- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 35
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Al benden de okadar ...Benim kocam da öldürsen çıkmaz dışarı eve yapışır. Git biraz arkadaşlarınla gez derim ama hayatta bensiz biryere gitmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de okadar ...Benim kocam da öldürsen çıkmaz dışarı eve yapışır. Git biraz arkadaşlarınla gez derim ama hayatta bensiz biryere gitmez.
Şöyle yorumlarada sinir oluyorum ne yani evde bunaldiklari icin mi arkadaslarinin yanina gidiyorlar bunalmasalar hep duzimizin dibinde mi olacaklar sacmalikevde bunaltıryorsunuzda ondan...
Arada bir yapsin ne olacak ki sende cik arkadaslarinla dolas arada birbirinizi biktirmayin surekliYa o anlamda değil, ben birlikte vakit geçirmek adına diyirum . Bunu bir kere yaparsa hep yapar ama . Asmaaltı koyup.koyup gidecek , sonra da birlikte vakit harcamayan eşler olacaz
Canım sen niye tasma takmadın ki kocana? Bak burda herkesin kocasında var.
Ne gibi planlar? Bende yapıyorum onunla planlar ama bundan pek zevk aldığı soylem3z yani hafife alır aman nolacak der eğlenmez. Ee bende bir yere kadar heves ediyorum, hevesimi kırıyorBol bol plan yapın eşinizle ki sizinle vakit geçirmeyi öğrensin
Ben akşam çıkmasını, geç vakte kadar gezmesini anlamıyorumArada bir yapsin ne olacak ki sende cik arkadaslarinla dolas arada birbirinizi biktirmayin surekli
Mesela akşamları yürüyüş, birlikte gidebileceğiniz bi kurs, haftasonu mangal piknik, belki haftasonu için küçük şehirdışı kaçamakları, sinema, tiyatro, konserler, haftasonları akşam birlikte içki içebilirsiniz mesela...Ne gibi planlar? Bende yapıyorum onunla planlar ama bundan pek zevk aldığı soylem3z yani hafife alır aman nolacak der eğlenmez. Ee bende bir yere kadar heves ediyorum, hevesimi kırıyor
Özür diliyerek soruyorum: görücü usulü ile mi evlendiniz yoksa sevgililik süreci geçirdiniz mi? Yani bir insan bir insanla kendi isteğiyle neden evlenirin en birinci cevabı birlikte güzel zaman geçirdiği, bu zamanlarda mutlu oldugu ve eğlendiği içindir. Sevgililik sürecinden sonra evlilik kararı aldı iseniz sevgiliyken nasıl zaman geçiriyordunuz birlikte? Gerçekten çözemedim eşinizle nasıl bir ilişkiye sahip oldugunuzu.Ne gibi planlar? Bende yapıyorum onunla planlar ama bundan pek zevk aldığı soylem3z yani hafife alır aman nolacak der eğlenmez. Ee bende bir yere kadar heves ediyorum, hevesimi kırıyor
Ben akşam çıkmasını, geç vakte kadar gezmesini anlamıyorum