Erkeklerin Baslica Onem Verdigi; Guzellik, Zayiflik

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes öyle degil be caniiim...
benide cok beyenen oldu, tmm okadarda sisman degilim ama tombisim iste biraz, ama yüzüm güzel, yüz güzellige önem veriolar ve bakimli olucak. her bakimli kadin güzeldir, sisman olsun zayif olsun. cirkin yoktur, bakimsiz vardir.

ben böle düşünmüorum tabiki bazı özellkleri ister biz istemiomuyuz sanki kızlar ya.
ama hepsi illa zayıf olsun illa çok güsel olsun demiolardır benim görüşüm ha dalgasına takılanlar öyle düşünebilir.ama gerçek sevenler ise nekadar çirkin olursa olsn dünyanın en güzeli gözükür ona

benim sevgilim şişmanladıgım zaman beni terketmiyo.. bna olan ilgiside azalmıyo tavırlarıda degişmiyo.. ben zayıflayınca yine ilgisi artmıyo tavırları daha hoş olmuyo hep aynı nedense.. bu zayıflıkla şişmanlıkla alakalı degilki.. benim liseden arkadasım 90 kiloydu gecen sene cok hoş bir erkekle evlendi.. cunku adam ona kaptırmıs gönlünü... saçma bi düşünce.. elbette isterlerki hoş görünsün gözüne hitap etsin hatun.. ama her erkeginde zevki aynı degilki... bide kadınlar kendine güvenince her sekilde hem taktir hem begeni toplayabiliyor erkekler tarafından...

Her erkek aynı degildir..ben biriyle cıkmıştım dış görünüşe cok cok önem veren sürekli bunlardan bahseden zaten ilk ve son cıkışım oldu...
su anda sözlüm asla bana karışmaz oldugum gibi sever beni...5kilo fazlam var ama umursamaz önemli olan saglıklı olmamız der...
bence genelleme yapmamalıyız...

erkekelere kadın olsun da ne olursa olsun güzel yada çirkin zayıf yada şişko farketmez onlar için.kim kuyruk sallarsa onun peşinden gidiyorlar böyle aciz zavallı yaratıklar işte hepside...

aynen

Eğer bu doğru olsaydı yeryüzünde sadece güzel ve zayıf olanlar sevgili edinebilirdi, aşık olunan olurdu, evlenilen olurdu.

genelleme yanlış bana gore...
bi erkek evlenmek içinse..tek guzellık ve fızıkı acıdan bakmıyor.. yaslandıkca guzellık kalmıcak sonucta..
kultur durumuna,ahlakına,nerde oturup kalkmasına hatta evlenecegi kızın ailesıne kadar ilgilenıyor..

bi erkek çıkmak içinse belkı dediginiz dogru olabılır ama soylede dusunmek gerek.. guzell mukemmel vucutlu manken gibi kızz.. havalarda ucuyor.. saygısız..bencil.. patavatsız.. sureklı karsındakını kucuk gorenle .. bırıyle çıkarken kızın gozu baskasındaysa,gozu oraya buaraya kayıyorsa ..kim birlıkte olmak ısterkı.. ?

arkadaşım bence de genelleme yapmak yanlış olur
görüyoruz ki en basitinden kk da bir çok arkadas yorum yapıyor ve herkesın soledıgı farklı
ama sanırım sen karsı taraftan böyle görmüşsün üzer ama insanı ya...
mesela ben de öyle olduğunu düşünmüyorum herkes kendi açısından bakar değil mi olaya
ben sevdiceğimle tanıstıgımda daha 15 i yenı bıtırmıstım ve 68 kıloydum oyle sevdı benı
ama daha sonra unıversıtede 90 kıloya cıktım bırgun ağzından zayıfla canım yok sole yok bole bır kırıcı laf duymadım
baktım olacak gıbı degıl ben kendım ıstedgım ıcın zayıfladım ve suanda 60-61 kılo arasındayım
suan nısanlıyız rabbıme sukur kı onu cıkardı karsıma
haaa ama bak eskisinden daha cok ustume dusmuyor mu evet
neden pekı
bence söyle dusunuyor
eskıden onu bu halıyle bı ben severdım
ama artık herkes sevebılır
bu bole yanı...

Akilsiz erkekler yapar bunu.
Genellemere bende katilmiyorum.
Ama güzel ve zayif bayanlar her erkek icin cekicidir tabi, biz bile kadin halimizde güzel bayanlara bakariz.

Balik eti seven erkeklerde var ama onuda söylim:)

BU BASIT ERKEKLERIN BASLICA ONEM VERDIGI SEYLER; GUZELLIK, ZAYIFLIK...Ben bunu cok iyi anladım, ne kadar sığlar yaaaa...

Ne alakası var..Genelleme yapma ßence.. Ne erkekler var yanlarındaki kadında i$ yok, ne erkekler Var yanLarındaki hatunun degerini ßilmez.. Senin kar$ına cıkan erkekLer havaiymi$ ßelli ki....

ben de katılımıyorum canım genellemeye.hayat bu insan nedir ne olur gün gelir.benim çevremde hiç böyle erkek yok allaha şükür:)) eşimi katmıyorum bile .

