BU BASIT ERKEKLERIN BASLICA ONEM VERDIGI SEYLER; GUZELLIK, ZAYIFLIK...Ben bunu cok iyi anladım, ne kadar sığlar yaaaa...
eylülcüm niye bu kadar agrasif konuşuyosun. belki ben az konuşup çok okuyanlardanımdır ne dersin...
:teselli:
asıl bu sozun uzerıne birsey denilmez, ayrıca gelecekkorkusuna tamamıyle katılıyorum, arkadas olması gereken bu dememıskı acı da olsa kabul etmesınızde gerceklerı söylemıs, ne yazıkkı böyle
Güzellik göreceli kavram bunu geçiyorum..
Peki Gelecek Korkusu arkadaşım sizin bu tezinize göre, şişman kızların bu hayatta hiç erkek arkadaşı olmayacak mı? Dolu dolu aşk kokan bir ilişki yaşayamayacaklar mı?:uhm:
Bu sorularıma bir cevabınız var mı?
yok valla aslında erkekler çok ta zayıflardan hoşlanmıyorlar.
Benim yakın bir arkadaşım şişman.Balık etli denecek durumda.Yüzü gözü çok güzel.Tarzı da hoştur.Saçını taraması,giyimi falan da yerinde..26 yaşında ve şu ana kadar dolu dolu diyebileceğim bir aşk yaşamadı..
Karşısına çıkanlardan mı diyelim,yoksa istediklerinin onu istememesinden mi bu?
O bile yok yok bu böyle olmuyor,kesinlikle zayıflamam gerekiyor dedikten sonra ben imzamı atıyorum bunu altına..:1closedeyes:
evet bence de. benim sefkilim bana zayıflama sakın diyo. hatta bi evlenelim 40 kilo aldırcam sana diyo. nedenin annmadım ama :asigim: :asigim:
zayif derken kemikleri sayilanlardan bahsetmedim
goz zevkine hitap edecek kadar yag oranı az olanlari soyluyorum
Hadi evlendiniz, ama cok kilo aldiniz, cocuk vs derken kendinize pek bakamadiniz...Esinizin calistigi yerde birsuru fistik gibi bayan olabilir, onlara hic bakmayip hep sizi dusundugunu mu saniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?