Erkeklerin konuşma özürlüğü!

ben de erkeklerle konuşulmuyor diye düşünüyorum. eşimle de konuşurken konu çok alakasız yere geliyor hep. ve ben de içimde sinirleniyorum sayıyorum falan. hatta bazen kişilik bozukluğumu yaşıyorum diye düşünüyorum.
ben size hak verdim. eşler birbirine arkadaşlarına müdahale edebilir. ve son olarak hastane masrafıyla keyfi gezmeyi kıyaslaması çok çirkin ve saçma

Erkeklerim genelinde Benim eşimde de var
Beni bırakıp gitti diye ağlamaya başladım :)))
Hiç huyum değil ama korkulardan sanırım. doğuma çok az kaldı vakit geçtikçe de geriliyorum..
şimdi bende birşey demiyorum mesele ilerisini düşünüyor olmam :))
O kadar rahat bir insanken bu hale nasıl geldim onu bilmiyorum annelik duygusu heralde :)

Erkekler baba olduklarını bizim gibi farkedemiyorlar. Erkek kadın farkı..
Doğumdan sonra anlayacak asıl. Ben hamileyken hiç nazlanmadım eşim üstüme düştü. Aşerme, sızlanma hiç yaşamadım. Eşim derdi sen nasıl hamilesin canın hiç bir şey istemiyor diye..

Benim eşim de parasal darboğazda benim kadar düşünmeyi, konuşmayı sevmez. Ben ücretsiz izindeyken yansıtmıyordu ben soruyordum. İlk bir kaç şey söyleyip sen boşver ödeniyor bir şekilde dwyip . Bunaldıklarını dışarı yansıtmayı sevmiyorlar..
İlk zamanlar rahat biri ondan paylaşmıyor sanıyordum ama öyle olmadığını zamanla anladım. Düşünüyorlar ama biz kadınlar gibi konuşup rahatlamayı bilmiyorlar..Fıtrat işte..
Ben de çok detaycıyımdır. Eşim benim tersim biraz da ondan çekişiyoruz..

Söylenme tabi ki kendini aklar :)))
Kimden gelecek aileden tabi. Annesiyle yan yana geldiklerinde resmen diyorum ki tıpatıp aynı.erkek çocuklarına daha fazla önem verilmeli bence. Benim annem de kardeşimi çok rahat büyüttü. Bakalım bizim gelin neler yaşayacak :bicak:
başka aileleri bilmem de benim kardeşim tam bir ökz hiç onu aşağılayıcı rencide edici bir şekilde yetiştirmememize rağmen. insanlıktan nasibini almamış.13 yaş var aramızda resmen annemle annelik ettim.içinden insan çıkmadı.bu takıntılı bu kalas kafalı olması bana abla bile dememesi. böyle kadınlara davranırsa kadın daha evlenmeden kaçar bundan. isterse melake olmaya çalışsın evlenmek uğruna.

başka aileleri bilmem de benim kardeşim tam bir ökz hiç onu aşağılayıcı rencide edici bir şekilde yetiştirmememize rağmen. insanlıktan nasibini almamış.13 yaş var aramızda resmen annemle annelik ettim.içinden insan çıkmadı.bu takıntılı bu kalas kafalı olması bana abla bile dememesi. böyle kadınlara davranırsa kadın daha evlenmeden kaçar bundan. isterse melake olmaya çalışsın evlenmek uğruna.

Evlendiği zaman daha farklı olur büyük ihtimalle azaltır. Benimki azalttıysa :) ben herkesin biraz biraz düzeleceğine inanıyorum :))

Evlendiği zaman daha farklı olur büyük ihtimalle azaltır. Benimki azalttıysa :) ben herkesin biraz biraz düzeleceğine inanıyorum :))
inşallah sizinki de çocuğun hatrına daha iyi olur inşallah benimki de zaten benimkini çocuk paklamazsa kimse paklamaz.

