Erkeklerin kullanma kılavuzunu bileniniz var mı?

Neslihan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
548
54
53
Burdur
Kızlar hepiniz belli tecrübeler yasamış ve bunlardan oturu belli dersler almis bayanlarsiniz. Kk benim cok fazla yardımıma yaramış bir yer. Bir derdim var az once actım konusunu. Terk edilmek üzere miyim diye. Okumussunuzdur belki.
Benim merak ettigim su bu erkeklerin ortak noktaları var burada okuduğum konulardan yola çıkarak farkettim. Peki aranızda iliskide ki kotu gidişatı düzeltmek icin taktığı olan var mı?
Misal adam sevgim azaldı diyor. Ona oturup merhamet etmesi icin "ben sana sunu yaptım bunu yaptım ne kötülüğümü gördün" dıyıp ağlamak mı yoksa umurumuzda olmaması mı düzeltir birşeyleri?
Yada kendini geri ceken erkegi ileri çektirmek icin ne yapmak gerek ?
Kısacası bu adamlara karsi özveri de bulunup sacı süpürge etmek mı gerek yoksa takmayıp kendi hayatımıza mı bakmamız gerek ?
Araniz da cogu okuduğum olay da sunu farkettim biz kızların cogu cok özverili davranıp sonunda cok üzülüyoruz.
Aranızda bunun tam tersini yapıp mutlu olan var mı?
Erkeğe karsi kaybetme duygusu nasıl aşılanır ?
Yoksa zaten seven adama taktik gerekmez bosverin bu işlerin taktığı yok mu dersiniz?
Simdiden tum tecrübeli arkadaslara teşekkürler.

sevgisi azalıyorsa çıkışlar sağdan bu bir
ikincisi eğer ki bir erkek sana bunu diyorsa anında uzaklaş oradan özveriyle olacak iş değil o.
zaten sen uzaklaşınca senin yokluğunda beraberken yaptıklarının değerini anlayacağı varsa anlar yani ben sunu bunu yaptım dıye anlatmaya gerek yok emın ol bılıyor zaten beraber yaşadınız sız bu ılışkıyı sadece ısıne gelmıyor suan

Cok teşekkürler o zaman dogru düşünemiyorum cunku ben bir yanım ara sor ses neden boyle oldu diye fıyor diger tarafım boşver hic yazma bırak diyor

Çok güldüm gerçekten
Ayol bunlar insan insan her bireyin kendine göre bir kişiliği var biz bişey deriz ters teper sonra her insan bir değilki canımm

Çok güldüm gerçekten
Ayol bunlar insan insan her bireyin kendine göre bir kişiliği var biz bişey deriz ters teper sonra her insan bir değilki canımm

Bende gülüyorum valla kendime. Ama sonuçta bu adamların burada okuduğum kadarıyla ortak odunsu özellikleri mevcut. Ben sadece su an hata yapmak istemiyorum. Aranızda bunu basarmış insanlar var mıdır diye bir sorayım dedim. Yoksa komik valla evet :))

Cok teşekkürler o zaman dogru düşünemiyorum cunku ben bir yanım ara sor ses neden boyle oldu diye fıyor diger tarafım boşver hic yazma bırak diyor

çok aramak istiyorsan eğer arayıp kendini ezdirmeyecek şekilde uslubuyla duygularını ifade edip bu işin artık sona erdiğini ifade edip sonlandırabilirsin hem belirsizlik kalkar ortadan hem de sen söylemek istediklerini söylersin.

Benimkinin hiç bir odunsu özelliği yok
Bence mantığın ve kalbinle hareket etmelisin hata yapmak istemiyorsan canım ben hiç bir çaba sarf etmiyorum açıkçası

sorularının maalesef genel geçer cevapları yok. her davranış hekeste farklı tepkilere neden olur. hayatındaki kişiyi en iyi sen tanıtsın. sen de işin içinden çıkamıyorsan ilişkiyi gözden geçirmekte fayda var.

Iste ben normal üslupla konuşamıyorum ki. Illa ağlıyorum sanki eski turk filmindeymis gibi. Direkt sesim titriyor. Sanki acı bana bırakma beni der gibi gözüküyorum bu sefer

Iste ben normal üslupla konuşamıyorum ki. Illa ağlıyorum sanki eski turk filmindeymis gibi. Direkt sesim titriyor. Sanki acı bana bırakma beni der gibi gözüküyorum bu sefer

hiç arama o zaman tatlım boşver kendini küçük düşürme

MADDE 1: "Aksi ispatlanana kadar her erkek düzenbazdır, yalancıdır, tek gecelik ilişki arar. " Aksi ispatlandı mı ilişkiye devam, ama ispatlanmadığı takdirde ilişkiyi sonlardırmak gerekir.

Bunu aklın bir köşesinde bulundurup, ona göre davranmak lazım. Çok fazla ağırdan alıp sıkmamak, her mesaja cevap verip elinin altında bulunmamakta kılavuzda bulunan maddeler arasında.

Iste bu. Benim aradığım maddeler bunlar :)) cok teşekkür ederim. Ben varken yaptı mı bilmiyorum yalan vs yakalamadım henüz. Hislerim kuvvetli ama desmedimde birşeyleri.
Dediğinizi yapacagım cok teşekkürler

Iste bu. Benim aradığım maddeler bunlar :)) cok teşekkür ederim. Ben varken yaptı mı bilmiyorum yalan vs yakalamadım henüz. Hislerim kuvvetli ama desmedimde birşeyleri.
Dediğinizi yapacagım cok teşekkürler

Rica ederim efenim. Umarım aksini ispatlarsın.

beyaz eşya mı bu kullanma kılavuzu olsun?
dünyada binbir çeşit insan var. kardeş arasında bile dağlar kadar fark oluyor. insanlar 40yıl aynı yastığa baş koyduğu hayat arkadaşını tanıyamıyor da sen kullanma kılavuzu istiyorsun.. bulursan bana da haber ver

:)) ya açıkcası bulursam haber veririm tabi saklamam:)) ama burada kasıt ozel degil. Genel olarak sormuştum ben hani olur ya genel kurallar. Sunu yapma bunu yapma falan. Yoksa ozel degil bu özeli kapsamıyor.

Klavuzu bulaniniz olursa bana da yollar misiniz ?

Kaçan kovalanıyorr malesef
Cok özverili olunca da kafaya tüy dikmiyorlar
Arayıp sorup 'neden' deme erkek arkadaşına. Dedigim gibi sen usteledikce o kacacaktir
Gidesi varsa gitsin, kimseyi zorla tutacak değilsin
Olsan da olur, olmasan da olur havasını da alsın senden
Her aradığında da ulaşmasın sana
Kimi ondan anlar, etrafında döner.
Bunların ne kullanma kılavuzu olsun ya, aykırı çalışma prensipleri var
Kılavuzu şaşırtırlar:)

Son düzenleme:

Hahahaha cok güldüm sagolun ya Allah'ta sizi güldürsün bol bol insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…