Erkeklerin Baslica Onem Verdigi; Guzellik, Zayiflik

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eylülcüm niye bu kadar agrasif konuşuyosun. belki ben az konuşup çok okuyanlardanımdır ne dersin...
:teselli:

yoo aksine çok zayıf kız sevmezler hafif etine dolgun..

BU BASIT ERKEKLERIN BASLICA ONEM VERDIGI SEYLER; GUZELLIK, ZAYIFLIK...Ben bunu cok iyi anladım, ne kadar sığlar yaaaa...

evet öyle hepsi güzelliğe fiziğe bakıyolar ama öyle olmayanlarıda var..mesela tombul hatunlardan hoşlananlarda var
ama çoğu erkek seninde dediğin gibi fiziğe önem veriyor..Hadi güzelliği bi kenara bırakalım, fiziğe çok önem veriyolar..Odunlar klava:

Kadınların iyi niyeti diyelim...şutarafagitti
Kocalarımızda dahil biz kadınlar için iyi şeyler söylediğini sanmıyorum kızlar..
Bende katılıyorum dış görünüşümüz çekmese hangi erkek bakar ki??
Bi düşünün bakalım,kilo alıyorsunuz bakımsızlaşıyorsunuz.Eşiniz sorun yok gibi davranıyor ama dışardaki kendilerine göre hoş olanları aklından geçirmiyor mu sanıyorsunuz..
Ben sanmıyorum da!!!
şakkıdı

Erkekler de bizim gibi aşk yaşamak için güzelliğe bakmıyorlar...yani sonuçta aşktir bu birini sadece güzel diye sevmezsin ki...
Ama tabiiki güzel olana bakarlar, belki akıllarını alır güzel bir kız...belli olmaz
Zayıflık konusuna da katılmıyorum mesela benim sevgilim dolgun,balık etli bir kızı tercih ettiğini söyler ama ben kilo alamıyorum malesef o başka...
Yani fizik tabi ki önemlidir ama ondan da öenmli şeyler vardır bence

eylülcüm niye bu kadar agrasif konuşuyosun. belki ben az konuşup çok okuyanlardanımdır ne dersin...
:teselli:

asıl bu sozun uzerıne birsey denilmez, ayrıca gelecekkorkusuna tamamıyle katılıyorum, arkadas olması gereken bu dememıskı acı da olsa kabul etmesınızde gerceklerı söylemıs, ne yazıkkı böyle

kesnlkle katılmıyorum genellemeler cok yanlış herkesi aynı kefeye koyamazsın
ama soyyle bişeyde var etrafta cok fazla guzel kız var cagımızda da guzelligin olcusu zayıflık ve orantılı bi fizik onun icin arkadas zayflık demiş herhalde tabi orası dogru kısmen ama genelleme yanlış hem zayıflık var zayıflık var
hem erkeklere oyle cok fazla laflarda edenleri kınıyorum hayatın kotu yuzuyle karşılaşıp herkesi yakmayın yani size denk gelmemiş iyileri..

genelleme yapmanız kotu herkes lafının icine burdaki bi cok insanın kocası sevgilisi falanda girer dikkatli konusalım bnce

her kuyruk sallayana gider erkekler lafı hele cok komik su kadnlar kendini ne sanıyor anlamıyorum hadi sallayın bakıyım istediginz sizn olsn alemsinz valla
erkeklern gozu acıldı alternatf cok

kızlar sadece erkekler mi???? erkekleri böyle oldukları için sıgdırlar diye aşağılayan kadınlarda aynı mantıkdayız bence... Oğlan annesi oldugumuzda.... Kaynanaların ilk sordugu şey oğullarına kız güzel mi??? oluyo ve oğullarına hep güzel kız arıyolar en başta...herkes böledir demiyorum ama çoğunluk böle benim ailem de bile böle bu yani hep evlencek oğullarımıza ""güzel kız"" ararız... önce dış görünüş gelir hep iç daha sonra...zaten karşımızdaki güzelse hemen deyimide yapıştırıveririz"" eee kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş""şeklinde ne derseniz deyin erkek de olsa kadında olsa güzel olanın dikkat çekenin şansı her zaman her yerde daha fazla...

herkesin fikrine saygiliyim, sert konusanlar haric, tartismaya girmiyorum

herkes bu fikre katilmak zorunda degil, zaten herkes fikrini soylesin diye acildi bu konu...

Bakın...Bir erkege bir kiz gosteriyorlar ornegin, bu kiz cok iyidir, isbilir, hamarattır, iyi huyludur ama kiz bakimsiz diyelim (cirkin demeyelim), iste alımı calimi yok diyelim...O zaman erkek ne yapiyor, bastan yok olmaz diyor...Kizi tanimaya bile calismiyor. Ama hosuna gidecek bi guzelligi varsa o zaman bi tanisalim diyor.

