SevgiliSevgiliniz mi , eşiniz mi?
ne alaka benım herıfcan 15 dk da cıkıyor ?
Tipik ergen cinselliğine giriş konuşması vol 1.
27 yasinda ve evlenmek icin beni zorluyorTipik ergen cinselliğine giriş konuşması vol 1.
Ben onu uyuya kaldi sanip uyudunmu filan yazdim oda anca ciktigini soylediBanyodaki adama nerde kaldın diye sorarken ne açıklama bekliyordunuz ki? Tiye almış sizi zira nerde kaldın ne demek? Tıraş olmuştur, tırnak kesmiştir , özel bölge temizliği yapmıştır, suyun altında keyif yapmıştır , kese yapmıştır....yada aklınıza geleni yapmıştır. Hangisi olursa olsun anlatılacak durumlar değil. Hadsiz bir soruya verilen hadsiz bir cevap olmuş.
Yanlış birşey kast edecekse konuyu da açardı.Sevgili
27 yasinda ve evlenmek icin beni zorluyor
Canımı sıktı gece gece aklima takildi en iyisi uzak durmak ondanYanlış birşey kasdecekse konuyu da açardı.
He yanlız kısa duş alıp çıkan erkek erkek değilmiymiş?
sevgilinden mi?Canımı sıktı gece gece aklima takildi en iyisi uzak durmak ondan
Canımı sıktı gece gece aklima takildi en iyisi uzak durmak ondan
Aynısını düşündüm. Banyoda yapılabilecekler bu kadar sınırlıyken sormak saçma olmuş. Çocuk da hepimizin aklına gelen şeyi ima ederek ayrı bi densizlik yapmış.Banyodaki adama nerde kaldın diye sorarken ne açıklama bekliyordunuz ki? Tiye almış sizi zira nerde kaldın ne demek? Tıraş olmuştur, tırnak kesmiştir , özel bölge temizliği yapmıştır, suyun altında keyif yapmıştır , kese yapmıştır....yada aklınıza geleni yapmıştır. Hangisi olursa olsun anlatılacak durumlar değil. Hadsiz bir soruya verilen hadsiz bir cevap olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?