Erkeklerin Hepsini Öldürebilirim!

tatlim yapman gereken cok zor degil...
git ve ailenle paylas gerisi gelir zaten..

Benimkisi utanmak değil,sadece ailemin tepkisi...
Sabahtan beri neden söylemedin diyecekleri için ve gerçekten de o çocukları bulamayacağım çünkü şehir merkezinde ve suratlarıyla ilgili bir şey de hatırlamıyoruz ya nasıl bi şanstır bu.

gecmis olsun canim malesef cinsellige ac bu duygular bastirilmis sekilde yasanan kiz erkek arkadas konusuna gelince mangalda kul birakmayan ama kadinlara baska gozle niyetlerle bakan bir milletiz hatta tecavuz olaylarinda bile ilk suclu kadindir yok o issiz yerden gecmeseymis,o saatte sokakta olduguna gore yolludur,o pantolonu giymeseymis vs vs gibi yorumlar yapar toplumumuz magdurken suclu konuma gecer kadinlar insan bosbulunuyor o anda ama eline gecirdinmi agzini yuzunu dagitcan bunlarin

Arkadaşlar bugün hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım.
Uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla çarşıda geziyorduk.Bir ara biz kaldırımda yürürken,iki tane çocuk da karşıdan geliyordu.Arkadaşım önümde yürürken birden bire ona inanılmaz bir hareket yaptılar,ben ne olduğunu anlayana kadar aynı şeyi bana yaptılar.İnanın buraya bile yazmaya utanıyorum hareketi.Yanımdan geçerken "dur elliyim burayı" diyerek..pantolonumun aşağı kısmına dokunmaya kalkıştı.Engellemeye çalıştım ama şoka girdiğim için tam olarak ne yaptım bilmiyorum.Sadece arkasından ne yapıyosun sen diye çaresizce bağırabildim ama uzaklaştılar tabii...
Bir de ben liseye gidiyorum ve bunu yapan çocuklar benden oldukça küçüktü.Sokak ortasında böyle bi hareketle karşılaşınca,malum bütün günüm o anı düşünmekle geçti.Arkadaşımın söylediğine göre çocuk hapçı filan gibi birşeymiş.

Şimdi siz olsanız ne düşünürsünüz?O kadar iğrendim ki erkeklerden!!Biliyorum hepsine mal etmek saçma ama inanılmaz bişeydi bu yaşadığım...

Canım seni çok iyi anlıyorum bu olaya benzer bi olayda benim başımdan geçti.Geçen yaz dı yolda yürüyordum arkamdan aynı şekilde dokundu ve ben resmen şoka girdim o an ne oldu anlamadım ama çok iğrenç bi duygu gerçekten ve şok dan ne yapıcağını bilemiyosun malesef böyle iğrenç insanlar var ve anlamadığım şu onların anası bacısı yokmu yani nasıl yapabiliyolar böyle zaten bunu yapan insan olamaz yaaa olamaz yanii..

Çocukları hiç hatırlamıyorum malesef tek hatırladığım kırmızı bi tişört...
Ayrıca küçük oldukları için bişey yapılacağını sanmıyorum.
Ama ben okuldan dönerken otobüsle ordan geçiyorum,rastlarsam eğer mutlaka birşey yapacağım...
Gerçekten laf atmak nasıl dokunuyorsa,bu onun 1000 katı gibi birşey...

canım zaten laf atma olayını bi çok kişi yapıyor ama bu çok daha iğrenç bişey ve o an şok dan zaten tepkide veremiyosun kaskatı kesiliyosun resmen, artık yolda bile yürüyemez olduk ne olucak halimiz bilmem hemde gündüz vakti oluyo bunlar..