Kendi işi ve zaten çalışma konusunda hiçbir zaman sorun yaşanmadı,yani fazlasıyla çalışıyor. İşi büyütmeye çalışıyor ve sıfırdan başladı herşeye,iş kurarken cevinde bitek dükkan için ödenecek para vardı,haliyle mal almak için yüklü borçlara girdi. Borçlarını da biliyorum aylık bazen 50 bin ödemesi oluyor,17 elemanın maaş ve masrafları var üzerinde. Diğer ev ödemeleri va vs.. aslında sorumluluklarının farkındayım o yüzden onu sıkmıyorum. Haftada 1 çok nadir 2 kez çıkıyor. O da onun en doğal hakkı ama ben şu sıralar biraz kısmasından yanayım.
Hastane konusunda densiZlik etmiştir diye düşünüyorum çünkü en baştan iyi bir doktor bakalım diye kendisi söylemişti ben devlete gitmeyi düşündüm.
Son ayım ve o çok rahat görünüyor,beni gerek bu aslında.. yoksa sorumsuz ve yapması gereken şeyleri yapmıyor değil. Konuşamamak,konuşurken kaçması beni sinir ediyor :bicak:
Bu arada ben de çıkıp rahatlıkla gezebiliyorum,kendime vakit ayırmaya da bayılıyorum.. birbirimize bağımlı değiliz ve bu durumdan da gayet hoşnutum..
masallah, isleri madem okadar guzel, okadar isci calistiriyor, belirli bir duzeydedir hayat standartlariniz zaten. ozaman hakikaten bos bogazlik etmis doktor konusunda.
konusamama konusu cokta degismez, can cikar huy cikmaz derler tatlim. adam gerginlik istemiyor, huzursuzluk istemiyor belliki. sorumluluklari cok ve agir olan erkekler genelde evde huzur isteme konusunda cok katidir, haklidir da. o bi parcacik huzuru verirken de lutfen kendinizden cokta odun vermeyin. konusmak icin ise belki farkli bir yol denemelisin.

Bence bi erkek evlenındiği anda hiç birşeyin eskisi gibi olmayacagının farkına varmalı. Ne demek özel hastane bu ikinize ait bir parça için. Erkekler garip malesef. Ne kadar fedakarlık yaparsan okadar çok bekleniyor.

Evet öyle yapıyor,şimdi mı konuşucaz jameya,bak dinleniyorum bunu şimdi mı açıyoruz,of jameya yine mı bu konu,daha geçen gün konuştuk gibi gibi geçiştirmeler halbuki konu hiç çözüme ulaşmadığı için konuşuluyor :)
Sohbet etmeye hevesliyken bende sıkıştırmaya çalışıyorum konu arasına bi bakıyorum ortadan kayboluyor oflaya puflaya.
Onlara göre şikayet,bize göre de çözüm..
işler sıkıntılı değil dün de bahsetti borçlarımız çok fazla,işi büyütmeye çalışıyor. 5 aydır üst üste çok yüklü miktarlarda borç ödedi.
Sorunu bu ama bana da yansıtmıyor stresi. Ben sanırım daha çok yansıtıyorum bebek gelicek diye.
İşte doğru dürüst bir kere konuşabilsek konu tekrarı olmayacak. Ama konuşup çözüme bağlanmadığı için sık sık geri açmak zorunda kalıyoruz :)

inşallah sizinki de çocuğun hatrına daha iyi olur inşallah benimki de zaten benimkini çocuk paklamazsa kimse paklamaz.

İnşallah canım düzelecektir eminim..
çocuk olduğunda erkekler çocuklara çok düşkün oluyorlar,benim çevremde öylr. Tabi sorumluluk yüklemek lazım..

İşte doğru dürüst bir kere konuşabilsek konu tekrarı olmayacak. Ama konuşup çözüme bağlanmadığı için sık sık geri açmak zorunda kalıyoruz :)

:))) evet onlar da konunun sürekli dönüp dolaşıp konuşulduğunu sanıyorlar :)

masallah, isleri madem okadar guzel, okadar isci calistiriyor, belirli bir duzeydedir hayat standartlariniz zaten. ozaman hakikaten bos bogazlik etmis doktor konusunda.
konusamama konusu cokta degismez, can cikar huy cikmaz derler tatlim. adam gerginlik istemiyor, huzursuzluk istemiyor belliki. sorumluluklari cok ve agir olan erkekler genelde evde huzur isteme konusunda cok katidir, haklidir da. o bi parcacik huzuru verirken de lutfen kendinizden cokta odun vermeyin. konusmak icin ise belki farkli bir yol denemelisin.

