erkekler okuyorsa bikaç yorum yazsınlar mümkünse...insanlar tartışmayı bilmiyor.bir fikir hakkında yorum yapmayı bilmiyorlar..düşünceni söyle geç sana senin eşin şöyle böyle diyen oldumu da kızıyosun(alınanlara lafım diğer normaş arkadaşlara değil)
; erkek, sozunu kolayca gecirebilecegi, kendinden zeki olmayan kadini secer ayrica Adam her dakka kadininin yaninda olamayacagini bildiginden, dikkat cekici guzellikte ve giyimde bir bayanla evlenmek pek istemez..Disarda hanimhanimcik, evinde ise suh olacak...
her erkek bakar ama her bakan bisey yapacak demek degildir
bakmayan erkegin kafasi onemli biseyle mesguldur
tabiki her bakan birşy yapacak değil fakat emin olunki bakmayanlarda mevcut
belki çok çok az sayıda olabilirler ama hepsi bakmaz
kendi eşimden biliyorum
ben şu kıza bak nasıl giyinmiş falan diye göstersemde
banane ya der bakmaz
ben orasını burasını açanlara bakıpta vakit kaybetmem, primde vermem der
canım biz eşimle birlikte olmadan öncede tanışıyorduk:) tabiki oyle diyecek...hakketen karıcım offf ne guzelmis diyecek hali yok herhalde :)
evet tabi istisnalar olabilir, yoldan gecen guzel kadina bakacak hali olmayan erkekler olabilir, ne biliyim onemli bisey dusunuyordur ya da yasli bi amcadir ya da yanında surekli kendisinin bakislarini kontrol eden bi karısı vardır...
Fıtratlarında var, engel olamıyorlar, gozleri illa kayıyor, bazilari abartir, bazilari soyle bakip gecer...Ama aklı onda kalmis demek te degildir..Guzel kadina veya acik sacik giyinmis kadina erkek her daim bakar. O yuzden ben vucudunu teshri eden kadinlari anlamakta zorluk cekerim
Benim canım nışanlım mesela havaalanında öpüşen bir çift gördü ama nasıl öpüşüyorlar görsenız hararetli bir şekilde.Kafasını cevirdi hiç oralı olmadı bakmadı bıle böyle erkeklerde var yaaa.:1hug:
erkektir bakar yapar eder diyen kadınlarda aldatılmayı sonuna kadar hakeder nasıl bir dusunce esinin baska kadınlara baktıgını kabul eder ve bunu normal karsılar..
bakan gozlerin nasıl baktıgı onemlidir :) unlu vs hayranlıgı herkesde olur bu farklı bir mevzu ama herseyin amacı onemlidir bir erkek cıkıpta benim aklım dekolte giyinen vs bu tarz kadınlarda kaldı derse ve kadınlarda bunu kabullenirse problem var demektir..yaptırım olamaz ama herkesde kabul etmez iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?