• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin Evlilik Yüzüğü Takmamasıyla İlgili Düşünceleriniz?

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Kimi erkek yüzük takar kimi ise takmaz :44:
Peki erkek evli olmasına rağmen neden yüzük takmaz ?
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Evli erkek niye yuzuk takmaz bilmiyorum bazilarinin alerjisi oluyor,
benim esim hep takar,gecen gunlerde cikarmaya tessebus etti,
arkadaslarimdan kimse takmiyor,yok kilo aliyorum parmagimda kalir filan,
ümügünü sktim vazgecti :ssz::27:

benim dusunceme gelince bence yuzuk gerekli,
esime guvenim sonsuz ama disariya guvenmem,
en azindan eline bakip evli oldugunu anlayip uzak dururlar,
bazilari yuzuktende anlamaz ya neyse :)

Son düzenleme:
bizde tam tersi, ben takmak istemiyorum eşimse bayılıyor takmaya, zorla taktırmaya.

ben takı sevmiyorum, küpe mesela asla takmam, bilezik, kolye... takı namına ne gelirse akla, takmam. bu yüzden o hafif şey nasıııııııl ağırlık yapıyor bana nasıl, anlatamam. kaybetmişliğim de var :1:

Ben çok şık buluyorum evli çiftlerin alyans takmasını.
Bana göre bağlılıktan çok saflık ve aşkı temsil ediyor.

eşim takmıyor, sevmiyorum diyor. gerçekten de çok sıkılıyor. ben de bir şey demiyorum

7 senelik evliyim 1 senede nişanlı kaldım.
yüzüğünü hiç çıkarmadı seve seve de takar.
takmıyosada eve de gelmesin zaten:ssz:

yüzük bağlılığı ve aşkı temsil eder:16:
evli olup yüzük takmayan erkeklerin bekar görünmeye çalıştığını düşünüyorum
nişanlılık dahil 4 senedir yüzük takıyoruz Allah çıkarttırmasın:27:
tivi iyi yapmışsın ümüğünü sıkarak:1:

Eşimin işyerinde yüzünğün biyerlere takılıp parmağını kesme riski olduğundan dolayı eşim takmıyor ancak hafta sonu dışarı çıkarken ben bişey demeden hemen takıveriyor. bence sağlık problemi yada başka bir durumu yoksa takmalı.

benim eşimde takar ama etrafımda takmayan da çok var ,

kimi alışkın değilim alışamadım diyor, kimi alerji yaptı diyor, kimi günah diyor

benimde parmağımda nasır oldu mesela yüzüğün etrafı sert canımı yakmıyor şu an bende inatla takmaya devam ediyorum nereye kadar bakalım , canım acırsa bahanem hazır :D

Ben de eşim de yüzükleri sadece dışarı çıkarken takıyoruz. Benim takmayı unuttuğum günler oluyor da eşim hiç unutmaz. Takmak istemiyorum deseydi sanırım tepkimi ortaya koyardım.

geçen gün soruyu kendime göre cevaplamışım, düzgün cevap vereyim...

yüzük aşığı benim herif. kullandığı silah en ufacık bir yanlışlıkla parmaklarını kopartabilecek türden, yüzüğün de takılma ihtimali var buna rağmen takıyor inatla. pardon, takıyordu inatla, en son parmaklarını kaybederse, yüzük takacak yeri olmadığını söyledim, silahı kullanacağında çıkarıyor, sonra takıyor, haberi yok kaybedecek ben de haşlıycam, bekliyorum :ssz:

bir erkegın aldatma potansiyeli varsa orası burası oynuosa yüzük takmamak ıcınnn takmak ıstemeyecektır ha sunu da sölimm dayımın biri ordu mensubu biri polis silah kullandıkları ıcınnn takamıyorlar parmagı koparma riski yüksek cünkü...onun dısındaa evleniyorsann paşammm seve seve takacaksın oyüzügüüü!!!! yok öle bekar herıf gıbı dolanmalar :D

evde takmamakla başladı şimdi dısardada takmıyoruz.. ben zaten öyle çok fazla sevmıyorum bide hangi akılla gidip almısısz kalın - geniş ve agır..bu sıcaklarda hiç çekilmiyor şahsen...

