Erkeklerin geçmiş takıntısı

Hayır, ciddiyim.
Hiçbir erkek bunu sorun yapmadı.
Ki aktif cinsel hayatı olan bi' kadınım.
Çünkü yapamazlar.
İlk yorumumda ciddiydim.

Sen o duruşu gösterirsen cesaret edemezler.
Onlar bilir kimi ezip kimi ezemeyecegini.
Once sen kendin için dik duracaksın bak bakalım ağızlarını acabiliyorlar mi.
sorun yapmamış ama evlilik için de uygun görmemiş olabilir

Çok yanlış yapmışsınız anlatmasaydınız keşke. Olan olmuş artık ama okuyan fikir almak isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle anlatmayın o geçmiş size ait sevabıyla günahıyla. Benzer bi olayı yaşadım bana ders oldu sonunda da ayrıldık zaten hemde hiç yok yere bi sebepten
beyinsiz erkekler hem sorup irdeleyip hem de ay aklıma geliyo ay şurama burama geliyo unutamıyorum ıyyy

Mantikli dusunse bi sevgiliyle ne yapilyosa onun yapildigini bilir ve susar bunu size soramaz bile.Boyle seyler mide bulandirir cunku neymis yuzune vurmazmis kocandida onumu aldattin tobeee ya. Ona nee gecmisten bunun sonu yok cunku hep yuzune vurcak yapmam dedigini yapcak emin ol.bunu sorup inceleyen adam herseyi yapar kusura da bakmasin.Peki beyimiz hic bi kizin elini tutmamis ana kuzusumuymus bunu siz sordunuz mu ? Evlenseniz huzursuz olcaksiniz bunu bilin

E o zaman neden sorguluyor. Aa ne değişik bi tip.

Bu arada yüze vurmak bir deyimdir. Ve bir kimsenin eksikliğini ya da suçluluğunu özellikle canını yakmak ya da utandırmak amacıyla beklemediği bir anda başına kakmak, kırıcı bir şekilde hatırlatmak demektir.

Madem sizin eksik ya da suçlu olduğunuzu düşünüyor? Neden aynı şeyi kendisi yapıyor?

Ve madem ki yaptı, eşitlendiniz.

Ortada mesele kalmadı.

Bak canm ben bunu bir erkegin agzindan duydum erkekler gecmisi kavga aninda karsisindaki kadinin basina kalkar aynen cumle boyleydi kac kurtar kendini ondan ve bir daha da kimseye ozelini anlatma sana saygi duyan biri olsun hayatinda

beyinsiz erkekler hem sorup irdeleyip hem de ay aklıma geliyo ay şurama burama geliyo unutamıyorum ıyyy
Kendi kafalarında kuruyolar bide maalesef. Durduk yere hüzünlenip tribe falan girerler bide :KK53: sen hayatından pişmanlık duymuyosan kimsenin hakkı yok sana sanki kötü bi şeyler yapmışsın gibi hissettirmeye. Kendisinin de olmuş eski sevgilisi olabilir yani ne var bunda. Sevmiyorum ben bu zihniyeti ya

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Sende herşeyi anlatmasaydın canım

Ya da bakire olmadan da evlenen bir sürü kadın var onlar bu sorunlarla nasıl uğraşıyor? Ya da ilişkilerinde acaba geçmişi sorun edicek korkusuyla mı geçiyo hayat?
Her şeyden önce kendimiz kabulleniyoruz geçmişimizi. Hata olarak görüp yüzümüze vurulacak kötü birşey gibi bakmıyoruz. Biz böyle bakınca karşımızdaki insan da hata gibi göremiyor. Bakış açısı farklı olan insanları hayatımıza almıyoruz. 4 senelik bir ilişkim var ondan önce de birisiyle ileri gitmiştim ama tam olarak ilişkiye girememiştik. Şimdiki erkek arkadaşımla bi oturup konuşmuştuk kaç kişiyle sevgili oldun vs diye. Bizim ilişkimiz de başta sadece fiziksel olarak başladı, duygu olmayacak dedik, anlattık ikimiz de ama eski erkek arkadaşımla tam olarak yapamadığımızı söylediğimde hiç kurcalamadı, sen öyle diyorsan öyledir dedi bir daha da sormadı. Şimdiye kadar da farklı bakış açısı olan sevgilim olmadı, bana denk gelmedi belki, belki de daha yeni tanıştığım halde bu konuları konuşabildiğim için bunu hoşgörmeyen insanlar hiç bulaşmadı buna. Karşınızdakinin size vereceği değeri siz belirlersiniz. Siz yaptıklarınıza hata, kötü birşey olarak bakmazsanız kimse bakamaz.

Yahu ilişki geçmişini anlatma, ama sen de anlattırma. Bunların muhabbeti olmaz. Ha bir kere olur. Tekrar tekrar oluyorsa sıkıntı BÜYÜK

Şimdi çıkmasa ileride muhakkak karşına çıkacak. Bundan %100 eminim. Büyük hata yapmışsın

sorun yapmamış ama evlilik için de uygun görmemiş olabilir

Siz bu bakış açısından çıkmazsanız bu adam olmasa başkası vurur yüzünüze, siz de susup oturursunuz.

İnsanlar anlaşamazlar, birbirlerini evlenmeye uygun bulmayıp ayrılabilirler.
Ama uygun bulmamak için tek gerekçesi bekaret olan adamı ben değil evlenmeye, hayatıma sokmaya bile uygun bulmam.

Siz bütün erkeklerin böyle olduğunu düşündüğünüz için mi bu adamı "düzeltmeye" çalışıyorsunuz? "Hepsi böyle, bari elimdekini biraz yontup devam edeyim" düşüncesi mi bu?
Eğer öyleyse yanlış yapıyorsunuz.

