Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Arkadaşlarıyla çıkmak istemesi sizin onu bunalttığınız anlamına gelmez ki. Erkek erkeğe buluşup takılmak istemişlerdir. Nasıl ki siz kız kıza buluşup takılmak istiyosanız oda ister bu çok doğal. Çok sık yapılmadığı sürece de sıkıntı yok.

Eşine onu sıktığını belli etme. Aksine serbest olduğunu belli et. Sende farkediceksin arkadaşlarla buluşup geldiği zaman deşarj olmuş bi şekilde gelecek

hiç evden çıkmaması hep evde durması mı gerekiyor sizce ?
gayet normal ikinizin de kendine ayırabileceği vakitleri olmalı ..

Ne gibi planlar? Bende yapıyorum onunla planlar ama bundan pek zevk aldığı soylem3z yani hafife alır aman nolacak der eğlenmez. Ee bende bir yere kadar heves ediyorum, hevesimi kırıyor
Mesela akşamları yürüyüş, birlikte gidebileceğiniz bi kurs, haftasonu mangal piknik, belki haftasonu için küçük şehirdışı kaçamakları, sinema, tiyatro, konserler, haftasonları akşam birlikte içki içebilirsiniz mesela...

Ne gibi planlar? Bende yapıyorum onunla planlar ama bundan pek zevk aldığı soylem3z yani hafife alır aman nolacak der eğlenmez. Ee bende bir yere kadar heves ediyorum, hevesimi kırıyor
Özür diliyerek soruyorum: görücü usulü ile mi evlendiniz yoksa sevgililik süreci geçirdiniz mi? Yani bir insan bir insanla kendi isteğiyle neden evlenirin en birinci cevabı birlikte güzel zaman geçirdiği, bu zamanlarda mutlu oldugu ve eğlendiği içindir. Sevgililik sürecinden sonra evlilik kararı aldı iseniz sevgiliyken nasıl zaman geçiriyordunuz birlikte? Gerçekten çözemedim eşinizle nasıl bir ilişkiye sahip oldugunuzu.

Benim eşimin ne arkadaş çevresi var ne de arkadaşa ayıracak zamanı var eğer böyle birşey isteseydi de gitsin kafa dağıtsın derdim. Devamlı olmadığı sürece sorun olmazdı.

Eşimle tartıştığım konulardan biridir.
Haftada bir kez arkadaşları ile buluşmak ister. Ben de bir hafta es geç buluşma diğer hafta buluşursun derim o ise bana haftanın bir günü için beni mi kırıyorsun zaten her zaman beraberiz gibi gibi cümleler söyler.
.
Aslında bu konuya şöyle bakıyorum ikimizde bireyiz beraber vakit geçirdiğimiz kadar ayrı da takılabiliriz arada. Bunu anlayışla karşılamak istiyorum benim tek sorunum bulunduğum şehirde kimsemin olamaması. Eğer ailemin ve çevrenin bulunduğu şehirde olsam daha anlayışla karşılardım eşimi.
Sizde durumlar nasıl bilmiyorum ;)

Yalniz dertli bende ayni snein gibiydim önceden. Esim vardiyeli oldugundan her aksam birlikte olamiyorduk.bende çalışıyordum. Arada arkadasiyla cikmak istese trip atardim.gunduz evdeyken ben isteyken hep arkadaslarinlasin bari ben evdeyken evde ol diye. Sunuda belirteyim arada isterdi cok sık degil.adam 11 yil dayandı benim triplerime sonra yeter boğuldum artik bosanmak istiyorim dedi bir gun.zor toparladik simdi hic karismiyorum ciktiginda hic aramiyorum.boyle cok daha guzelmis hayat megerse.bende çıkıyorum o da.gerci su an is nedeniyle farkli sehire tasindik hib kimseyi tanimiyorum cikicak kimsem yok çalışmıyorum da.

Ben akşam çıkmasını, geç vakte kadar gezmesini anlamıyorum

Sizden önce de bir hayati ve sosyal cevresi vardi,sizle evlenince fanustaki balik gibi yasamak zorunda degil.
Boylr yaparak itici olursunuz sadece.
Birakin gitsin ne var. Herkes her ortamda esli bulunmak zorunda degil.

Işte bakın b3nde bundan bahsediyorum. Bende işte jalan zamanını b3nle geçirmesi istiyorum . Arada gitsin derken zaten gidiyir eşim . Gitmesi içinde vakit yok zaten . Kalan zamanı da bari bana harcasın istiyorum . Bak işte birde surdan bakın olaya . Asıl geçirmeniz gereken birlikte zamanınızı onun bunun için tartışarak ve de arkadaşları ile harcadi eşiniz. Ve de siz onunla vakit geçirmekten uzak olur tamamladınız. Ama sonra noldu ? Bak işte şimdi de göremiyorsunuz bile birbirinizi değer mi peki?

Back
X