• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin ilişki yasamamis olmaması mi iyidir yoksa herşeyi yaşamış olması mı ?

Ister yaşasıın ister yaşamasıın..
Bilmek bile istemem
Aldatıp aldatmaması buna bağlı değildir bence.
Hicbirsey yasamayip senden sonra açıladabilir. Herseyi yaşayıp yinede doyumsuzda olabilir . yada her iki ihtimalde de sevdigine sadık karakterli biriyse sizden baskasını aklına dahi getirmez.
İhtimalleer ihtimalleeer
Kısacası sadece karakter meselesi
Kesinlikle katılıyorum. Yaşamasalar daha iyi ama yaşamış olanlarında karakteri önemli.

Erkekte de kadında da yaşamışı iyidir. Evlenene kadar yaşamamak benim kabullenebileceğim bişi değildir, daha önce birlikte olmadığım bir insanla evlenmeyi aklımdan bile geçirmem. Ya çok çok kötüyse? Ya ten uyumu olmazsa? Hiç hoşlanmadığınız şeylerden hoşlanıyor numarası yapabilir misiniz ömrünüz boyunca? Ya da aslında memnun değilken memnun numarası yapabilir misiniz? Gerçi hiç bir şey yaşamamış insan yaşadığının kötü olduğunu düşünmez, bundan daha iyisinin zaten olmadığını düşünür. Ülkemizde kadın orgazmının bu kadar düşük olmasının sebeplerinden biri de budur. Araştırırsanız orta yaşlarda, yıllardır evli olmasına rağmen hayatında tek bir orgazm dahi yaşamamış kadınların hiç de az olmadığını görürsünüz. Üstelik kendi tatmin olduktan sonra partnerinin ne yaşadığını hiç düşünmeyen o kadar çok erkek var ki. Daha iyisini yaşamamış, deneyimlememiş insan buna ses çıkaramaz, konuşularak da halledilecek bir şey değildir bu anca partner değişikliğiyle çözülür bu tarz sorunlar. Ayrıca 20 yaşımdan sonra bi erken boşalan, nereye ne yapacağını bilmeyen bakirle daha uğraşamam . Kadın konusunda da aynı şekilde, kendisine neyin zevk verdiğini bilmeyen hiç bir şey denememiş bir kadın partnerine ne kadar zevk verebilir ki!

Ayrıca aldatma konusu kesinlikle bununla alakâlı değildir. Yorumları şimdi okudum da saçmalamışsınız. Cinsellik ihtiyaçları bastırıldıkça daha kötü olur, zamanında bunları yaşamamış insan sizi garantiye aldığında aldatmaya daha meyillidir bahanesi de sizden başka kimseyle olmamış olması nedeniyle merak etmiş olması olacaktır. Hiç kimse 'ben zaten daha önce başkalarıyla birliktelik yaşamıştım, ilişkimiz gayet güzel gitmesine kadar partnerimi aldatayım' demez.

Son düzenleme:
Belli bir yaşa gelmiş ve cinsel anlamda hiç bir şey yaşamamış insana (erkeğe değil) arızalı gözüyle bakarım ben.

ben size katılmıyorum, kızın bekaretinin konuşulduğu bir dönemde erkek neden bu kategoriye girmiyor? namus kadınlara has bir şey değil. erkek de yaşamamış olmalı. Hz. Yusuf'un sakındığı neydi peki? kızı erkeği yok bunun. zina en büyük günahtır. eşim benim ilkimdi, ben de onun. ve cinsellik manasında hiç sorun yaşamadık. eğer çekindiğiniz bu ise...

Belli bir yaşa gelmiş ve cinsel anlamda hiç bir şey yaşamamış insana (erkeğe değil) arızalı gözüyle bakarım ben.

ben size katılmıyorum, kızın bekaretinin konuşulduğu bir dönemde erkek neden bu kategoriye girmiyor? namus kadınlara has bir şey değil. erkek de yaşamamış olmalı. Hz. Yusuf'un sakındığı neydi peki? kızı erkeği yok bunun. zina en büyük günahtır. eşim benim ilkimdi, ben de onun. ve cinsellik manasında hiç sorun yaşamadık. eğer çekindiğiniz bu ise...

