• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin bu askerlik psikolojisini nasıl atlatacağızzz

Askerlik sadece onun değil bnmde pskolojimi alt üst etti hayatımda bu kdr agladigimi bilmem o kdr kavga ediyoruzki bazen hiç beni takmıyor sanki bnm burda ne halde olduğumu bilmysn diyip sıyrılıyo sürekli bnmde tek umudum geldiğinde düzelmesi sabretmekten başka çare yok cnm ama sana bi tavsiye kendini tut herseyde alttan alan sen ol sen askerden sni üzmek istemiyorum fln de bitirdiğini acısını çıkarır sin hemde anlayisli olduğun için kredi olur ben yapamadım tam tersi üstüne gittim orda bile sıktım onu gelmesine çok şükür az kaldı ama bazı şeyleri bize yasattigim için çok pişmanım sen böyle yapma döndüğünde herseyin hesabını sorarsin :)

Doğru diyorsun canım bir kere tartıştık üstüne gittim bana demediğini bırakmadı o ben her koşulda arıyomuşta kıymet bbilmiyomusumda aman aman bidaha kendi kendimi yerim genede sesimi çıkartsam. Ama inşallah bu emeklerimizin karşılığını alabiliriz tek umudum bu. Allah hepimize sabır versin. Seninki nerede yapıyor askerliği uzun dönemmiydi

Doğru diyorsun canım bir kere tartıştık üstüne gittim bana demediğini bırakmadı o ben her koşulda arıyomuşta kıymet bbilmiyomusumda aman aman bidaha kendi kendimi yerim genede sesimi çıkartsam. Ama inşallah bu emeklerimizin karşılığını alabiliriz tek umudum bu. Allah hepimize sabır versin. Seninki nerede yapıyor askerliği uzun dönemmiydi

Evet cnm uzun dönem ağrı da snnki nerdeydi

Afyonda canım benimde kısa dönem. Ben kısa dönem olmasına ramen zor dayanıyorum uzun dönem bekleyenlere helal olsun valla En Büyük TÜRKİYE

Oo kısa dönem neki cnm bi bakmissin gelmiş yeride iyiymiş snnki biraz ana kuzusu heralde :-)

Kızlarrr erkek arkadaşım daha 20 günlük asker ama oraya gittiğinden beri öyle değiştiki tanıyamıyorum. Hiç bir zaman takmayacağı şeylere takar oldu. Bir hatasını söyleyemiyorum hemen ben burda neler yaşıyorum biliyomusun demeye başlıyor. Nasıl gecicek bu nasıl sabredicemmmm :KK43::KK43::rolleyes::rolleyes:
Emin ol bende seninle aynı durumdayım ://

biz hergun meraktan oluyorus iyilermi? nasillar?neden aramadi ! birsey mi oldu acaba ? onar orda ne yasiyomus eee bide bize bi sorun biz burda neler yasiyoss dk dk anlatirimm :KK12:

Back
X