Erkeklerin banyoda isi uzun surer

Evli değilseniz adamın ihtiyaçları vardır yani olamaz mı ? Ha ben de girdim mı 30 dk kalırım. Kese, temizlenme, tuvalet yapma vs... Yani neyi dert ettiniz ? Ne ima etmiş olabilir ki size? Tahmin ettiniz şeyi ima etmiş olsa bile bu çok normal, bekar bir insan olarak normal geldi bana.

Neden yanlış olsun ki mastürbasyon yapmak gayet doğal ve normal bir şey. Bu konuları konuşmak istemiyorsan sormasaydin.

Neden yanlış olsun ki mastürbasyon yapmak gayet doğal ve normal bir şey. Bu konuları konuşmak istemiyorsan sormasaydin.

Ya bana da biri tuvalette ne yaptın bu kadar diye sormuştu gıcık gıcık. Tabi bu teyzemin gelini. Hediye hazırlıyodum da sana sürprizi bozdun gibi bişey söylemiştim. Tabi teyzem küstü buna falan.
Velhasıl kimseyi ilgilendirmez erkek ya da kadın banyoda tuvalette ne yaparsa yapsın. Niye soruyosunuz ki böyle şeyleri? Soruyosan da her türlü cevaba da hazırlıklı olmalısın

Hediye hazirliyordumdan sonrasini okumadim.
Bugun calisiyorum. Bayram diye is yok. Butun ekip oturduk guluyoruz. Baya sıkılmıstık cok iyi geldi.
Allah da seni guldursun. Cok iyi soylemissin valla ayar olurum boyle insanlara.

Tuvalette ne yaptin? Ne cevap bekliyor ki?

Sevgilimle iddiaya girmiştik 5 dk da yıkanırsın yıkanamazsın diye adam 3.5 dkda çıktı. Vay it benimki erkek değil miymiş

Konu sahibi siz orta yapmışsınız o da gol atmaya çalışmış,olmamış...

Bende 21 yaşındaki sandım 27 lik olan da sapık çıktı..
Kesin yol ver ikisine de

Aklı sıra benim üzerimden muhabbet çevirip rezil edecekti beni milletin içinde. Söyleyince de küstüler teyzem falan.

Benim eşim ne zaman banyoya girse kızımında tuvaleti gelir.istisnasız her akşam.acıyorum bazen adama
Garibim şimdi gece yarısı geliyor da rahat etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…