Benim eşim de 25 yaşına kadar yaşamamış ilki ben oldum bende bunu gururla söyleyebilirim. Bir sorun olduğundan değil günah olduğu için yaşamamış. Mantıken de günahı düşünen birisi, evliykende aldatmanın günah olduğu için yapmaz.aslinda baştan yaşayanda şüphelenme olur.

tecrübeli insan tok insandır. ne istediğini bilen. karşısına çıkan şeylere aldanmadan istediğine ulaşan. tecrübesiz biri her şeye açık ve yönlendirebilir türdendir. dikkat edersen burada bir cinsiyet ayrımı yapmıyorum. tüm insanlar için bu böyledir. yaş ve tecrübe arttıkça daha net olur her şey. bence kendi tecrübelerine dayanarak bunun cevabını sende verebilirsin..

Yaşamış olan kadın yaşamış olan erkek ile evlenmeli, yaşamamış olanlar da birbiriyle evlenmeli. Bu konu kafın erkek diye ayrılmamalı. Sadece kadının bakireliği konuşuluyor ülkemizde ama kadın bakire ise öyle bir erkek ile evlenmeli.

Yine aynı şekilde daha önce ilişki yaşamış bir erkek de bakire olmayan bir kadınla evlenmeli. Şahsen ben biriyle evlenmeden önce onunla birlikte olmuş olmam gerekiyor, hatta aynı evde yaşamış olmak gerekiyor.
Çünkü evlilik sadece bir imza ama birlikte yaşamak daha önemli. Hem cinsellikte uyum varsa, hemde beraber yaşarken bir problem olmazsa öyle evlenirim zaten.

Herşeyi beraber yaşamayı tercih ederim benden önce böyle bişey yapmış olsa acaba aklına geliyormu diye düşünmekten kafayı yerim herhalde 1. şıkkı alıyım ben :)

Yasamasin hiç bir şey . Birlikte öğrenmek, herşeyin ilkini beraber yaşamak en guzeli. Zaten hadis bile var namuslu temiz kadınlar, namuslu temiz erkeklere nasip olur diye...

Eşimin de, benim de cinselliğin de dahil olduğu ilişkilerimiz oldu geçmişte. Biz de evlenmeden bunu yaşadık, ten uyumu, beklentiler, hatta ilişki isteme sıktığımız bile aynıydı, önceki ilişkimde her şey vasat ve tutkusuzdu, tanıştıktan altı ay sonra zaten sürekli birbirimizde kaldığımız için evlendik yani bilindik şeylerin aksine bu tarz evlilikte saygı sevgi anlamında bir sorun olmuyor. Ben kendi yaşadığımdan yola çıkarak kadın ve erkeğin biraz deneyim kazanmasından yanayım.

Ilerde evlenmeyi dusundugunuzb insanin ilişki yasamamis olmaması mi iyidir yoksa herşeyi yaşamış gormus olması mı ?

Bence sen ne kadar yaşadıysan, gördüysen karşındakinin de o kadar yaşayıp görmesi daha sağlıklı. Acemi acemiyle, tecrübeli tecrübeliyle daha sağlıklı oluyor sanırım. Bir tarafın yaşanmışlıkları olması onun daha olgun olmasını sağlıyor, o zaman da karşısındaki acemi olunca sorunlar oluyor. En iyisi dengini bulmak bence.

Valla eşimle küçük denilebilecek yaşta tanıştık benim cinsellik anlaminda ilkim eşimdi ama ben onun ilki değildim iyi ki de değildim hiçbirşey yaşamamış erkeği tercih etmezdim heralde

30 yaşındayım.evleniceğim erkek ben yaşlarda olucak .30 küsür yaşındaki adam hiç cinsellik yaşamadıysa zaten sorunludur.bastırmıştır kendini.böyle bir erkeği ne yapayım?
Yine erkek olsaydım 30 yaşına gelmiş kendini bastırmış piskolojisi bozuk bir kız yerine beni seven cinselliği seven beni mutlu edicek bir kadın arardım.
Birlikte olmadanda evlenmezdim.sonradan cinsel sorunlar yaşayacağıma eşimi iyice her şekilde tanımak isterdim.
Siz mutsuzken o korktuğunuz toplum yanınızda yok.hiç teninin uymadığı uyuşmadığı biriyle evliyken mutsuzken o bunu demiş bu bunu demiş önemi mi var?

