Erkeklerin Baslica Onem Verdigi; Guzellik, Zayiflik

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BU BASIT ERKEKLERIN BASLICA ONEM VERDIGI SEYLER; GUZELLIK, ZAYIFLIK...Ben bunu cok iyi anladım, ne kadar sığlar yaaaa...

Katılmıyorum yanlış düşünüyorsun. Ben kendi çevremden buna bir çok örnek verebilirim.
Lisedeki en yakın arkadaşım 1.58 boyunda ,85 kiloydu. Erkek arkadaşı ise 1.86 boyunda ve 70 kiloydu. Çocuk tipsiz falanda değildi,gayet hoştu.
Birbirlerini sevdiler ve kaçarak evlendiler. Şu anda 8 senelik evliler gayette mutlular.:1hug:
Şunuda unutmadan ekleyim, kızın ailesi zengin falan değil yani parası içinde evlenmedi. İşin aksi çocuğun durumu gayet iyi. İyide anlaşıyorlar.

Mesela ben zayıf değilim, 1.62 boyunda 59 kg yum. :1no2:Fakat eşim 1.78 boyunda,63-64 kg. Ama bu bizim için sorun değil...Şeniz

Her erkeği aynı kefeye koymak yanlış bence.

kızlar şu bir gerçek ki genelde erkekeler eğer onları baştan çıkarmaya çalışan bir kız var ise onun güzelliğine yada çirkinliğina bakmazlar..yani kendilerini tutamayıp kızla bir kaçamak yaşarlar..
ama ciddi bir ilişkiye başlıyacakları zaman zayıftan yada şişmandan hoşlanırlar diye bi genelleme yapmak zor tabi çünkü bu kişiden kişiye değişebilir..kimi kızın tarzını beğenir aşık olur kimi konuşmasını kimi ne bilim başka bir şeyinden etkilenir bu erkekleri anlamak bu yüzden oldukça zordur zaten..fakat şu bir gerçektir ki erkekler bence çok zayıf kızlardan hoşlanömıyor..çok şişmanlardan da hoşlanmıyor tabi ama şöyle hafif toplu bayanlar bence çoğu erkek için ideal...ama şunu ifade etmeden geçemiyeceğim lütfen kilolu bayanlar yanlış anlamasın..kilolular çirkindir anlamına gelmiyor bu..tam tersine ben kilolu olupta çok güzel olan bayanlar tanıyorum.ve öyle insanlar varki kilo adete çok yakışıyor..fakat normalde erkekler maalesef çok aşırı kilolu yada zayıf kızlardan hoşlanmıyor..bende zayıfım mesela senağlama

dis guzellik mutlaka her insan icin onemlidir bence bayan veya erkek farketmez tabi guzellikte goreceli bir kavramdir zevk meselesidir. Bir insanin once gorunusune bakariz bu dogru ama dis gorunusu bizim goz zevkimize hitap ediyor diye ici bespara etmez biriylede omur geciremeyiz oyle degilmi?

valla gelecek korkusuna yüzde yüz katılıyorum
istisnaları olabilir bu durumun ama;biliyoruz ki istisnalar kaideyi bozmaz.
bunun aksin düşünmek kendini avutmaktır.a.s

güzel sayılırım

zayıfımda

ama ben niye bekarım ozaman senağlama senağlama
tatlicadiarzu tatlicadiarzu

Erkeklere Yapilan Bir Ankette Güzellikmi Akilmi Demisler %86 si Akil demis %14 ü Ise Güzellik Demis,,,
Yanime Öndeyiz:icecream::icecream::icecream::icecream:

erkekler çıkarları için herşey yaparlar canım çok şişman çirkin bir kızla sırf parası için evlenirler......Kötü Kazen

erkekler çıkarları için herşey yaparlar canım çok şişman çirkin bir kızla sırf parası için evlenirler......Kötü Kazen

kesinlikle katılıyorum.Ben çevremde çok gördüm.sevdiği çok güzel ama doğru düzgün bir işi olmadığı için ayrılan ve çirkin ama kariyeri olan kızla evlilik yapanları.Böyle evlilik yapanı çok gördüm, üzücü ama.AMA istisnalarda kaideyi bozmaz.