Evet sevdemm tıpkı dediğin gibi oldu bende de.Kadına önem verilmesi gerekirken artık daha da kötüleşiyoruz ya.Ben şimdiden bu muameleyi gördüm ya daha ne olacak kim bilir:1shok:

yok canım verilmiyor doğru söylüyorsun yani bayanlar mağdur oluyo böyle durumlarda ve böyle olaylarda artık sokakta gayet aleni açık açık yapılmaya başlandı kimsede utanma sıkılma yok ne cesaretle yapıyolar anlamıyorum hani yanında nasıl olsa erkek yok rahat rahat taciz edebilirim diyemi düşünüyolar anlamadım..

ayy cok fena ya çok cok durum geldi gözümün önune cok olay oluyor bu sekılde,
ama bahsettıgın dogru yani hapçıymıs cocuklar tnerci falan olunca onların beyınlerı de bulanık oluyo hıc bırseyı anlamıyorlar her seyı dogru goruyorlar ve hep pıs pıs seyelr yapıyorlar yk yankescılık, kıza kadına sarkma vsvs cok dogru seyler sanıyorlar sanırım beyınlerı bulanıyor ... normaldede tabı bır cok pislik erkek var sokakta da var yakın cevremızde de ama hepsıne düşman olman gerekmez, yasadıgın cok agırmıs tabı yenı de olmus bı de., gecmıs olsun.

ayy aynı olaya bende tanık olmuştum çocuğun arkasından gerizekalı,aptal şey...diye bağırmıştım bide çocuk!küçücük...neyse çok düşünme zaten düşünsen nolacak ki sinirlenip durucan........

maalesef zaman zaman hepimiz maruz kalabiliyoruz böyle şeylere.
hareketi bırak bir bakışları bile rahatsız edebiliyor insanı.
kadın olmak zor hele türkiyede daha zor.

Aklıma geldikçe deliriyorum ben kötükedihüso Gerizekalı beyinsizler yaa :kızgın:
Gidip feminist bi kuruluşa üye olasım geliyo o kadar kızgınım kiiii :kızgın:

Cok cok gecmis olsun arkadasim,
ortam cok kötü malesef ne kadar dikkat etsek de böyle seyler olabiliyor,
utanc verici bir durum gercekten :çok üzgünüm:

inan bunun kadını erkeği yok ama tabi sapık erkekler bunu sokağa taşıyacak kadar cesaretli.bunu yapan yani taciz olayını yapan kadın da o kadar çok ki.ben çok erkek arkadaşımın bayanlar tarafından artık rahatsızlık verecek şekilde tacize uğratıldıklarını biliyorum.hasatalıklı ruhun cinsiyeti olmaz.

Dünyanın çivisi çıktı desenize:bbo:
Neyse artık unutmaya çalışıcam ama zaman zaman aklıma geldikçe çıldırıyorum.:kızgın:

canım geçmiş olsun...
ben bile rahat dışarda gezemiyorum...
çantanı alıp kafasına geçirseydin...
adi herifler....:kızgın:

geçmiş olsun..

ne yazık ki bazı erkeklerin beyinleri yerine farklı bölgeleri çalışıyor...onlara erkek bile demek istemiyorum.insan ziyanları onlar...

taciz konusunda çok dertli bi insan olarak seni çok iyi anlıyorum...

2 sene önce bundan çok daha kötü bir olay geçmişti başımdan.. bir toplu taşıma aracında olmuştu ve çok kalabalıktı hareket edecek bile yerim yoktu.. öyle bir an ki şok geçiriyorsunuz.. normalde hakkımı arayabilen gerektiği yerde sesimi yükseltebilen bir insanımdır ama o an donup kalmıştım bende ve bir sonraki durağa kadar o işkenceyi çekmek zorunda kalmıştım.. indiğimde dizlerimin bağı çözülmüştü zaten hemen karakola gidip eşgalini bildirmiştim.. 1 saat içinde adamı yakaladılar, teşhis ettim ancak hiç bir ceza almadı o pislik ve Allah'ın işi diyorum birkaç ay sonra erkek arkadaşımla ve kalabalık bir grup arkadaşımızla yine tramvaydaydık ancak çok kalabalık olduğu için farklı yerlerdeydik.. Yine aynı adam sarkıntılık yapmaya kalktı.. arkamda durduğu için yüzümü göremedi sanıyorum çünkü döndüğümde beni tanıdı ve panikledi.. O an öyle bir bağırdım ve öyle bir çıldırdım ki... Buna kendim de inanamadım.. Sonra tramvaydaki herkes, benim arkadaşlarım, erkek arkadaşım adama saldırdılar. ılk durakta yaka paça dışarı attılar ama adam yürüyecek halde değildi... Ben de buna ilahi adalet diyorum... Allah böylelerinin cezasını versin! :kızgın:

Back
X