Erkeklerin akl evlenecei kadnda, kalbi ise baka kadnlardadr..Sizce?

eşin tam olarak türk erkeğinin kafa yapısını söylemiş ve de doğru söylemiş. En egitimlisinden, mudurunden, doktorundan, coban hasanına kadar durum budur. Zaten gunumuzde bakimli, guzel, kendi ayaklari uzerinde duran, erkege oyle hot deyince boyun egmeyecek, zeki kadinlarin 30 lu yaslarda hala bekar olmasinin sebebi de budur. Esinin soylemek isteyip te soylemedigi bir seyi daha ilave edeyim; erkek, sozunu kolayca gecirebilecegi, kendinden zeki olmayan kadini secer ayrica Adam her dakka kadininin yaninda olamayacagini bildiginden, dikkat cekici guzellikte ve giyimde bir bayanla evlenmek pek istemez..Disarda hanimhanimcik, evinde ise suh olacak...

Bir eğitimci olarak öncelikle sitenin adını hatırlamanızı, daha sonra da harf yutmamayı,bağlaçları ayırmayı öğrenmenizi tavsiye ederim...cokacimcoook
Bizim farklı fikirlerimiz sizi neden bu kadar gerdi bunu da anlamadım..kafamçokkarıştı

ay ne kadar saçma ya ...madem kocanız dekolte seviyor sizde giyin o zaman...eşinizle dışarı çıkarken o kadar şık,o kadar dikkat çekici olunki gözünü,kalbini,aklını hem sizden,hemde size bakan erkeklerden ayıramasın...
benim kocamın aklıda-kalbide bende.ikisinden biriside benden uzaklaşırsa kendi kaybeder.umrumda olmaz..

ben böyle dşünmüyorum.
O adamın içindeki niyet kötüyse yapabilir
ama namusum bir kadının ki gibi değerlidir diyen erkekler bunu yapmaz
bazı erkekler biliyorumki sokağın ortasında çıplak görse bakmaz
onun için bir tek kadın vardır
hayatında geleceğini kurduğu yada kurmayı düşündüğü kadın
bence siizin dediğiniz erkekler züppe grubundakiler ve baba parasıyla geçinip tek başına beş para etmeyen erkeklerdir

her erkek bakar ama her bakan bisey yapacak demek degildir
bakmayan erkegin kafasi onemli biseyle mesguldur

bu kısma bende katılıyorum
birçok erkekte bu düşünce var maalesef

Kocam başka kadına bakıyor mu diye gözünün içine bakan kadın özgüveni eksik kadındır...
Kocam başka kadına bakıyordur diye kendişni kemiren kadında ise özgüven kavramı zaten yoktur....
Kocam başkasına bakar mı bilmem...hiiiçç düşünmedim bunu...kocama bakan kadınları da hiiiççç dert edinmedim kendime...
Ben kendime bakarım...Gencim, eğitimliyim, evimde tam bir kadınım herşey gelir elimden, çok şükür iyi kazanıyorum, şimdi hamileyim de hayırlısıyla anne de olacağım, hiç bir eksiğim yok şükürler olsun...Kocama düşen kıymetimi bilmerktir...He bilmiyor da basitlik peşinde koşuyorsa erkek gibi çekip gitmektir...Yok onu da yapamıyorsa ben onu kapının önüne koymasını bişlirim...
Bir kadın olarak kendimi sever, kendime güvenirim, gerisi vızz bana...

her erkek bakar ama her bakan bisey yapacak demek degildir
bakmayan erkegin kafasi onemli biseyle mesguldur

tabiki her bakan birşy yapacak değil fakat emin olunki bakmayanlarda mevcut
belki çok çok az sayıda olabilirler ama hepsi bakmaz
kendi eşimden biliyorum
ben şu kıza bak nasıl giyinmiş falan diye göstersemde
banane ya der bakmaz
ben orasını burasını açanlara bakıpta vakit kaybetmem, primde vermem der

:) tabiki oyle diyecek...hakketen karıcım offf ne guzelmis diyecek hali yok herhalde :)

evet tabi istisnalar olabilir, yoldan gecen guzel kadina bakacak hali olmayan erkekler olabilir, ne biliyim onemli bisey dusunuyordur ya da yasli bi amcadir ya da yanında surekli kendisinin bakislarini kontrol eden bi karısı vardır...

Fıtratlarında var, engel olamıyorlar, gozleri illa kayıyor, bazilari abartir, bazilari soyle bakip gecer...Ama aklı onda kalmis demek te degildir..Guzel kadina veya acik sacik giyinmis kadina erkek her daim bakar. O yuzden ben vucudunu teshri eden kadinlari anlamakta zorluk cekerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim canım nışanlım mesela havaalanında öpüşen bir çift gördü ama nasıl öpüşüyorlar görsenız hararetli bir şekilde.Kafasını cevirdi hiç oralı olmadı bakmadı bıle böyle erkeklerde var yaaa.:1hug:

canım biz eşimle birlikte olmadan öncede tanışıyorduk
bunu sadece ben değil eşimi tanıyan herkes bilir
eşim asla bir kıza kaldırıp kafasını bakmaz
onu engellleyen başka bir düşünce var çünkü
bunu ben biliyorum buda yeterli
ben Fıtratlarında olduğuna inanmıyorum
Erkeklere bu kadar aptalmı
vücut gösterisine yada yüz güzelliğine kansın sadece
erkekler öyleyse de benim eşim böyle olmadığını biliyorum
istisnalarla karşılaşmadığınızı düşünüyorum

bende sana katılıyorum
sayıları azda olsa var
onları engelleyen nedeni düşünürse insanlar anlarlar
böyleleriyle beraber olmak gerçekten güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence genelleştirmeler yanlış....
Şöyle kadın, böyle kadın tanımlamaları gereksiz ve eksiz....
Herkes gönlününün ,aklının götürdüğü kişiyle paylaşıyor bir şekilde hayatını...
Böyle düşünen hastalıklı kişiler olabilir...
Yanlış bir seçimse sağlıklı bir bireyin yapması gerekeni yapar değilse yanlışlara sapar...