Cinselliği normal gören ve yaşadıklarının arkasında durabilen kadınlar, bunu sorun edecek kafadaki biriyle hayatın başka noktalarında da anlaşamayacaklarının bilincinde davranırlar. Bu yüzden kendi kafa yapılarındaki insanlarla evlenip mutlu mesut yaşarlar.
Mesela ben olsam ponçik ponçik "yüzüne vurmam, mutluluğumuza bakalım" diye lütfeden adama "sen kim köpeksin de neyi yüzüme vuracaksın..." diye başlar, 15 dk hayatını zindan ettikten sonra şutlardım.

İçten içe pişmanlık duyan, evlilik öncesi cinselliğin kötü bir şey olduğunu düşünen kadınlar, bunu sorun edecek kafadaki erkeklerle evlenmeyi sorun etmedikleri için başlarına bela alıyorlar.

Bu konudaki sorun erkeğin zihniyeti değil yani kadının düşüncesi ve duruşu. Siz başkasının zihniyetini değiştiremezsiniz ama kendi duruşunuzu değiştirebilirsiniz.
Buna da eski sevgilinizin yanında soyunup soyunmadığınızı soran adama "sen ne çeşit bir sapıksın" diye sorarak başlayabilirsiniz. Normal bir insan böyle bir soru sormaz çünkü.

Merhaba arkadaşım, 6 sene önce aynı senin koşullarında evlendim, asla yüzüme vurup beni rencide etmeeyecekti, o mevzu orda kalicakti hep önümüze bakicaktik. Şimdi bı kızımız var, ama hala önümüze bakamiyoruz. Her kavganin sonucu hep benim gecmisime baglaniyor. Kısacası seviyoruz ama mutsuz bı evlilik yaşıyoruz. Sevmek hiç bir işe yaramıyor bazen.

İlerde sırf bu yüzden bazı konularda alttan alman gerekebilir koz vermişsin çünkü.. sen sordun mu bu o soruları sorarken? Yani çok fazla duyuyoruz yaşıyoruz da bunu bi çoğumuz. Erkekler hep bi geçmişimizi sorgular. Dürüst olmasan sana yakışmaz olsan kabul etse de olduğun gibi kabul edecek mi sindirecek mi sürekli korkarsın. Ama onlar asla korkmaz yaşamıştır çünkü gerçek bir erkektir ve hormonları vardır kadınların yok mu hormonları kadınların yok mu ihtiyaçları. Namus erkek için taşınmaz namus namusluyum demek için de taşınmaz. Bilmiyorum ilerde sorun yaşayabilirsin gibi geldi inşallah yaşamazsın. Çözüm arıyorum demişsin eğer bulursan lütfen bizle de paylaş.

İlerde sırf bu yüzden bazı konularda alttan alman gerekebilir koz vermişsin çünkü.. sen sordun mu bu o soruları sorarken? Yani çok fazla duyuyoruz yaşıyoruz da bunu bi çoğumuz. Erkekler hep bi geçmişimizi sorgular. Dürüst olmasan sana yakışmaz olsan kabul etse de olduğun gibi kabul edecek mi sindirecek mi sürekli korkarsın. Ama onlar asla korkmaz yaşamıştır çünkü gerçek bir erkektir ve hormonları vardır kadınların yok mu hormonları kadınların yok mu ihtiyaçları. Namus erkek için taşınmaz namus namusluyum demek için de taşınmaz. Bilmiyorum ilerde sorun yaşayabilirsin gibi geldi inşallah yaşamazsın. Çözüm arıyorum demişsin eğer bulursan lütfen bizle de paylaş.
malesef ilişkilerde kadın kullanılıyo gibi düşünüyo çoğu erkek o yüzden çok sevgilisi olmuş cinsellik yaşamış kadını gözlerinde çok değerli evlenilecek kadın gibi görmüyolar eğer çok seviyorsa da ego ve aşkı savaşıyo içinde ve dengesi şaşıyo. Tamam bence de kadın kullanılıyo gibi düşünmek iğrenç ben de karşıyım bu iğrenç zihniyete ama toplumun çoğunluğunun düşüncesini belirtiyorum. Mesleğim gereği toplumda modern kesimde bulunduğumu da düşünürsem ki karşımdaki insan da yüksek lisans yapan kariyeri iyi biri zengin resim yapan kayak yapan kültürlü erkek ama işte zihniyet bu.

Merhaba arkadaşım, 6 sene önce aynı senin koşullarında evlendim, asla yüzüme vurup beni rencide etmeeyecekti, o mevzu orda kalicakti hep önümüze bakicaktik. Şimdi bı kızımız var, ama hala önümüze bakamiyoruz. Her kavganin sonucu hep benim gecmisime baglaniyor. Kısacası seviyoruz ama mutsuz bı evlilik yaşıyoruz. Sevmek hiç bir işe yaramıyor bazen.
konunuzu okumuştum ve çok üzüldüm. Şimdi nasılsınız? Beni böyle kabul ettin hani unutacaktın dediğinizde bahanesi nedir?

Sizde maşallah her bişeyi anlatmissiniz yani yaptığınız yanlış zorlasada bir şekilde kapaticaktiniz onun sanki geçmişi yok mu. Emin olun evlendiğinizde her sabrı tükenisinde cayir cayir yüzünüze vurucak yaralıcak sizi ve aklından çıkmayacak. En basitinden Siz duysanız aklınızdan çıkarmi

Modunun bu yüzden düştüğüne neden bu kadar eminsin.?

Back
X