30 yaşındayım.evleniceğim erkek ben yaşlarda olucak .30 küsür yaşındaki adam hiç cinsellik yaşamadıysa zaten sorunludur.bastırmıştır kendini.böyle bir erkeği ne yapayım?
Yine erkek olsaydım 30 yaşına gelmiş kendini bastırmış piskolojisi bozuk bir kız yerine beni seven cinselliği seven beni mutlu edicek bir kadın arardım.
Birlikte olmadanda evlenmezdim.sonradan cinsel sorunlar yaşayacağıma eşimi iyice her şekilde tanımak isterdim.
Siz mutsuzken o korktuğunuz toplum yanınızda yok.hiç teninin uymadığı uyuşmadığı biriyle evliyken mutsuzken o bunu demiş bu bunu demiş önemi mi var?

Ben bu tarz konusmalara anlam veremiyorum. Nasıl ki cinsellik yaşayan insanlara tu kaka, kullanılmış kişiler muamelesi yapılmaması gerekiyorsa cinsellik yasamayan kişilere tu kaka psikolojisi bozuk muamelesi yapılmaması gerekiyor.
Neye dayanarak bunu söylediniz, literatürde var mı gerçekten, belirli bir yaşa kadar cinsellik yaşamamak psikolojiyi olumsuz etkiliyor mu?
Diyelim ki dediğiniz kanıtlanmış bir bilimsel veri, yine de bu şekilde psikolojisi bozuk diye damgalamak yersiz.

Görmüş geçirmiş erkek iyidir ve doymuştur.

Genelde evlendikten sonra maymun gözünü açıyor bu sefer aldatmalar, doyumsuzluklar ortaya çıkıyor.

Benim görüşüm bakir erkek tehlikelidir...

Yasamasin hiç bir şey . Birlikte öğrenmek, herşeyin ilkini beraber yaşamak en guzeli. Zaten hadis bile var namuslu temiz kadınlar, namuslu temiz erkeklere nasip olur diye...

hadislerin çoğu uydurmadır dini bir kaynak niteliği taşımaz. ayrıca cinsellik bir namus göstergesi değildir. o yüzden hiç sevişmeyen ama her türlü hırsızlığın yolsuzluğun gırla olduğu bir ülkeyiz.

Ben bu tarz konusmalara anlam veremiyorum. Nasıl ki cinsellik yaşayan insanlara tu kaka, kullanılmış kişiler muamelesi yapılmaması gerekiyorsa cinsellik yasamayan kişilere tu kaka psikolojisi bozuk muamelesi yapılmaması gerekiyor.
Neye dayanarak bunu söylediniz, literatürde var mı gerçekten, belirli bir yaşa kadar cinsellik yaşamamak psikolojiyi olumsuz etkiliyor mu?
Diyelim ki dediğiniz kanıtlanmış bir bilimsel veri, yine de bu şekilde psikolojisi bozuk diye damgalamak yersiz.

evet belirli bir yaşa kadar cinsellik yaşamamak psikolojiyi olumsuz etkiliyor. çünkü bu da bir ihtiyaç ve erkekler için daha farklı bir durum. 30 yaşına kadar hiç cinsel deneyimi olmamış bir erkek ya aşırı masturbasyona alışmıştır normal ilişkiden zevk alamaz hale gelir ya da cinsel isteğini fazlaca bastırmış olmasından dolayı sıkıntılar yaşar.

hadislerin çoğu uydurmadır dini bir kaynak niteliği taşımaz. ayrıca cinsellik bir namus göstergesi değildir. o yüzden hiç sevişmeyen ama her türlü hırsızlığın yolsuzluğun gırla olduğu bir ülkeyiz.

evet belirli bir yaşa kadar cinsellik yaşamamak psikolojiyi olumsuz etkiliyor. çünkü bu da bir ihtiyaç ve erkekler için daha farklı bir durum. 30 yaşına kadar hiç cinsel deneyimi olmamış bir erkek ya aşırı masturbasyona alışmıştır normal ilişkiden zevk alamaz hale gelir ya da cinsel isteğini fazlaca bastırmış olmasından dolayı sıkıntılar yaşar.
Kaynak nedir peki? Ayni şeyleri söylemişsiniz alıntı yaptığım üye ile. Literatür taradim ama böyle bir bilgiye rastlamadim ve gerçekten merak ediyorum.
Cinsellik yasamayanin psikolojisi bozulur ifadesinin mitten öteye gideceğini de sanmıyorum.

Back
X