Evet konuşmama konusunda çok değişmedi 4 senedir :)
Biçok şey değişti ama bu değişmedi.. gerginlik istemiyor dediğin gibi evde geçirdiği vakit kısıtlı olduğundan dolayı huzurlu geçsin istiyor çok da haklı. Bunu da elimden geldiğince vermeye çalışıyorum zaten.. konuşmak için farklı yollar denemeliyim ama o yolları da bulamıyorum :))). İnşallah çözeriz zamanla.. çok teşekkürler :KK68:

Bence bi erkek evlenındiği anda hiç birşeyin eskisi gibi olmayacagının farkına varmalı. Ne demek özel hastane bu ikinize ait bir parça için. Erkekler garip malesef. Ne kadar fedakarlık yaparsan okadar çok bekleniyor.

Biraz düz düşündükleri için bocalıyoruz genelde evliliklerde sanırım.. bizim gibi ince düşünmüyorlar bazı konularda.. en çok zorlandığım şey de bu oldu açıkçası.

özel hastane konusunda bahsetmek istediği şey neden özele gidiyorsun değil,senin de masrafların var,başka hastanede daha uygun ama biz buraya gidiyoruz ve ben birşey demedim sıkışsak da sorun etmedim gibi anlatmaya çalıştı. Orda neden özele gidiyorsun demek istemedi zaten en başından beri kendisi söylüyordu çok iyi bir dr bulalım diye.

Ozel hastaneye gitmekle disari cikmao ne alaka? Nasill bir kiyas?
Gidiyorsan kendin degil bebeğin icin gidiyorsun, kaldi ki bu saglik mevzuu.
Kendisi gezmeye gidiyor
Esin sacmalamis

Erkeklerim genelinde Benim eşimde de var

Erkekler baba olduklarını bizim gibi farkedemiyorlar. Erkek kadın farkı..
Doğumdan sonra anlayacak asıl. Ben hamileyken hiç nazlanmadım eşim üstüme düştü. Aşerme, sızlanma hiç yaşamadım. Eşim derdi sen nasıl hamilesin canın hiç bir şey istemiyor diye..

Benim eşim de parasal darboğazda benim kadar düşünmeyi, konuşmayı sevmez. Ben ücretsiz izindeyken yansıtmıyordu ben soruyordum. İlk bir kaç şey söyleyip sen boşver ödeniyor bir şekilde dwyip . Bunaldıklarını dışarı yansıtmayı sevmiyorlar..
İlk zamanlar rahat biri ondan paylaşmıyor sanıyordum ama öyle olmadığını zamanla anladım. Düşünüyorlar ama biz kadınlar gibi konuşup rahatlamayı bilmiyorlar..Fıtrat işte..
Ben de çok detaycıyımdır. Eşim benim tersim biraz da ondan çekişiyoruz..

Evet bunun farkındayım. Yani kedi beslemek gibi birşey sanıyor galiba :))
Bende zorluk çıkartmadım hamileliğim boyunca. Ne aşermem oldu,ne bir şikayetim. Ama ev temizliği konusunda çok yardımcı oldu. Eskiden yani ilk evlendiğimiz zaman gerginlik olarak yansıtıyordu,yani ben bir sorun olduğunu gergin olmasından anlıyordum ama asla konuşmazdı. Şimdi çok rahat davranıyor,sorduğum zaman anlatıyor sadece cvp vermek için. Çünkü konuştukça daha da bunalıcak :)
Bizden çok farklılar biz konuşarak rahatlarız onlar başka şekilde..

Ozel hastaneye gitmekle disari cikmao ne alaka? Nasill bir kiyas?
Gidiyorsan kendin degil bebeğin icin gidiyorsun, kaldi ki bu saglik mevzuu.
Kendisi gezmeye gidiyor
Esin sacmalamis

Orda kıyaslama yapmak istemedi canım ifade etmekte özürlüdür :)
Laf arasında zaten söyledi ben bunu sorun ediyorum diye söylemiyorum diye. Zaten en başından kendisi söyledi iyi bir dr araştıralım diye. Yani özele gitmeyi kendisi söyledi bende doktorumu bulunca değiştirmedim. Biraz diğer hastanelerden ücreti pahalı doğum ücreti,o konuyu kast etti aslında. Yani başka hastanelerde yarı fiyatı doğum ama biz burayı tercih ediyoruz ve ben sıkıştığım halde sana dr değiştirelim demedim. Sen de söyleme gibi demek istedi. Yani parasal açıdan. Bu masraf farklı bir masraf da olsa anlatmaya çalıştığı buydu.
Saçmalama konusunda üstümüzde yoktur zaten :))
Bazen kitlenip kalıyorum ne diyor bu diye :olamaz:

Back
X