• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin ilişki yasamamis olmaması mi iyidir yoksa herşeyi yaşamış olması mı ?

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
Ilerde evlenmeyi dusundugunuzb insanin ilişki yasamamis olmaması mi iyidir yoksa herşeyi yaşamış gormus olması mı ?

Ben yaşamış olmasını isterim. Belli bir yaşa gelip hiçbir şey yaşamamış biriyle yapabileceğimi sanmıyorum. Her şeyi sıfırdan öğrenmesini istemem, ayrıca yine belli bir yaşa kadar hiçbir şey yaşamadıysa sonradan çok maymun iştahlı olup kabak çiçeği gibi açılabiliyorlar. Doyumsuzluk meselesi.

Bence iki insan birlikte her şeyi yaşadıktan sonra evlense daha iyi aslında çünkü evliliğin hayatınızda değiştireceği bir şey kalmıyor.Adam cidden seninle oturup bir şeyler paylaşabildiği için seninle bir ömür istediği için evleniyor.Böyle yetiştirilmediğimiz için bize garip geliyor ama böyle olsa daha sağlıklı olacak evlilikler...Ben evleneceğim insan her şeyi yaşamış olsun isterdim belli bir yaştan sonra hala hevesleri olup sapıtmasın

İlişki yaşayan bi erkekte sizle sizden önceki yaşadığı şeyleri kıyaslama yapmaz mı sonuçta gormuş ve yinede aldatmaya meyilli bi insan tekrar o yasadiklari ilişkilere sizdeki en ufak eksikliği bahane ederek yonelmezmi onlara. yaşamayan insan da zaten kendini hayatında biri olmamasına rağmen tutabilmis ki yapmamis ( tabi bi sağlık sorunu yok varsayiyorum) e hayatında biri varken neden başkalarına yönelsin ki.

Erkeklerin tamamen doymuş olması, onlarca kadınla yatması iyi bir şey değil bence. Sıradan bir şeye dönebilir onlar için, kadınlar çok anlam yüklerken. Ama tamamen tecrübesiz, deneyimsiz 'aç' olması da iyi değil. 22 yaşına kadar yaşamamış birinin de ne kadar aç olduğu düşündürücü aslında. Demek ki o kadar da aç değil. :D Bilemedim hangisi daha iyi.
Ama sonuç olarak karakterde bitiyor mutlu olup olamayacağınız.

Kesinlikle evleneceğim insanın birşeyler yaşamış (önüne gelenle değil) görmüş geçirmiş bazı şeylerden hevesini almış ve ne istediğini bilerek bana gelmesini isterdim, zaten öyle de oldu.

İlişki yaşayan bi erkekte sizle sizden önceki yaşadığı şeyleri kıyaslama yapmaz mı sonuçta gormuş ve yinede aldatmaya meyilli bi insan tekrar o yasadiklari ilişkilere sizdeki en ufak eksikliği bahane ederek yonelmezmi onlara. yaşamayan insan da zaten kendini hayatında biri olmamasına rağmen tutabilmis ki yapmamis ( tabi bi sağlık sorunu yok varsayiyorum) e hayatında biri varken neden başkalarına yönelsin ki.

Aldatma kişilik meselesidir. Bir adam birden fazla kadınla sevişti diye aldatmaz. Kıyaslama yapılmaz, her ilişki farklıdır.

Hiç yaşamamış birinin başkalarını da merak etmesi ihtimali yok mu? Hele bir de evlendiği kişiyle uyumu yoksa?

İnsanlar; kadınlar ve erkekler; yaşlarının gereğince hayatı tecrübe ederlerse birlikte daha güçlü ve mutlu olurlar. 18 yaşında evlenecek insanla 28 yaşında evlenecek insanın beklentileri farklı olur. Karşındaki senden bekaret bekliyorsa senin de ondan beklemek hakkındır. Ama basit olarak şöyle düşün, ayakkabı alırken denemeden alabiliyor musunuz? İlk defada stilettoda yürüyebildi iz mi? İlk yüzme deneyiminizi hiç yüzme bilmeyen biriyle yaşamak ister misiniz? Birlikte boğulmak mantıklı mı? yüzmenin doğal olduğunu kanıksayıp yüzmeyi güzelce öğrendikten sonraki tekne turuna çıkmanın kime ne zararı dokunur? Cennet gibi koylar var, takılırsınız.
Cinsellik o kadar büyütülecek bir şey değil, birlikte muhallebi yemek gibi, lezzetli ama kaf dağında görmeyin şunu rica ediyorum, sonra hayal kırıklığı yaşıyor insanlar.

İnsanlar; kadınlar ve erkekler; yaşlarının gereğince hayatı tecrübe ederlerse birlikte daha güçlü ve mutlu olurlar. 18 yaşında evlenecek insanla 28 yaşında evlenecek insanın beklentileri farklı olur. Karşındaki senden bekaret bekliyorsa senin de ondan beklemek hakkındır. Ama basit olarak şöyle düşün, ayakkabı alırken denemeden alabiliyor musunuz? İlk defada stilettoda yürüyebildi iz mi? İlk yüzme deneyiminizi hiç yüzme bilmeyen biriyle yaşamak ister misiniz? Birlikte boğulmak mantıklı mı? yüzmenin doğal olduğunu kanıksayıp yüzmeyi güzelce öğrendikten sonraki tekne turuna çıkmanın kime ne zararı dokunur? Cennet gibi koylar var, takılırsınız.
Cinsellik o kadar büyütülecek bir şey değil, birlikte muhallebi yemek gibi, lezzetli ama kaf dağında görmeyin şunu rica ediyorum, sonra hayal kırıklığı yaşıyor insanlar.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

İyide bu mahrem olan bir konu yüzmeyi öğrenmekle muhallebi gibi basit örneklerle kıyaslanamaz. o zaman bi kadında tecrübe etsin başkalarıyla evlendiğinde sorun yaşamaması için. çok saçma bi düşünce. ben eğer yasamadiysam karşımdaki insanın da yasamamasini isterim. bu birbirimize zarar vericez anlamını çıkarmaz cinsellik kaf dağında değil evet beraber de öğrenilebilir.

İyide bu mahrem olan bir konu yüzmeyi öğrenmekle muhallebi gibi basit örneklerle kıyaslanamaz. o zaman bi kadında tecrübe etsin başkalarıyla evlendiğinde sorun yaşamaması için. çok saçma bi düşünce. ben eğer yasamadiysam karşımdaki insanın da yasamamasini isterim. bu birbirimize zarar vericez anlamını çıkarmaz cinsellik kaf dağında değil evet beraber de öğrenilebilir.
Evet kadınlar da tecrübe etsin? Niye sadece erkeğe mal ettiniz ki?
Verdiği kararın arkasında durabildiği sürece kadın da erkek de evlenmeden cinsellik yaşayabilir.

Benim anlamadığım madem fikrini söyleyen üyeyi "çok saçma" diye tersliyorsunuz, neden burada insanların fikrini, düşüncesini soruyorsunuz ki? Sizin fikriniz gayet netmiş.

Back
X