• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin ilgisini çekemiyorum

17 yasindayim. Butun arkadaslarimin sevgilisi veya onceden iliskileri falan oldu. Yani sonuc olarak begeniliyolar erkekler tarafindan. Ben su gune kadar kimden hoslandiysam beni istemedi. Kisiligimle ilgili oldugunu dusunmuyorum cunku hoslandigim kisilerle onceden tanisikligimiz olmuyordu. İsin garibi, cevremdeki herkes bana cok guzel oldugumu soyluyor surekli hatta herkes sasiriyor bu kiza nasil sarmiyo erkekler diye. Aslinda ben de aynaya bakinca kendimi guzel bulmuyor degilim. Gozlerim yesil, burnum oldukca guzel, beyaz tenliyim, boyum normal, kilom normal, arkadaslarim tarafindan cok sevilirim, keman calarim, sesim cok guzeldir, oldukca sosyal bi insanim. Bunlari gercekten egoistlik yapmak icin soylemiyorum, oyle insanlardan nefret ederim zaten. Ama durum bu. Ve ben artik bu duruma dayanamiyorum. Beni begenen erkekler oldu tabiki ama onlar gercekten hicbi kizin hosuna gitmiycek tipler. Bunlar da ortaokuldayken oldu. Liseye gectigimden beri bi tane bile cikma teklifi veya benzer bir sey almadim. Artik kendimi cirkin bi kiz olarak dusuneyim diyorum, cevremdekiler buna izin vermiyor. Nankorlesme sen milyon kat daha guzelsin, iyi kalplisin, hayat dolusun diyip duruyorlar ben de kiziyorum onlara. Depresyona girmek uzereyim. Belki bu durum o kadar da ciddi bir sey degildir ama bi genc kiz olarak ben de begenildigimi hissetmek istiyorum. Ama olmuyor iste offf :((

Canim bence sorun ortamin olabilir. Artik hrrsey ortamlardan ileri geliyor ortamin varsa populersin ve goze geliyorsun guzel olmanin yaninda iyi bir ortam gerekir bu gibi durumlar icin hersey eskisi gibi degil artik. Yada onlari iten bisey olabilir herkes kendisindeki eksigi goremez bu yuzden sende goremeyebilirsin ama zaten oldukca kucuksun ileride ciddi bi iliskin olur bu daha iyi

17 yasindayim. Butun arkadaslarimin sevgilisi veya onceden iliskileri falan oldu. Yani sonuc olarak begeniliyolar erkekler tarafindan. Ben su gune kadar kimden hoslandiysam beni istemedi. Kisiligimle ilgili oldugunu dusunmuyorum cunku hoslandigim kisilerle onceden tanisikligimiz olmuyordu. İsin garibi, cevremdeki herkes bana cok guzel oldugumu soyluyor surekli hatta herkes sasiriyor bu kiza nasil sarmiyo erkekler diye. Aslinda ben de aynaya bakinca kendimi guzel bulmuyor degilim. Gozlerim yesil, burnum oldukca guzel, beyaz tenliyim, boyum normal, kilom normal, arkadaslarim tarafindan cok sevilirim, keman calarim, sesim cok guzeldir, oldukca sosyal bi insanim. Bunlari gercekten egoistlik yapmak icin soylemiyorum, oyle insanlardan nefret ederim zaten. Ama durum bu. Ve ben artik bu duruma dayanamiyorum. Beni begenen erkekler oldu tabiki ama onlar gercekten hicbi kizin hosuna gitmiycek tipler. Bunlar da ortaokuldayken oldu. Liseye gectigimden beri bi tane bile cikma teklifi veya benzer bir sey almadim. Artik kendimi cirkin bi kiz olarak dusuneyim diyorum, cevremdekiler buna izin vermiyor. Nankorlesme sen milyon kat daha guzelsin, iyi kalplisin, hayat dolusun diyip duruyorlar ben de kiziyorum onlara. Depresyona girmek uzereyim. Belki bu durum o kadar da ciddi bir sey degildir ama bi genc kiz olarak ben de begenildigimi hissetmek istiyorum. Ama olmuyor iste offf :((

canım belkide her güzel kadının kaderini yaşıyosundur: "BUNUN ZATEN SEVGİLİSİ VARDIR KESİN":1:

saka bi yana bak bende o kdar guzel sayılmam yuzum guzeldir de belki :P tipim hiç cok cok uzunum kilom var falan ama banada cok teklif eden olur bende bundan hiç hoşlanmam nerden cesaret buluyolarsa :19:
neyse:19:

bence yasın itibariyle bunları sallayıp derslerine odaklanmalısın cok degil bende senden 1 yas buyugum sınavlara hazırlanıyorum tekrar.
ne guzel işte kafana taktıgın biri yok kendini bilimuum erkek kötülüklerinden korumus oluyosun vs :37:

bunlar üzülecek seyler degil ALLAH herkese cirkin bahtı versin :16:

Ben de cekemiyorum:1: sanirim cekingen olmakla ilgili biraz da cunku cirkin bile olsa erkeklerle iyi anlasan kizlar kapis kapis gidiyor:1:

ben yarin bu duruma son vermeyi amacliyorum ama:27:

Arkadaşlarının olması marifet değil,senin olmaması da eksiklik değil.Takılma daha bunları yaşın genç,benim de o yaşlarda bir ilişkim yoktu,gerek te yoktu zaten. Örneğin arkadaşım 23 yasında ve hiç bir şekilde sevgilisi olmadı bu zamana kadar ve inanılmaz da güzeldir.Diyeceğim o ki,güzellikle olmuyor bu işler,gönül işi kısmet işidir.

Back
X