Erkeklerin geçmiş takıntısı

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Genelde geçmişi sorgulayanlar kızlar olur erkekler olmaz.Çevremde de duyduklarım o yönde erkekle geçmişi konuşmayı sevmezler

Evlilik öncesi bir uzun ilişki olmuştu ve cinsel birliktelikte vardı. Eşimle tanıştığımda baktım sevgili olma yolundayız o zaman bu durumu anlattım Tırı vırı yapıcaksa hiç olmasın hayatımda diye . Sonuç 2.5 senelik evliyiz 7 senedir birlikteyiz. Bir kez olsun bile konusu açılmamıştır . Bu birazda kişinin karakter meselesi . Hoş en ufak bi laf duysam kapının önüne koyarım:KK14:

Evlilik öncesi bir uzun ilişki olmuştu ve cinsel birliktelikte vardı. Eşimle tanıştığımda baktım sevgili olma yolundayız o zaman bu durumu anlattım Tırı vırı yapıcaksa hiç olmasın hayatımda diye . Sonuç 2.5 senelik evliyiz 7 senedir birlikteyiz. Bir kez olsun bile konusu açılmamıştır . Bu birazda kişinin karakter meselesi . Hoş en ufak bi laf duysam kapının önüne koyarım:KK14:
24

İşte belli olmuyo takmayan erkek birden ay aklıma geldi bilmem ne diye takıyo. Takmayan adamı nasıl anlıcaz var mı ipucu 😁

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Neden anlattınız ki?Bence hiç iyi yapmamılsınız.Bi kere adam takıntılı.İş ciddiye binsin bak o zaman neler soyluyor sana.El diyince yel giriyor.Başka derdi yokmu sevgılınızın.Neyı merak edıo?

malesef ilişkilerde kadın kullanılıyo gibi düşünüyo çoğu erkek o yüzden çok sevgilisi olmuş cinsellik yaşamış kadını gözlerinde çok değerli evlenilecek kadın gibi görmüyolar eğer çok seviyorsa da ego ve aşkı savaşıyo içinde ve dengesi şaşıyo. Tamam bence de kadın kullanılıyo gibi düşünmek iğrenç ben de karşıyım bu iğrenç zihniyete ama toplumun çoğunluğunun düşüncesini belirtiyorum. Mesleğim gereği toplumda modern kesimde bulunduğumu da düşünürsem ki karşımdaki insan da yüksek lisans yapan kariyeri iyi biri zengin resim yapan kayak yapan kültürlü erkek ama işte zihniyet bu.
Modernlik öyle bir şey değil. Ben de akademisyenim yani çevrem hep Master Phd yapan insanlarla dolu ama birçoğunun kafası örümcek bağlamış. Ben de evlenmeden önce yaşadım hep iyi ki de yaşadım dedim. Hayatıma da aksini düşünen hiçkimseyi de almadım ve sonunda karşıma kadın ne yaşadıysa ya da yaşamadıysa onun tercihidir diyen biri çıktı. Olması gereken oydu çünkü. Siz önce hata yapmadığınızı kabul ederek başlayın derim ben.

Burda evlenip geçmişiyle yargılanan kadınların hikayelerini bolca okuduk vakti zamanında. Hatayı siz kendiniz yapmışsınız anlatmakla. Adamın aklına sokmuşsunuz bir kere. Geçmiş olsun.

Bu kadar özelini nasıl anlattın ki buna anlam veremedim ortada bi bağ yokken geçmişine takılmış kalmış nişan yapalım diyor evlilik olunca daha çok sorun yapar bu nee yaa çok itici bi durum en ufak bi sorunda bununla karşına çıkar çıkmaması için çoğu şeye susmak zorunda kalırsın hep idare eden taraf sen olursun çok yıpranırsın çokkkk

Yüzeysel olarak konusmak tamam. Ama oturup gecmiste hangi erkekle ne derece sevistigini dinleyen adamdan hayir gelmez. Bence sen bu isi bir daha dusun.

Mevzu onun seni yargilayip yargilamamasi degil. Burdaki ayrimi lutfen iyi anla.

Niye anlatıyorsun anlatma. Bu çocuklada olmaz diyim. Bi daha da ısrar eden olursa tanıştığımız gün doğdum de

Erkekler kendilerini baştan belli ediyorlar aslında bu konuda. Biz bile bile lades diyoruz. Tanıştığı kızlara ilk soru olarak daha önce ilişkin yaşadın mı kaç ay yaşadın vs soran bir tanıdığımız var bekaret takıntısı varmış, yani adam kendini direkt belli ediyor. Baştan işaretleri almak ve ona göre yol çizmek en mantıklısı.

Back
X