Erkeklerin hemen atlamasi

46 dakikada muhabbet 'üstünde ne var'a geldiyse, 46 saatten hele hele 46 günden ben korkarım.:skandal: Ben bunu bilir bunu söylerim; uçkuruna düşkün adamdan korkacaksın konu sahibi. :oha:

Gerçekten yakışmıyor o yaşta bir adama bide avukat :) senşn hoşlanıyorum demeni yanlış anladı galiba hemen atlayacağını düşünmüş.. ya bide iş arkadaşın sonuçta hergün göz göze geleceksiniz insan sırf bu yüzden bile daha dikkatlı olur. Ben olsaydım galiba babamın eski kazağı bide eşofman derdim :KK70:

ya da ağırlık, ya da nazar :kusmuk: normal bir insanın evde üzerinde ne olabilir, seksi ipek geceliklerle dolaşan varsa da çok nadirdir

Hiç uğraşma onun aklı başka yerde. Kaldıki niyeti farklı olsa bile daha ilk dakikada üzerinde ne var demesi ağır abaza olduğunu gösterir. Bide avukat olacak sapık herif.

daha yeni açılmışsınız birbirinize, zaten konu yeterince heyecanlı. yazdığı şey çok zamansız olmuş, ben soğurdum hemen

Aynen, bende. Daha 2 gun once gorunce nasil heyecanlandigimi dusunuyorum, gizli-gizli bakmaya calistigimi... Simdi gormek bile istemiyorum, iyiki gitti diyorum

Ama napıyım hoşlanıyorum üzerinde ne olduğunu merak ediyorum, bu benim en doğal hakkım çünkü hoşlanıyorum. Bir de sizi sevse neler olur acaba?
Kaç kaç kaç derim en fazla.
İşte o saydığınız özellikler ona bu güveni verdirtiyor. Yoksa size kolay kolay bu cümleyi nasıl söyleyebilir?

Adam sapık çıktı. Ustünde ne var sorusu ne bicim. Ben daha kotü cevap verirdim emin olun. Haklısınız mesafe koymakta. Ahlakı zayıfmış demek ki

Siz olumsuz özelliklerini bile olumlu gormussunuz ama başta da +18 espriler yapıyormuş hali ile siz de onu öyle tanıdınız o da nasıl olsa tanıyor deyip direkt o mevzuya girmiş hoş olmuş mu olmamış sizi soğutmuş ama direkt kestirip atmak yerine biraz zaman verin benim de avukatım var kadın kendisi ama genel olarak bu konularda rahat oldukça. Biraz tanıyın ama tanırken bu sebeple sogudunuzu belirtin. Amacı bu ise uzun sürmez bahanelerle sıvışır zaten.
Birini sevdim o da sapık çıktı demeyin. Daha nicelerini seveceksiniz...

Merhaba

Bir erkek eger ilk konusmada sohbeti +18 konulara getiriyorsa umutsuz vaka, degil mi?

Is yerimde birisi var, hoslandigimizi belli ediyorduk bir-birimize. Ben 29, o 34 yasinda, kendisi avukat olarak calisiyor.
Gecen gun whatsapp konusmamizda konu geldi ben itiraf ettim hoslandigimi, o da karsilik verdi. Sonradan "konuya biraz heyecan katalim, uzerinde ne var" dedi, oylece baka kaldim. "Daha 46 dakika once hoslandigimi itiraf ettim, bu ne hiz boyle" dedim, tamam afedersin biraz ireli gittim ama hoslaniyorum napiyim dedi.

Dun isle ilgili sefere cikti, ben mesaj atmadim oda yazmadi. Yazmamayi dusunuyorum. Yinede icimde suphe var. Tamam kendisi cok enerjili, sakaci ve yeri geldiginde +18 sakalar yapan birisi, onu oyle taniyoruz. Ama aslinda baya yetiskin birisi, sirkette herkes, ici ben dahil saygi duyariz kendisine. Mizah duygusuda cok yuksek, beni ona ceken bu zaten, birde kendisine guveni. Simdi boyle soylemesi cok kafami karistirdi. Devam etmemekte hakliyimmi sizce?
46 saat sonrasini dusun.Burda kinunuza benzer bir konu vardi ve o beyfendi de ilk bulusmada ensesini yalamisti parmaklrini yalamis dislemisti:KK53:
Tepkinizden oturu temkinli davranacaktir ama sonuc muhtemel:KK62: akli uckurunda yani benden soylemesi :işsiz:

Merhaba

Bir erkek eger ilk konusmada sohbeti +18 konulara getiriyorsa umutsuz vaka, degil mi?

Is yerimde birisi var, hoslandigimizi belli ediyorduk bir-birimize. Ben 29, o 34 yasinda, kendisi avukat olarak calisiyor.
Gecen gun whatsapp konusmamizda konu geldi ben itiraf ettim hoslandigimi, o da karsilik verdi. Sonradan "konuya biraz heyecan katalim, uzerinde ne var" dedi, oylece baka kaldim. "Daha 46 dakika once hoslandigimi itiraf ettim, bu ne hiz boyle" dedim, tamam afedersin biraz ireli gittim ama hoslaniyorum napiyim dedi.

Dun isle ilgili sefere cikti, ben mesaj atmadim oda yazmadi. Yazmamayi dusunuyorum. Yinede icimde suphe var. Tamam kendisi cok enerjili, sakaci ve yeri geldiginde +18 sakalar yapan birisi, onu oyle taniyoruz. Ama aslinda baya yetiskin birisi, sirkette herkes, ici ben dahil saygi duyariz kendisine. Mizah duygusuda cok yuksek, beni ona ceken bu zaten, birde kendisine guveni. Simdi boyle soylemesi cok kafami karistirdi. Devam etmemekte hakliyimmi sizce?
Haklısın
Böyle diyaloglara girmek istemediğini belirt
Zaten amacı buysa bu kız benim işime yaramaz diye düşünür o da senden uzaklaşır
Eğer niyeti seninle düzgün bir ilişki ise
Afedersin der gönlünü alır

Haklısın
Böyle diyaloglara girmek istemediğini belirt
Zaten amacı buysa bu kız benim işime yaramaz diye düşünür o da senden uzaklaşır
Eğer niyeti seninle düzgün bir ilişki ise
Afedersin der gönlünü alır

Yanılıyorsunuz , böylesi daha cazip gelebilir.

Standart erkek modeli..
Bu avukat olan cinsi :)
Meslek,yas,konum gözetmeksizin cogunun beyni baska yerlerine hizmet ediyor.
Düzgün adamlar mutlaka vardir.
Ama arkadasimin deyimiyle :
"Kızım bize iyisi denk gelmez.İyileri kapmislar,defolular kalmiş!" :)

Back
X