Bütün erkekler aynı bencede
Kilolu bayan gördümü hepsi dalga geçmek için yer ararlar
Zayıf bayanlara ise iltifat yağdırırlar
Erkekler için en önemli özellik güzelliktir
Gerisi onlar için önemli değildir
kendileri çirkin yada şişman olsalar bile eşlerini sevgililerini hep eleştirirler
İş arkadaşımın ev arkadaşı var
Sevgilisi kıza baskı yapıyormuş zayıfla diye
Ama halbuki oğlan kızı görüp beğenip sevdiğinde kız zaten şişmandı
Şimdi neden değiştirmeye çalışıyorki..
%90 erkeklerin hepsi aynı..
Adam gibi erkeklere denk gelmez lazım..yerimseniben

BU BASIT ERKEKLERIN BASLICA ONEM VERDIGI SEYLER; GUZELLIK, ZAYIFLIK...Ben bunu cok iyi anladım, ne kadar sığlar yaaaa...

kesinlikle sana katılıyorum.güzel bi konuya deginmişsin.gerçekten erkekler güzelliğe çok önem veriyorlar ve özellikle de süse püse.ama herşeyden önemli kiloya çok önem verdikleri kesin.ki zaten senin kastettiğin zayıflık ölecek gibi bi zayıflık degil eminim.hiç bi erkek kilolu sevmiyor.zaten öyle olsaydı tv deki mankenler sanatçılar niye hep zayıf niye hep ince olmak için ugraşıyorlar.çünkü erkekler öyle seviyor ve hepiniz yaşamıssınızdır bunu zaman zaman tv deki hatunlara salyaları aka aka bakıyolar vallaa.sklava:

Biz buna zayıflık şişmanlık güzellik demiyelimdee
çekicilik diyelimm ha ne dersinizzzz.

bir duruş, bir saç atış, bir bakış ne bileyim( bende olmadığı için pek bilemiyorum)

bana göre erkeği çeken bişeyler olması gerekir.ben peşindne koştuğumuz bir yakışıklının giidp okulun en şişman kızıyla evlendiğini deli gibi aşık olduğunu da gördüm. bunun aksine başka birinin kızın yüzünde sadece 1 ben var diye aileme nasıl gelin diye götürürüm diyenide gördüm. tanıdım.

he gelecek korkusu arkadaşım haksızda sayılmaz maalesef günümüzde sadece sevgi ile ilgili konularda değil iş yaşantımız sosyal yaşantımızda bile bu tür yaklaşımlar var.

iş ilanlarında bile prezantabl kelimesi geçiyor, iş yerinde güzel hanımlara davranış şekilleri daha farklı, yada sosyal yaşamınızda, güzelseniz ( tabiiki ilk görüşmelerde ve tanışmalarda) ne bileyim size hitap şekli bile daha farklıdır. daha kibar davranılır. bunu erkekler mi böyle yapıyor sadece biz kadınlar bile güzel giyimli güzel bir bayn gördüğümüzde davranış ve hitap şeklimiz farklılaşıyor kibarlaşıyoruz. salkım saçak birini gördüğümüzdede aaamnn boşver havalarındayız. ne demişler ye kürküm yeee

tabbiki bunlar çoğunlukla ilk tanışmalarda genellikle etken, sonrasında ise kişinin karekteri etken hale geliyor, ne kadar çok eğleniyoruz o kişiyle mutlumuyuz, huzurlumuyuz, erkek içinde kadın içinde aynı.

hiç de bile yaa çevremde o kadaaaar çok ki kilolu sevgilisi olan erkek arkadaşım var ki. güzellik de görecelidir zaten hem sanki kadınlar hiç bakmıyo dış görünüşe tabiki ilk izlenim görüntüden olucak bu çok normal. genelleme yapmayın lütfen arkadaşlar eğer bütün erkekler ve kadınlar tek tipse biz bekarlar kimi arıyoruz?

genelleme yaparsak güzel biriyle birlikte olmasalar bile güzelliğe kesinlikle önem veriyorlar(çekici,güzel kız gördükleri anda belli ediolar) vermiyorum diyen yalan söler (kafalarındaki kız tiplemesi) ve de balık etli bayanlardan hoşlanıolar hiç zayıftan hoşlanıyorum diyen erkek görmedim

sana kesinlikle katılıyorum.çok haklısın.keşke öle olmasa ama erkeklerin %90 ı öyle.ha istisnalar yok mu var ama ne demiş sagopa kajmer"istisnalar kaideyi bozmaz"sırnaşık şey

Ciddi anlamda yakışıklı olan bir erkek elbette yanında filiz gibi bir kız ister.Bu yüzden kalkıp da bir erkeği yargılayamam.Bu onun en doğal hakkıdır.:1closedeyes:
Bizler de yakışıklı erkek istemiyor muyuz yanımızda ? Bal gibi de istiyoruz.:1closedeyes:

yakışıklı erkeği napayım hovarda olduktan sonra..
aklı bi karıs havada fizik tam ama içi boş ise hiç bişeye yaramaz... çöpe at gitsin
:1closedeyes: :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…