Erkeklerin hemen atlamasi

Siz neden hoşlandığımızı whatsaptan yazma gereği duydunuz ki... biraz ergence olmamış mı?? Ben böyle bir çıkış yaptıktan sonra ( erkeklere ilk adımı atmak toplumumuzda biraz zor, pek yaygın değil) mimiklerini tepkisini görmek isterim mesela

Paldır küldür böyle dalanlara uyuz oluyorum. Ebemin donu var üzerimde deseydiniz keşke.. :)
Aman uzak durun.

Adamin maksadi sex. Bence cok yakinlik saglamayin is ortaminda zararli cikan siz olursunuz o adamla adin ciktigiyla kalir. Zaten 34 e gelmis niyeti ciddi olsa sindiye kadar o yola girerdi. Hayatindan memnun gezeyim tozayim hos vakit gecireyim derdindedir.

Adam 34 yaşında ve avukat,bu konularda da tecrübeli olduğunu düşünüyorum.Bu adamın size bir ilgisi yok.Siz ona açıldıktan sonra "kolay sex" baldan tatlıdır diyerek hemen konuya girmiş.Mantık şu:bu kadın benden hoşlanıyorsa seks yapma ihtimalim yüksektir,bir yoklayayım eğer kolay ve hızlı sekse sıcak değilse de enerjimi boşa haracamam

Merhaba

Bir erkek eger ilk konusmada sohbeti +18 konulara getiriyorsa umutsuz vaka, degil mi?

Is yerimde birisi var, hoslandigimizi belli ediyorduk bir-birimize. Ben 29, o 34 yasinda, kendisi avukat olarak calisiyor.
Gecen gun whatsapp konusmamizda konu geldi ben itiraf ettim hoslandigimi, o da karsilik verdi. Sonradan "konuya biraz heyecan katalim, uzerinde ne var" dedi, oylece baka kaldim. "Daha 46 dakika once hoslandigimi itiraf ettim, bu ne hiz boyle" dedim, tamam afedersin biraz ireli gittim ama hoslaniyorum napiyim dedi.

Dun isle ilgili sefere cikti, ben mesaj atmadim oda yazmadi. Yazmamayi dusunuyorum. Yinede icimde suphe var. Tamam kendisi cok enerjili, sakaci ve yeri geldiginde +18 sakalar yapan birisi, onu oyle taniyoruz. Ama aslinda baya yetiskin birisi, sirkette herkes, ici ben dahil saygi duyariz kendisine. Mizah duygusuda cok yuksek, beni ona ceken bu zaten, birde kendisine guveni. Simdi boyle soylemesi cok kafami karistirdi. Devam etmemekte hakliyimmi sizce?
Kesinlikle haklısınız niyeti tamamen cinsellik

Merhaba

Bir erkek eger ilk konusmada sohbeti +18 konulara getiriyorsa umutsuz vaka, degil mi?

Is yerimde birisi var, hoslandigimizi belli ediyorduk bir-birimize. Ben 29, o 34 yasinda, kendisi avukat olarak calisiyor.
Gecen gun whatsapp konusmamizda konu geldi ben itiraf ettim hoslandigimi, o da karsilik verdi. Sonradan "konuya biraz heyecan katalim, uzerinde ne var" dedi, oylece baka kaldim. "Daha 46 dakika once hoslandigimi itiraf ettim, bu ne hiz boyle" dedim, tamam afedersin biraz ireli gittim ama hoslaniyorum napiyim dedi.

Dun isle ilgili sefere cikti, ben mesaj atmadim oda yazmadi. Yazmamayi dusunuyorum. Yinede icimde suphe var. Tamam kendisi cok enerjili, sakaci ve yeri geldiginde +18 sakalar yapan birisi, onu oyle taniyoruz. Ama aslinda baya yetiskin birisi, sirkette herkes, ici ben dahil saygi duyariz kendisine. Mizah duygusuda cok yuksek, beni ona ceken bu zaten, birde kendisine guveni. Simdi boyle soylemesi cok kafami karistirdi. Devam etmemekte hakliyimmi sizce?
Akli uçkurunda olandan hayır gelmez

Birbirinizi tanıyorsunuz

Adamın hali tavrı belli

Siz Nasıl birisiniz Adam hoşlandım cümlesini farklı algılamış gibi

Yani bunu yüz yüze değil telden konuşunca telden seks yapacaksınız sanmış

Bel altı şakalara tepki vermezseniz, üstüne bir de hoslandiginizi belli ederseniz adam ne düşünür sizce? Tabi ki sizden faydalanmaya calisir. Konusmasinda konuyu hemen cinsellige getirir. Bunda bir gariplik yok ki. Evlenme amacı olan kadını erkekler anlar ve ona göre hareket eder. Öyle bir imaj çizmelisiniz.

Son düzenleme:
Merhaba

Kötü düşünmek istemiyorum yani 34 yaşında. Yani acaba bişeylerin özlemini mi çekiyor acaba

İletişimi kesin bence. Ne kadar ayıp bana söylediği cümle de çok ucuz geldi. Hiç hoş değil bu konuşmalar

İşte tüm erkekler kadınlara karşı iyidir. önemli olan ilişkide nasıl olduğu. ve ne kadar iyi olursa olsun 46 dk da bu şekilde konuşmaya başladıysa bundan sonra da bu şekilde devam edecektir hatta isteği konuşması artabilir. bunu göze alarak devam etmelisiniz

Back
X