Bence Yanliş Bir Tez Zayifliğa Bakiyorlar Diye Bir şey Yok, Bunu Erkege Indirgemekte çok Saçma Kadinda Ilk Defa Gördüğü Bakin Ilk Defa Diyorum Uzun Zamandir Demiyorum. Ilk Defa Gördüğü Erkeğin önce Tipine Bakar, Bakimli Hoşsa Ilgilenir Ama Dakikalar Geçtikçe Huyuyla Suyuyla Ilğilenir Erkekte Böyledir. Eger Sizi Tamamliyorsa Her Yönüyle şişman Olmasi Yada çirkin Olmasiyla Ilğilenmez, Ve Son Bir Söz Güzellik Göreceli Bir Kavramdir Ve Bakimli Olmakla Eştir Benim Için Siz Bakimsiz Paspal Paspal Dolaşacaksiniz Sonrada Erkekler Güzel Kizlara Bakiyor Diyeceksiniz. O Kadar Bakimli Hatun Var Ki Suratlarina Iyi Baktiğiniz Zaman Aslinda Güzel Olmadiğini Farkedersiniz Ama Temiz Güzel Giyinmiş Uygun Makyaji Yapmiştir Ve Mis Gibi Kokuyordur:) Işte Budur Onu Güzel Yapan

bu arada yakışıklı biriylede çıktım. hayatı burnumdan söke söke getirdi. valla kaşı gözü bir halta yaramadı hala düşünüyorum çocukmuşum ki suratına aldanıp o kadar katlandım. sonrada gerçekten çirkin biriyle çıktım. ama baktımı bana içim ısınırdı. bir şeyi sölemeden anlardı ne istediğimi.. çok eglenir çok gülerdim kendisiyle.. şimdi bu ikisine bakıp yakışıklı mı çirkin mi hayatımda olsaydı demem. iyi huylu olan hayatımda olsaydı derim efendim sayğılarımla arz ederim:)

ya yakışıklısıdaiçirkinide aynıdır bu erkek milletinin neye kafa patlatıyosunuz.bu erkek denilen cins kadınların iki bacak arasından başka şeyle ilgilenmez.O çok kibar beyefendileribeyler sandıklarınız bekarken ilk maceralarını o iğrenç evlerde geçirmiyorlar mı?Boş verin ya hepsi birbirinden berbattır.ilk gecesini evlendiğinle yaşayan erkek duydunuz mu?

duydum :1rolleyes:

peki hem guzel hem akilli hem de akilli kizlar niye evde kaliyor da; cirkin cahil dusuk ahlakli kizlar iyi adamlari kapiyor? universite mezunu kizlar kendi gibi surunen adamlarla evlenirken, lise mezunu lise terk tum derdi sabah programi izleyip seda sayana peteke ozenmek olan kizlar nasil oluyor da doktorlar avukatlar buluyor?

gerçekten var böyle örnekler kader kısmet deyip çok da takmıcaksın önemli olan mutlu olmak yerimseniben karşındakinin statüsü parası güzelliği yada yakışıklılığı bu denli önemli olmamalı.... Annem hep söler zaten erkekler evlenmeden önce hep güzel kız ara güzel kız peşinde koşarlar ama sonra o güzel kız arayanlara bi bakarsın hepsi çirkin ve kendilerinden aşagı seviyede kızlarla evlenmiş :1closedeyes: bu konu tam da burada evlenilecek eğlenilecek kız ayrımını gündeme getiriyo... herkes en başta güzellik de güzellik diyo ama yaş olgunlaşıp da bilinç sahibi olununca bu 2. planda kalıyo ayrıca bu sadece erkeklere has bi durum da değil genel olarak insanoğlu için geçerli yani ister kız ister erkek olsun

her doktor her avukat iyi mi yani, nice egitimliler var 5 para etmez

ooo bunu genellemek çok yanlış..
O senin dedigin her erkek için gerekli değil..

hiçmi görmedin yakışıklı erkegin yanaıdna güzel bayan.. ber gördüm.. demekki güzellikten öne çıkan şeykerde var.. meselea tatlı dil..

Ben genellemem asla... her erkek bir değpildir.. tıpkı her kadının aynı olmadıgı gibi..

Erkek ilk başta doğru dış güzelliğe bakar eğer ciddi düşünüyorsada çıkmaya başlarlar(eğlence olarak çıkanların dışında).Ama kızın dış güzelliği gibi içide güzel değilse beş para etmez ve ilişkide kısa sürer.Bazen diyorum hakkaten evlenilcek kızlar var eğlenilecek kızlar var.
Evet güzellik zayıflık vs.vs bakıyorlar ama bunlar geçici karın doyurmuyor.Erkekte bir zaman sonra bunun farkında oluyor zaten...

guzellik gørecelidir, herkesin kendine gøre bir guzeli vardir aklinda, onu bulunca kabulde edilince beraber oluyolar.. bu erkeklerin neye guzel dedigine bakar, tombul bir guzellik olabilir, tatli dilli biri olabilir, incecik bir guzellik olabilir, mukemmel bir yuz olabilir, guzel parasi olabilir,guzel kalbi olabilir... bu bøyle uzar. yani sonucta cok cesit insan var, hepsininde kendine gøre zevki var, genelleme yapmak ebncede yanlis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…