Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Valla ben bu dediklerinizin hepsini yapuyo4um .kitap okuma gezme tozma arkadaşlarla . B3nim anlatmak istediğim b3lki de şudur, onun tarafından on3msenmek , benim yanimda olmasını istemek , onun gözünde o ışığı görmek belki de . Ama eşime sorsan , öyle olamasa benle niye evlendin? Yanı beni sevmese önemsemese.

Eşinize nefes alması için alanlar yaratın :)
Bu kadar boğmanın anlamı nedir? Kendinize hiç mi güvenmiyorsunuz?
Ben gece eşimin valizini hazırladım sabahta erkek erkeğe 3 günlüğüne kıbrısa yolladım ki hamileyim. Bana uzun yol yasak yoksa benimle gidecekti. Ben gidemiyorum diye adamı eve mi hapsedeyim. Nüfus cüzdanı ben de de tapusu bende değil.
Evlilik zulm etmek demek değil bunu ayırın.
Özür dileyerek söylüyorum b3nce benim yapıma da bu ters. Gitmesin heleki hamileyken ben

Haklı olabilirsin kendine göre bende sana saygı duyuyorum. Yazarak prk bu konu hakkında konuşmak zor olur
Ben de esimi evdeki 18 aylik, karnimdaki de 5 aylikken arladaslariyla kibrisa gondermistim haftasonu icin :) surpriz yapip ben organize etmistim, sok olmustu.

Az önce eşim benim sayemde tanıştığı arkadaşlarıyla maç izlemeye gitti :KK53: benim de bu tarz konularım olmuştu. Bana da bu akılları vermişlerdi sen de gez diye... o gün bu gündür geziyorum. Kah kendim kah kuzımla, kah arkadaşlarla... beni istemeyeni ben hiç istemem böyle oyalarım kendimi :))

Öyle izin misin de almıyorum. Geçen sene dört tane güne girdim. Her hafta misafirlik :) kızımın da arkadaşları vardı aralarında. Ben yarın gezmeye gidicem gün var deyip atlıyordum arabaya. Evde yalnız kaldığı çok oldu. Eşimden soğumak istemezdim. Ama madem boşanmıyoruz, madem kendinden de soğuttu... onu evde bir ömür beklemek iş değil

Cok kafayi yedim bu muhabbetlerle kizimla ilgilenip geziyorum.benle olmak istemiyorsa sonuclarina katlanir.ihtiyac duymayana gerek de kalmıyor.sizin değil onun kendisine sormasi lazim her aksam ne işim var diye.sen uyarını yaptın degismedi.illa gidecem diyorsa istersen anasını dik önüne yine gider.

Masallah size ne diyim bana gorede degil istemem arkadaslariyle tatile gitmesini.
Yani simdi tatil var tatil var. Hani yillik iznini tabi ki arkadaslariyla gecirmesini istemem ya da 1 hafta 10 gun evden keyfi uzak kalmasini hos karsilamam. Ama bi haftasonu kacamagi neden olmasin? Sozu var, cocuklar memeden kesilince o da beni gonderecek arkadaslarimla haftasonu icin :)
Zaman zaman kafa dinlemek, resetlemek lazim bunyeyi.

Ilk cocugumu yeni dogurdugum donemde denk gelmisti, bir kac hafta ust uste organizasyonlar olmustu. Is, dogum gunu vs.. cok ust uste gelince bozuldugumu soylemistim mesela.

Evine, cocuklarina duskun bir baba, gonlumu kirmayan bir es. Gitsin iki gun tatile, nolmus :)

Az önce eşim benim sayemde tanıştığı arkadaşlarıyla maç izlemeye gitti :KK53: benim de bu tarz konularım olmuştu. Bana da bu akılları vermişlerdi sen de gez diye... o gün bu gündür geziyorum. Kah kendim kah kuzımla, kah arkadaşlarla... beni istemeyeni ben hiç istemem böyle oyalarım kendimi :))
Maşallah valla

Siz evlenmissiniz yapisik siyam ikizi degilsiniz niye herseye sizi goturecek ki.biz o konuda esimle hic sorun yasamayiz haftanin bi gunu arkadaslariyla takilir bazen iki gunu bende kendi arkadaslarimla takilirim.hatta ben zorlarim git cik biraz degisiklik yasa diye.esinizi bu kadar baski altinda tutmayin ne olacka gitsin

Bence abartiyorsunuz. Kadin erkek fark etmezsizin evliyken veya flört dönemindeyken hayatini sadece esine/sevgilisine endekslemeyemez. Insan sosyal bir hayvandir diye cok dogru bir laf var. Ben esimle, sevgilimle vakit geciririm ama arkadaslarimdan da ayri kalmak istemem. Bu benim toplumda varligimdir cunku. Esinizin arkadaslariyla vakit gecirmek istemesi kadar normal birsey yok. Her aktiviteyi sizinle yapmak zorunda degil. Bazen erkeklerin aman cok bunaltiyorsun beni laflarina da katilmadan edemiyorum kusura bakmayin.

Canim bundan 10 yıl önce yanı yeni evliyken bende tıpa tıp aynı düşüncelere sahiptim benimle vakit geçirmek istemiyor ben yollarını gözlüyorum diyordum üzülüyordum sonra sonra değişti fikrim şimdi haftada 1-2 gün arkadaşlarıyla oyun oynar ve daha mutlu oluyor bunu yaptığında he her akşam olursa sorun çıkarırım sende bunu konusabilirsin haftada bir iki akşam hem sende evde parti yaparsın kendine ben mesela kısır partisi yapıyorum :dondurma:bazen arkadaşımı çağırıyorum ben gidiyorum en kötü film keyfi yap takma kafana yaptığı şey evliliğine kötü değil iyi olarak yansıyacak sen engel cikarttikca surat yaptıkça sana soylemesede kinlenir ve pişman olur mutluluklar canim :KK200:

Ben de esimi evdeki 18 aylik, karnimdaki de 5 aylikken arladaslariyla kibrisa gondermistim haftasonu icin :) surpriz yapip ben organize etmistim, sok olmustu.
Ne güzel ya relax olmak lazım inan arayıp rahatsızlık vermiyorum o sürekli arıyor aramıyorsun diye kızıyor. Ama özledim ya kocamı yarın gece gelecek

Back
X