Yani onsartlar saglandiktan sonra tanisma asamasina geciliyor. Adamin karsisina cok sisman bi kizi cikarirsaniz, bunu kabul edecek erkek cok azdir bence. Adam eve geldiginde, yataga girdiginde guzel br insan karsisinda olsun istiyor. Bu biz bayanlar icin de gecerli...

Hernekadar donup te ayanaya bakmasalar da...

Hadi evlendiniz, ama cok kilo aldiniz, cocuk vs derken kendinize pek bakamadiniz...Esinizin calistigi yerde birsuru fistik gibi bayan olabilir, onlara hic bakmayip hep sizi dusundugunu mu saniyorsunuz?

asıl bu sozun uzerıne birsey denilmez, ayrıca gelecekkorkusuna tamamıyle katılıyorum, arkadas olması gereken bu dememıskı acı da olsa kabul etmesınızde gerceklerı söylemıs, ne yazıkkı böyle

evet ben gercekleri soyledim, bana gore bunlar gercek, katılmıyorsanız da neden karsi koyayim, tartisayim, karsi fikirlere de onem veriyorum ciddi ciddi

tabiki yasarlar
iyi tesadufler biraraya gelirse neden olmasin
ama ben %90 olan durumu soyledim

Benim yakın bir arkadaşım şişman.Balık etli denecek durumda.Yüzü gözü çok güzel.Tarzı da hoştur.Saçını taraması,giyimi falan da yerinde..26 yaşında ve şu ana kadar dolu dolu diyebileceğim bir aşk yaşamadı..
Karşısına çıkanlardan mı diyelim,yoksa istediklerinin onu istememesinden mi bu?
O bile yok yok bu böyle olmuyor,kesinlikle zayıflamam gerekiyor dedikten sonra ben imzamı atıyorum bunu altına..
:1closedeyes:

iste erkekler bu kadar, once dis gorunus sonra tanıma
--------------------------------------------

evet bence de. benim sefkilim bana zayıflama sakın diyo. hatta bi evlenelim 40 kilo aldırcam sana diyo. nedenin annmadım ama :asigim: :asigim:

zayif derken kemikleri sayilanlardan bahsetmedim
goz zevkine hitap edecek kadar yag oranı az olanlari soyluyorum

Hadi evlendiniz, ama cok kilo aldiniz, cocuk vs derken kendinize pek bakamadiniz...Esinizin calistigi yerde birsuru fistik gibi bayan olabilir, onlara hic bakmayip hep sizi dusundugunu mu saniyorsunuz?

Aslaaaa ve aslaaaa katilmiyorum.......cok yanlis bi düsünce....

Sen kocani seviyorsun, kocanda seni seviyor ve evliliginizin bir meyvesi cocuk dünyaya geliyor....
Bundan güzel ne olabilirki ya....
Böyle bir durumda sen hamilelik yüzünde kilo aldin diye adamin gözü disarda olsun....tabi canimmmm....

Egerki hadi diyelim öyle....bu benim icin demektirki, o adam ztn seni sevmiyor...
Baska zmnda gözü disarda o zmn.....

Bunun kadinin disgörünüsü ile alakasi yok....
Sen kocana sevgi ve saygiyla ve bu gibi seylerle davrandigin zmn kocani evine baglarsin....

Hadi süslen püslen manken gibi bi hatun ol...
Ama karakterin bes para etmez....tut hadi bakalim o kocayi evde nasil tutacaksan....:1closedeyes:

bakımsızlıga ne kadınlar ne erkekler hc kmse tahammul edemez etmemeli bence
cırkınlık degil bakımsızlık
cırkın olsun bakımlı olsun emin olun bi cok erkek o zaman olumlu bakacaktır..

guzel ama bakımsız insan bence mide bulandırıcıdır, bakımlı olmak temiz olmaktr bence gelecekkorkusu bakımlı olmak kelimesini yanlış kullandın sanırım..
ayrıca o dedklern her iki cins icinde gecerli bi kıyafet alacagımız zaman bile guzelini istemez miyiz?? yemek yiyecegimz zaman lezzetlisini? yani insanın tabiatında guzele yatkınlık vardır.. ilk etapta guzellik gelir sonra ici... ama zamanla icinş tanıdıkca guzellik ikinci plana atılır..

evlendkten sonra kilo alan ama kendini salan kadnlar icin kocaları sinrlenmekte sorun cıkarmakta haklıdır bence.. kilo ver kardesm kocan oyle istemiyoırsa bakmszlık budur iste.. ama elnde olmayan sebepler, dogum hastalık vs bunlar vrsa ve kocası hala sorun cıkarıyosa adam o zaman kabalık yapıyodur..

bakımsızlık sadece makyaj flnda yapmak demek degldr ayrıca

ayrıca guzellik bi yere kadar :)) her daim herseyi cozmez herseyi oluruna koymaz
guzelligin herseyini karsılamaz

'Hadi süslen püslen manken gibi bi hatun ol...
Ama karakterin bes para etmez....tut hadi bakalim o kocayi evde nasil tutacaksan.... '

katılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…