Erkeklerin hemen atlamasi

Mizah falan yaptiğini mi düşündü acaba?
O kadar düşüncesizmidir ki:KK34:
Kadınlar konusunda toy biri belli ki

Bende ona kafa yoruyorum, neye ugradigimi sasirdim resmen. Surada duygusal itirafta bulunuyoruz, bu ne boyle ya
Duygusal dusunmuyor bunu gosteriyor durum sadece bu tarz erkeklerle iliskiler de tabi sizi tanidikça sevebilir ama hep husran oluyor kafalarinda normal iliski dusuncesi yok gecici oluyor bostan yere zaman kaybi yaşama sınırını çiz

Ben de böyle biriyle karşılaşmıştım. Bana bu tür şeyler söyleyip ben tepki gösterince de ‘ben sapık mıyım’ diyordu, artık kendisine ne kadar normal geliyorsa bunları konuşmak ben tepki gösterince garipsiyordu. Kaldı ki aramızda hiçbir şey yoktu. Bir daha konuşmadım kendisiyle. Doğru gelen vardır belki ama ben doğru bulmuyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba

Bir erkek eger ilk konusmada sohbeti +18 konulara getiriyorsa umutsuz vaka, degil mi?

Is yerimde birisi var, hoslandigimizi belli ediyorduk bir-birimize. Ben 29, o 34 yasinda, kendisi avukat olarak calisiyor.
Gecen gun whatsapp konusmamizda konu geldi ben itiraf ettim hoslandigimi, o da karsilik verdi. Sonradan "konuya biraz heyecan katalim, uzerinde ne var" dedi, oylece baka kaldim. "Daha 46 dakika once hoslandigimi itiraf ettim, bu ne hiz boyle" dedim, tamam afedersin biraz ireli gittim ama hoslaniyorum napiyim dedi.

Dun isle ilgili sefere cikti, ben mesaj atmadim oda yazmadi. Yazmamayi dusunuyorum. Yinede icimde suphe var. Tamam kendisi cok enerjili, sakaci ve yeri geldiginde +18 sakalar yapan birisi, onu oyle taniyoruz. Ama aslinda baya yetiskin birisi, sirkette herkes, ici ben dahil saygi duyariz kendisine. Mizah duygusuda cok yuksek, beni ona ceken bu zaten, birde kendisine guveni. Simdi boyle soylemesi cok kafami karistirdi. Devam etmemekte hakliyimmi sizce?
Değer veren erkek asla ilk günden böyle şeyler söylemez, ayrıca o kadar eskidiki bu tarz fanteziler..Üstünde ne var:) ergen gibi....sanal cinselliğe alışmış sanırım...ayrıca bu tipler evlendese sanala devam eder...tepkini koy ve hemen uzaklaş, eğer sen ciddi birşeyler düşünüyorsan...

daha yeni açılmışsınız birbirinize, zaten konu yeterince heyecanlı. yazdığı şey çok zamansız olmuş, ben soğurdum hemen

İkinizde yetişkin olgun insanlar olduğunuz için acaba ileri boyutta birşeyler yaşayacağınızı mı düşündü böyle yanlış bir düşünceye mi kapıldı. Bence sizi de denemiş olabilir.

Kesinlikle haklısınız.... Bence koşarak uzaklaşın bu beyefendiden oldukça itici bir davranış... bu ne cesaret anlamak mümkün değil... mide bulandırıcı...

Gerçekten yakışmıyor o yaşta bir adama bide avukat :) senşn hoşlanıyorum demeni yanlış anladı galiba hemen atlayacağını düşünmüş.. ya bide iş arkadaşın sonuçta hergün göz göze geleceksiniz insan sırf bu yüzden bile daha dikkatlı olur. Ben olsaydım galiba babamın eski kazağı bide eşofman derdim :D

Back
X