bunun ne tamamen kadına ne tamamen erkeğe bağlı olduğuna inanıyorum...

erkektir bakar lafına asla inanmıyorum..

bunu bu kadar kesin ve inatla savunanların allah yardımcısı olsun çünkü kişi kendinden bilirmiş herkesi misali eşlerinden biliyorlar sanırım her erkeği..

erkek doğru düzgün karakterli sağlam bir adamsa zaten bakacağı kadınla evlenir..
aksi bana şahsiyetsizlik geliyor..
nerdeyse 3 yıllık evliyim ve eşimin bir tek bakışını bile görmedim dışarıya..
ne onu kıskandım, nede beni abartı kıskanmasını gerektirecek kadar kompleksli..

ama hiçkimse melek değil erkeğin gözünü dışarda bırakmamakta kadına düşüyor..

talihsiz ve mantiksiz bir açıklama..
ne demek aklı evlendiği kadinda kalbi disarda??aklı da kalbide evlendiği kadindadir!!o yüzden evleniyordur zaten!!
dekolte giyen eglenilcek kadın lafı da açıklama kadar talihsiz ve mantiksiz!!ben yeri geldi mı canım istedi mı dekolte giyerim,canım istemedi mı giymem..noldu şimdi giydiğim zaman görenler beni eglenilcek kız olarak degerlendiricek gitmediğim zaman görenler evlenilcek olarak mı değerlendirecek çok saçma ve komik!!!
isin bakma kismina gelirsek..bazen kız arkadaşlarımla çıktığımda hiç kimseyi fark etmiyorum hatta yuh be kızım nasıl görmezsin dedikleri oluyor ama etrafıma yakışıklı birini görmek için bakmıyorum ki o yüzden fark etmiyorum bile..erkek arkadasım için durum nedir bilemem ama bakıyorsa da bakiyordur yani napiyim gözlerini mı oyucam anca bakmakla yetindikten snr mühim değil benim için..

Böyle evlilikler var evet... Buna da mantık evliliği diyoruz.
Aşk evliliklerinde bu dediklerin olmaz bacım.
Mesela ben kendimden örnek veriyim.
Bakımlı çekici kimi zaman kokoş olduğumu söyleyen bir sevgilim var, ve işler yolunda giderse evlilik düşünüyoruz.
:asigim:
O bu halimi beğeniyor. Hatta kendini salman hoşuma gitmez diyor ilerisi için...
Demek ki bunla alakalı değil...

erkektir bakar yapar eder diyen kadınlarda aldatılmayı sonuna kadar hakeder nasıl bir dusunce esinin baska kadınlara baktıgını kabul eder ve bunu normal karsılar..

erkektir bakar yapar eder diyen kadınlarda aldatılmayı sonuna kadar hakeder nasıl bir dusunce esinin baska kadınlara baktıgını kabul eder ve bunu normal karsılar..

Bakabilir ama bakmaktan bakmaya da fark vardır, biz kadınlar bile güzel dekolte giyinen hem cinslerimize bakıyoruz, beğendiğimiz aktör manken olunca bakıyoruz hatta burada fotoğraf eklenen forum var orada beğenilerimizi dile getiriyoruz çoğumuz, yani bu bakışlar masum, göz çapkınlığı olarak görüyorum ben, insan evlendikte sonra başka hiç kimseyi beğenemez diye bir yaptırım olamaz bence

bakan gozlerin nasıl baktıgı onemlidir :) unlu vs hayranlıgı herkesde olur bu farklı bir mevzu ama herseyin amacı onemlidir bir erkek cıkıpta benim aklım dekolte giyinen vs bu tarz kadınlarda kaldı derse ve kadınlarda bunu kabullenirse problem var demektir..yaptırım olamaz ama herkesde kabul etmez iste :)

erkektir bakar değil..ama insan bakar..
ben bile güzel bı kız gördüm mü deli gibi bakarım hatta bazen erkek arkadasıma ohaa kıza bak çok güzelmiş derim..o yorum yapmamayı tercih eder:) veya gercekten yakışıklı birini görürsem bakarım..
insan bakar..ister istemez bakar..
bunu dedim diye aldatilmayi mı hak ediyorum yani??

Tabi ki haklısın, ama o yazıda onu demeye çalışmış sanırım, kabullenir bir durum değil elbet, bakmak ayrı şey sürekli aklı fikri olmak ayrı şey, erkeklerin çoğu bu nedenlerden aldatmıyor mu zaten, aklı fikri başka kadınlarda olduğu için tek gecelik ilişkiler maceralar yaşıyorlar sonra tıpış tıpış karılarının yanlarına dönüyorlar, kadınlarda kalbi bana ait diye kendilerini rahatlatıyorlar, bence en iğrenç aldatma şekli bu tamamen doyumsuzluk ve nefis ile ilgili durumlar işte, yani her zaman ki gibi erkek aldatmasına kılıf hazırlamak için hazırlanmış bir yazı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…