- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi Neslihan90
-
Oncelikle rica edecegim, bayan diye bir cinsiyet yok, kadin var...
Bayan demek kibarlik degil tam aksine kabalik, cunku bayan dediginizde kadin-kiz ayrimi, cinsellik yaftasindan kurtuluyorsunuz...
Bu da sacmaligin daniskasi, hitap sekline bile bunu sokmak cok bagnazca...
Bu yuzden lutfen hangi akla hizmet bize sifat olarak atandigi belli olmayan bayan yerine, cekinmeden kadin diyin...
Konunuza gelince ben cok taktik oldugu dusunmuyorum...
Sevdikten sonra, birbirini dinledikten sonra, birazcik karsilikli ozveri ile iliski gider zaten...
Biraz dogru insanla ilgili...
Olmayani cok zorlamamak gerek...
Ben bir hitap kelimesine bu kadar anlam yüklemeyi dogru bulmuyorum bu yuzden hakaret olmadıgı icin bunu kullanıyorum. Yani bayanlar wc si yazinca girmem ben buraya bunlar cinsellik bazlı bize baskı uygulanıyor demiyorum. Ama bundan sonra kk da demem kimseye madem rahatsız olunuyor sorun yok
Yorumunuz icin de cok teşekkür ederim. Sevgi var özveride vardı ama kendisi bana dun hic birsey yokken zorlamam sonucu sevgim eskisi gibi degil ama seviyorum dediği icin ne yapmam gerektiğini bilemedim. Bu yuzden danışmak istedim. Tekrardan cok teşekkürler
Peki hayatiniza ki diger sifatlara bu kadar anlam yuklemiyor musunuz?
Ben buna layigim yerine, yok yahu, icinizden nasil geliyorsa oyle konusun mu diyorsunuz?
Benim tek sikintim kadinlarin kadin dememeyi secmesi, ki erkekler bile artik dikkat ederken...
Neyse konunuzla ilgili de eskisi gibi sevmiyorum dediyse, daha fazla ustelemeyin, geri cekin kendinizi...
Kirici bir durum...
Açıkcası gercekten takmıyorum yani yapım bu. Ama size hak veriyorum. Yazdıklarınızda mantıksızlık yok cunku. Bu yuzden saygı duyuyorum uyanırız icin teşekkürler dikkat edeceğim bundan sonra :)
Evet cok kırıcı zaten cok kırılmış biriyim surekli hayatta kırılmaya devam da ediyorum. Geri çektim zaten yazmakta içimden gelmiyor artık birsey değişmeyecek cunku
Çok güldüm gerçekten
Ayol bunlar insan insan her bireyin kendine göre bir kişiliği var biz bişey deriz ters teper sonra her insan bir değilki canımm
Kendini geri çekerse bende geri çekerim. Hiçte umrumda olmaz. Zaten ilişkinin başında ipleri elimde tutarım; sürekli arayan taraf olmam. Hep önemli bi işim vardır, arkadaşım gelmiştir onunla vakit geçirmem gerekiyordur o yüzden msj atamamışımdır, dışardayımdır vs vs.. :) mazaret tabi bunlar. Ama ben böyle yaptıkça daha çok üstüme düşüyorlar nedense.
Bir erkeğe asla hayatının merkezi olduğunu hissettirme. Bir erkeği sahiplen ama asla karşısında ağlama, yalvarma. Bırak. Giderse gitsin. "Aşkımdan ölüyor" demesin, diyemesin senin için. Sadece üzüldüğün için yanında mecburiyetten kalacağına, hiç kalmasın daha iyi.
Bazı hanımlara saçma geliyor belki bunlar ama ben genelde böyle yapıyorum (bilerek yaptığım birşey değil, yapımdan dolayı da biraz böyleyim) ve genelde aranılan taraf oluyorum. Çok acı çeksemde, sevsemde belli edemiyorum fazla. Gitmek isteyen bir adama "beni bırakma" demem "yolun açık olsun" derim misal. Ha şunu da söyleyim; mutlumuyum? hayır. Hep özenirim o sevdiği adama içinden geldiği gibi duygularını döken kadınlara.
aramayan aranıyor ben bunu bilirim tecrübeyle sabittir
Iste bunu yapmak istiyorum bende. Simdi yapsam fayda eder mı bilmiyorum. Ama bunu yaptıgım an üzülmeyeceğime eminim. Cunku su ana kadar hep sizin ozendiginiz duygularını ifade eden kız oldum. Sonucu ne yazık ki iyi olmuyor. Binde bir iyi oluyor
Iste ben normal üslupla konuşamıyorum ki. Illa ağlıyorum sanki eski turk filmindeymis gibi. Direkt sesim titriyor. Sanki acı bana bırakma beni der gibi gözüküyorum bu sefer
Bir ağlamasam yapacagım dediklerini de tutamıyorum isteİşte bunun erkeği kadını olmaz diyebilirim genel olarak karşındakinin egosunu şişirmeye yarar. Sakin ve net olmak insan ilişkilerinde çok önemli. Sen kendi duygularını net bir şekilde açarsın ve bu inan tüm taktiklerden çok daha direkt ve iyi bir yaklaşım. Ağlarken kendini ifade ettiğini sanıyorsun ama doğru düşünemediğin için doğru da ifade edemiyorsun, kendimden biliyorum. Hani klasik laf vardır ya "otur bi konuşalım" aynen o :)
Sen kendi degerini bilirsen, daha dogrusu kendini tanirsan,
Erkegini de ona gore secersen taktik vs gerekmez :)
Kızlar hepiniz belli tecrübeler yasamış ve bunlardan oturu belli dersler almis bayanlarsiniz. Kk benim cok fazla yardımıma yaramış bir yer. Bir derdim var az once actım konusunu. Terk edilmek üzere miyim diye. Okumussunuzdur belki.
Benim merak ettigim su bu erkeklerin ortak noktaları var burada okuduğum konulardan yola çıkarak farkettim. Peki aranızda iliskide ki kotu gidişatı düzeltmek icin taktığı olan var mı?
Misal adam sevgim azaldı diyor. Ona oturup merhamet etmesi icin "ben sana sunu yaptım bunu yaptım ne kötülüğümü gördün" dıyıp ağlamak mı yoksa umurumuzda olmaması mı düzeltir birşeyleri?
Yada kendini geri ceken erkegi ileri çektirmek icin ne yapmak gerek ?
Kısacası bu adamlara karsi özveri de bulunup sacı süpürge etmek mı gerek yoksa takmayıp kendi hayatımıza mı bakmamız gerek ?
Araniz da cogu okuduğum olay da sunu farkettim biz kızların cogu cok özverili davranıp sonunda cok üzülüyoruz.
Aranızda bunun tam tersini yapıp mutlu olan var mı?
Erkeğe karsi kaybetme duygusu nasıl aşılanır ?
Yoksa zaten seven adama taktik gerekmez bosverin bu işlerin taktığı yok mu dersiniz?
Simdiden tum tecrübeli arkadaslara teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?