sorun yapmamış ama evlilik için de uygun görmemiş olabilir
Siz bu bakış açısından çıkmazsanız bu adam olmasa başkası vurur yüzünüze, siz de susup oturursunuz.
İnsanlar anlaşamazlar, birbirlerini evlenmeye uygun bulmayıp ayrılabilirler.
Ama uygun bulmamak için tek gerekçesi bekaret olan adamı ben değil evlenmeye, hayatıma sokmaya bile uygun bulmam.
Siz bütün erkeklerin böyle olduğunu düşündüğünüz için mi bu adamı "düzeltmeye" çalışıyorsunuz? "Hepsi böyle, bari elimdekini biraz yontup devam edeyim" düşüncesi mi bu?
Eğer öyleyse yanlış yapıyorsunuz.
Cinselliği normal gören ve yaşadıklarının arkasında durabilen kadınlar, bunu sorun edecek kafadaki biriyle hayatın başka noktalarında da anlaşamayacaklarının bilincinde davranırlar. Bu yüzden kendi kafa yapılarındaki insanlarla evlenip mutlu mesut yaşarlar.
Mesela ben olsam ponçik ponçik "yüzüne vurmam, mutluluğumuza bakalım" diye lütfeden adama "sen kim köpeksin de neyi yüzüme vuracaksın..." diye başlar, 15 dk hayatını zindan ettikten sonra şutlardım.
İçten içe pişmanlık duyan, evlilik öncesi cinselliğin kötü bir şey olduğunu düşünen kadınlar, bunu sorun edecek kafadaki erkeklerle evlenmeyi sorun etmedikleri için başlarına bela alıyorlar.
Bu konudaki sorun erkeğin zihniyeti değil yani kadının düşüncesi ve duruşu. Siz başkasının zihniyetini değiştiremezsiniz ama kendi duruşunuzu değiştirebilirsiniz.
Buna da eski sevgilinizin yanında soyunup soyunmadığınızı soran adama "sen ne çeşit bir sapıksın" diye sorarak başlayabilirsiniz. Normal bir insan böyle bir soru sormaz çünkü.