arada söz yüzüğümü takıyorum gümüşten o zamanda kimse inanmıyor evli olduğuma :36::36:

biz sevgili gorunumlu evli çiftiz işte :52::16::48:... mesela biyere gidecez vs ozaman eşime kapıyı açın ,,eşim alcak vs dediğimde insanlar tuhaf bakıyor alyanslarımızın olmadığını görunce.. :9::9:

geçen gün sevgilim ben sevgilimin bir arkadaşı ve eşi oturuyoruz benzer bi konu açıldı isterse takmasın bi gırtlağını sıkayım görür dedim :27::27::27:

şaka bir yana takmalı en azından dışarıda . yani şöyle bazı insan gece yatarken kendini sıkacak bir şeyler bulundurmak istemez üzerinde anlarım ama ertesi gün olup işe gidilecek ve dışarı çıkılacaksa takacak ... evde benim yanımda varsın takmasın rahatsız oluyorsa. onun dışında çalışıyordur yüzük parmağını keser çalışırken onuda anlarım çalışırken takmasın ama iş yerinden çıkmadan takılacakkkkkkk o kadar. ve bu hoşgörüm yüzüğü kaybederse değişir o çok ayrı :47::47:

yok yüzük alerji yapıyor kaşınıyorum falan anlamam onu bir kaşırsam görür o kaşınan yerlerine krem sürüp buz koysun valla:27::27:

bir erkegın aldatma potansiyeli varsa orası burası oynuosa yüzük takmamak ıcınnn takmak ıstemeyecektır ha sunu da sölimm dayımın biri ordu mensubu biri polis silah kullandıkları ıcınnn takamıyorlar parmagı koparma riski yüksek cünkü...onun dısındaa evleniyorsann paşammm seve seve takacaksın oyüzügüüü!!!! yok öle bekar herıf gıbı dolanmalar :D

benim eşimde asker..bransıda silah ve toplar mecburen takmıyor işyerınde ..evin içindede takmıyoruz.. şimdi sadece ailelerin yanında takıyoruz..düğün,seyran olunca yani..

benim eşimde asker..bransıda silah ve toplar mecburen takmıyor işyerınde ..evin içindede takmıyoruz.. şimdi sadece ailelerin yanında takıyoruz..düğün,seyran olunca yani..

yanı canım mecburı durumlar olabılır böle sızde gayet mantıklı olanı yapmıssınız zatennn

Alyans bence askı sevgi ve evliliği simgeler bence takılmalı takacak o kadar :27::27::27::27::27

geçen gün sevgilim ben sevgilimin bir arkadaşı ve eşi oturuyoruz benzer bi konu açıldı isterse takmasın bi gırtlağını sıkayım görür dedim :27::27::27:

şaka bir yana takmalı en azından dışarıda . yani şöyle bazı insan gece yatarken kendini sıkacak bir şeyler bulundurmak istemez üzerinde anlarım ama ertesi gün olup işe gidilecek ve dışarı çıkılacaksa takacak ... evde benim yanımda varsın takmasın rahatsız oluyorsa. onun dışında çalışıyordur yüzük parmağını keser çalışırken onuda anlarım çalışırken takmasın ama iş yerinden çıkmadan takılacakkkkkkk o kadar. ve bu hoşgörüm yüzüğü kaybederse değişir o çok ayrı :47::47:

yok yüzük alerji yapıyor kaşınıyorum falan anlamam onu bir kaşırsam görür o kaşınan yerlerine krem sürüp buz koysun valla:27::27:

alerji diyene çözüm var;

altına ise alerji, altın görünümlü bir zincir alınır, ucuna yüzük takılır, sonra da kıyafetin üstüne çıkartılır. ya kıro kıro gezecek ya da o yüzüğü takacak misali :1: :1:

Eşimde bende hiç takmadık alyans:25:
Benim için bir anlamı yok ,bizi birbirimize bağlayan şey o yüzük olamaz.

Back
X