E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
BU BASIT ERKEKLERIN BASLICA ONEM VERDIGI SEYLER; GUZELLIK, ZAYIFLIK...Ben bunu cok iyi anladım, ne kadar sığlar yaaaa...
güzel sayılırım
zayıfımda
ama ben niye bekarım ozaman senağlama senağlama
tatlicadiarzu tatlicadiarzu
erkekler çıkarları için herşey yaparlar canım çok şişman çirkin bir kızla sırf parası için evlenirler......Kötü Kazen
ya yakışıklısıdaiçirkinide aynıdır bu erkek milletinin neye kafa patlatıyosunuz.bu erkek denilen cins kadınların iki bacak arasından başka şeyle ilgilenmez.O çok kibar beyefendileribeyler sandıklarınız bekarken ilk maceralarını o iğrenç evlerde geçirmiyorlar mı?Boş verin ya hepsi birbirinden berbattır.ilk gecesini evlendiğinle yaşayan erkek duydunuz mu?
duydum :1rolleyes:
peki hem guzel hem akilli hem de akilli kizlar niye evde kaliyor da; cirkin cahil dusuk ahlakli kizlar iyi adamlari kapiyor? universite mezunu kizlar kendi gibi surunen adamlarla evlenirken, lise mezunu lise terk tum derdi sabah programi izleyip seda sayana peteke ozenmek olan kizlar nasil oluyor da doktorlar avukatlar buluyor?
peki hem guzel hem akilli hem de akilli kizlar niye evde kaliyor da; cirkin cahil dusuk ahlakli kizlar iyi adamlari kapiyor? universite mezunu kizlar kendi gibi surunen adamlarla evlenirken, lise mezunu lise terk tum derdi sabah programi izleyip seda sayana peteke ozenmek olan kizlar nasil oluyor da doktorlar avukatlar buluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?