- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi violetworld
46 dakikada muhabbet 'üstünde ne var'a geldiyse, 46 saatten hele hele 46 günden ben korkarım.
Ben bunu bilir bunu söylerim; uçkuruna düşkün adamdan korkacaksın konu sahibi. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten yakışmıyor o yaşta bir adama bide avukat :) senşn hoşlanıyorum demeni yanlış anladı galiba hemen atlayacağını düşünmüş.. ya bide iş arkadaşın sonuçta hergün göz göze geleceksiniz insan sırf bu yüzden bile daha dikkatlı olur. Ben olsaydım galiba babamın eski kazağı bide eşofman derdim![]()
daha yeni açılmışsınız birbirinize, zaten konu yeterince heyecanlı. yazdığı şey çok zamansız olmuş, ben soğurdum hemen
Gayet normal ama size anormal geliyorsa aramayin.
Kusura bakmayin ama 34 yas bir erkek toz pembe hayallerle hic bir kadina yaklasmaz.Gayet normal mi ?
Yarım saat önce diyaloğa geçtiğiniz biri size cinsellik temalı sohbet açsa normal kabul eder misiniz ?
Kadınların olduğu bir yerde + 18 şakalar yapan biri , üstelik iş yerinde kimliğini belli etmiştir.
Kusura bakmayin ama 34 yas bir erkek toz pembe hayallerle hic bir kadina yaklasmaz.
46 saat sonrasini dusun.Burda kinunuza benzer bir konu vardi ve o beyfendi de ilk bulusmada ensesini yalamisti parmaklrini yalamis dislemistiMerhaba
Bir erkek eger ilk konusmada sohbeti +18 konulara getiriyorsa umutsuz vaka, degil mi?
Is yerimde birisi var, hoslandigimizi belli ediyorduk bir-birimize. Ben 29, o 34 yasinda, kendisi avukat olarak calisiyor.
Gecen gun whatsapp konusmamizda konu geldi ben itiraf ettim hoslandigimi, o da karsilik verdi. Sonradan "konuya biraz heyecan katalim, uzerinde ne var" dedi, oylece baka kaldim. "Daha 46 dakika once hoslandigimi itiraf ettim, bu ne hiz boyle" dedim, tamam afedersin biraz ireli gittim ama hoslaniyorum napiyim dedi.
Dun isle ilgili sefere cikti, ben mesaj atmadim oda yazmadi. Yazmamayi dusunuyorum. Yinede icimde suphe var. Tamam kendisi cok enerjili, sakaci ve yeri geldiginde +18 sakalar yapan birisi, onu oyle taniyoruz. Ama aslinda baya yetiskin birisi, sirkette herkes, ici ben dahil saygi duyariz kendisine. Mizah duygusuda cok yuksek, beni ona ceken bu zaten, birde kendisine guveni. Simdi boyle soylemesi cok kafami karistirdi. Devam etmemekte hakliyimmi sizce?
HaklısınMerhaba
Bir erkek eger ilk konusmada sohbeti +18 konulara getiriyorsa umutsuz vaka, degil mi?
Is yerimde birisi var, hoslandigimizi belli ediyorduk bir-birimize. Ben 29, o 34 yasinda, kendisi avukat olarak calisiyor.
Gecen gun whatsapp konusmamizda konu geldi ben itiraf ettim hoslandigimi, o da karsilik verdi. Sonradan "konuya biraz heyecan katalim, uzerinde ne var" dedi, oylece baka kaldim. "Daha 46 dakika once hoslandigimi itiraf ettim, bu ne hiz boyle" dedim, tamam afedersin biraz ireli gittim ama hoslaniyorum napiyim dedi.
Dun isle ilgili sefere cikti, ben mesaj atmadim oda yazmadi. Yazmamayi dusunuyorum. Yinede icimde suphe var. Tamam kendisi cok enerjili, sakaci ve yeri geldiginde +18 sakalar yapan birisi, onu oyle taniyoruz. Ama aslinda baya yetiskin birisi, sirkette herkes, ici ben dahil saygi duyariz kendisine. Mizah duygusuda cok yuksek, beni ona ceken bu zaten, birde kendisine guveni. Simdi boyle soylemesi cok kafami karistirdi. Devam etmemekte hakliyimmi sizce?
Haklısın
Böyle diyaloglara girmek istemediğini belirt
Zaten amacı buysa bu kız benim işime yaramaz diye düşünür o da senden uzaklaşır
Eğer niyeti seninle düzgün bir ilişki ise
Afedersin der gönlünü alır