Benim başıma şöylesi geldi. Ben de muhafazakar bir zihniyetteyim ama beni ben olduğum için sevmeyecek adamları şutluyordum
2 aylık bir evlilik yaşadım. Karı koca olabildik pek sayılmaz. Yıllar geçti. Birkaç ay önce birini önerdiler. Baya da zengindi
İyi dedim görüşeyim. Önce telefonda görüştük. Aracı olan kişi evlenip ayrıldığımı söylememiş. Adam benden duyunca direk ailem kabul etmez dedi. Neden niçin sormadı. Ben de olur herkesin kendi fikri memnun oldum deyip sildim. Sonra aracı kişiyle konuşmuşlar. Aslında hala evlenmemiş gibi olduğumu duyunca geri geldi. 'Sormasa anlatmayacak mıymışım?' Öyle dedi. Ben de sorma zahmetinde bulunmadığı için yoo niye anlatayım dedim. Bu sefer görüşüp tanışmak istedi. Ama ben bunun üzerini çok pis çizdim. Yani normal evlilik yaşasaydım nolacaktı ki? Önemli olan o mu yani?
Tamam dedim görüşme teklifini kabul ettim. Beğeneceğini tahmin ediyordum. İçine otursun istedim. Neden diye sormaya değer bulmadığı bir kız tarafından reddedilsin istedim. Gittim buluştum. Ben beğenmedim, o beğendi
Olamayacağını ısınamadığımı söyledim. Maddiyatıyla etkilemeye çalıştı. O kadar paradan da sıkılacağımı söyledim beti benzi attı
Sonra uğraştı biraz ama sildim attım 
Ezilebilirdim karşısında ama yapmadım şükür.
Boşanacağım zaman cinsel sorunları da mahkemede gündeme getirdiğim için adli tıbba yollamışlardı. Muayene edeceklerdi, lütfen zarar vermeyin ben evlenmemiş gibiyim dediğimde 'Seni gerçekten seven birini bekle' demişti oradaki kadın. O gün iyi bir ders olmuştu bana.
Evlilik öncesi cinsellik doğru değil evet. Ama evlenip ayrılmış da olabilirdiniz. Sizi siz olduğunuz için sevecek birinin olması lazım. Öbürleri karşısında ezilmeyin.
Kayak da yaparsa yapsın. Beyni entel olmadıktan sonra napayım onun kar üzerinde düzenli olarak kayıyor olmasını. İnsanı yaptığı aktiviteler takıldığı ortamlar entel yapmaz.
2 aylık bir evlilik yaşadım. Karı koca olabildik pek sayılmaz. Yıllar geçti. Birkaç ay önce birini önerdiler. Baya da zengindi

Tamam dedim görüşme teklifini kabul ettim. Beğeneceğini tahmin ediyordum. İçine otursun istedim. Neden diye sormaya değer bulmadığı bir kız tarafından reddedilsin istedim. Gittim buluştum. Ben beğenmedim, o beğendi

Ezilebilirdim karşısında ama yapmadım şükür.
Boşanacağım zaman cinsel sorunları da mahkemede gündeme getirdiğim için adli tıbba yollamışlardı. Muayene edeceklerdi, lütfen zarar vermeyin ben evlenmemiş gibiyim dediğimde 'Seni gerçekten seven birini bekle' demişti oradaki kadın. O gün iyi bir ders olmuştu bana.
Evlilik öncesi cinsellik doğru değil evet. Ama evlenip ayrılmış da olabilirdiniz. Sizi siz olduğunuz için sevecek birinin olması lazım. Öbürleri karşısında ezilmeyin.
Kayak da yaparsa yapsın. Beyni entel olmadıktan sonra napayım onun kar üzerinde düzenli olarak kayıyor olmasını. İnsanı yaptığı aktiviteler takıldığı ortamlar entel yapmaz.