Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pek inanmıyorum 22 yaşında yaşamadım dedi. genelde erkekler tam tersi gururla söyler ya yaşadım diye bilemedimYaşamadım diyen yalan mı söylüyordur acabası?![]()
Ben günah olarak değil de hani evlendikten sonra aldatma ihtimalini sormak istedimEvlenmeden önce zina yapması mi iyi,yoksa zina yapmaması mı iyi
Soru bu...
Zina büyük günahlardandir.Herkes kendi mezarına girecek.
![]()
İlişki yaşayan bi erkekte sizle sizden önceki yaşadığı şeyleri kıyaslama yapmaz mı sonuçta gormuş ve yinede aldatmaya meyilli bi insan tekrar o yasadiklari ilişkilere sizdeki en ufak eksikliği bahane ederek yonelmezmi onlara. yaşamayan insan da zaten kendini hayatında biri olmamasına rağmen tutabilmis ki yapmamis ( tabi bi sağlık sorunu yok varsayiyorum) e hayatında biri varken neden başkalarına yönelsin ki.
İnsanlar; kadınlar ve erkekler; yaşlarının gereğince hayatı tecrübe ederlerse birlikte daha güçlü ve mutlu olurlar. 18 yaşında evlenecek insanla 28 yaşında evlenecek insanın beklentileri farklı olur. Karşındaki senden bekaret bekliyorsa senin de ondan beklemek hakkındır. Ama basit olarak şöyle düşün, ayakkabı alırken denemeden alabiliyor musunuz? İlk defada stilettoda yürüyebildi iz mi? İlk yüzme deneyiminizi hiç yüzme bilmeyen biriyle yaşamak ister misiniz? Birlikte boğulmak mantıklı mı? yüzmenin doğal olduğunu kanıksayıp yüzmeyi güzelce öğrendikten sonraki tekne turuna çıkmanın kime ne zararı dokunur? Cennet gibi koylar var, takılırsınız.
Cinsellik o kadar büyütülecek bir şey değil, birlikte muhallebi yemek gibi, lezzetli ama kaf dağında görmeyin şunu rica ediyorum, sonra hayal kırıklığı yaşıyor insanlar.
22 çok büyük bir yaş değil, yaşamamış olabilirBende pek inanmıyorum 22 yaşında yaşamadım dedi. genelde erkekler tam tersi gururla söyler ya yaşadım diye bilemedim
İyide bu mahrem olan bir konu yüzmeyi öğrenmekle muhallebi gibi basit örneklerle kıyaslanamaz. o zaman bi kadında tecrübe etsin başkalarıyla evlendiğinde sorun yaşamaması için. çok saçma bi düşünce. ben eğer yasamadiysam karşımdaki insanın da yasamamasini isterim. bu birbirimize zarar vericez anlamını çıkarmaz cinsellik kaf dağında değil evet beraber de öğrenilebilir.İnsanlar; kadınlar ve erkekler; yaşlarının gereğince hayatı tecrübe ederlerse birlikte daha güçlü ve mutlu olurlar. 18 yaşında evlenecek insanla 28 yaşında evlenecek insanın beklentileri farklı olur. Karşındaki senden bekaret bekliyorsa senin de ondan beklemek hakkındır. Ama basit olarak şöyle düşün, ayakkabı alırken denemeden alabiliyor musunuz? İlk defada stilettoda yürüyebildi iz mi? İlk yüzme deneyiminizi hiç yüzme bilmeyen biriyle yaşamak ister misiniz? Birlikte boğulmak mantıklı mı? yüzmenin doğal olduğunu kanıksayıp yüzmeyi güzelce öğrendikten sonraki tekne turuna çıkmanın kime ne zararı dokunur? Cennet gibi koylar var, takılırsınız.
Cinsellik o kadar büyütülecek bir şey değil, birlikte muhallebi yemek gibi, lezzetli ama kaf dağında görmeyin şunu rica ediyorum, sonra hayal kırıklığı yaşıyor insanlar.
Evet kadınlar da tecrübe etsin? Niye sadece erkeğe mal ettiniz ki?İyide bu mahrem olan bir konu yüzmeyi öğrenmekle muhallebi gibi basit örneklerle kıyaslanamaz. o zaman bi kadında tecrübe etsin başkalarıyla evlendiğinde sorun yaşamaması için. çok saçma bi düşünce. ben eğer yasamadiysam karşımdaki insanın da yasamamasini isterim. bu birbirimize zarar vericez anlamını çıkarmaz cinsellik kaf dağında değil evet beraber de öğrenilebilir.