C coldwoman Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 8 0 86 Bursa 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #21 benimki benim erkeksi tavırlarımı hal hareketlermi konuşmamı sevmişşşş :)
dove Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 3.310 4 0 Diyarbakır 8 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #22 olay şudur. Bi adım atıyormuş gibi yapacaksın, sonra 2 adım geri çekileceksinn :) peşinden koşturmada garantili yöntem
olay şudur. Bi adım atıyormuş gibi yapacaksın, sonra 2 adım geri çekileceksinn :) peşinden koşturmada garantili yöntem
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.826 898 8 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #23 kendiliğinden bi çekim oluyorsa olur yoksa kim ömrübillah oyunlarla rol yapmayla uğraşabilirki çok yorucu
kendiliğinden bi çekim oluyorsa olur yoksa kim ömrübillah oyunlarla rol yapmayla uğraşabilirki çok yorucu
selin_as mutluyum :) Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 5.777 9 158 İngiltere 8 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #24 bağaneeeeeeeeeee yaa uğraşmıcam artık küstüm oynamıyorum ben...
sewalim Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 439 0 0 İstanbul 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #25 chess .!.: kendiliğinden bi çekim oluyorsa olur yoksa kim ömrübillah oyunlarla rol yapmayla uğraşabilirki çok yorucu Genişletmek için tıkla... alkisalkisalkis benimkide çok zor beğenir o kadar artist gösteriyorum tv de beğenmiyor..Beni nasıl beğendi anlamadım valla.kaydirigubbakcemile3
chess .!.: kendiliğinden bi çekim oluyorsa olur yoksa kim ömrübillah oyunlarla rol yapmayla uğraşabilirki çok yorucu Genişletmek için tıkla... alkisalkisalkis benimkide çok zor beğenir o kadar artist gösteriyorum tv de beğenmiyor..Beni nasıl beğendi anlamadım valla.kaydirigubbakcemile3
tugcekayaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2010 197 0 46 İzmir 23 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #26 benimki kırmızı oje,kıvırcık ve kızıl saç
ayel Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2010 234 1 0 Diğer 23 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #27 bakımlı yani güzel olmak.erkekler ne kadar istemiyo gibi dursalar doğallığı tercih ettiklerini söyleseler de hepsi de bayılıyoo..ben bakımlı olduğum zaman daha bir ilgi görürüm sevgilimden. ve bence pozitif ve güleryüzlü olmak.
bakımlı yani güzel olmak.erkekler ne kadar istemiyo gibi dursalar doğallığı tercih ettiklerini söyleseler de hepsi de bayılıyoo..ben bakımlı olduğum zaman daha bir ilgi görürüm sevgilimden. ve bence pozitif ve güleryüzlü olmak.