- Konu Sahibi Neslihan90
-
Kaçan kovalanır hesabı olmuş.kıymete binmişsiniz bir anda...kaybetme korkusu geçmiş karşı tarafın aklından sanırım.
Yoksa zaten seven adama taktik gerekmez bosverin bu işlerin taktığı yok mu dersiniz?
dogru cevap...
aslında işin özü adam gibi birine rastlamak..oylesi zaten yanlış yapmaz böyle hangi taktiği uygulasam tribine sokmaz bız kadınları... benım tecrubelerımden edindiğim buudur arkadasım... Seçim cok onemli... yukarıda bır arkadas kendınıze cok saygı duuyun, kıymet verin zaten o zaman dogru bır secım yaparsıınız demiş ya... o arkadasın agzını öpim çok dogru demiş:))
ayrıca bir kez gidebilirim diyen bir ınsan eninde sonunda gider.. bunu da yaz derim bir kenara...sen bırak o terkedince daha cok koyuyo cunku :)
Erkekler malesef toplumumuzun ataerkil yapısından dolayı çok kıymetli sanıyorlar kendilerini.....ama düşündükleri kadar kıymetli değiller..kadınlar daha geri plana itilmiş olsalarda üstün olduğumuzu göstermek bizim elimizde bence.....sevgiliniz net değil.kafa karışiklığınızda bu yüzden sanırım...belkide size karşı daha dürüst ve net olmasını istedığinizi söylemelisiniz...
Erkekler malesef toplumumuzun ataerkil yapısından dolayı çok kıymetli sanıyorlar kendilerini.....ama düşündükleri kadar kıymetli değiller..kadınlar daha geri plana itilmiş olsalarda üstün olduğumuzu göstermek bizim elimizde bence.....sevgiliniz net değil.kafa karışiklığınızda bu yüzden sanırım...belkide size karşı daha dürüst ve net olmasını istedığinizi söylemelisiniz...
kafası karısmıs ınsanda birseyler eksiktir bence..cok seven ınsanın gozu kara olur... ayrılıgın a sından bahsetmez/bahsedeemz cok seven bence
Yok ayrılalım falan demedi ki. Hatta bitsin istemiyorum ben dedi dun bile. Hakkını yemeyeyim. Ayrılalım mı ayrılsak mı falan deseydi zaten öylemi ok peki diyecektim. Onceki hatalarımı yapmayacaktım.
Seviyorum dedi. Onu da söyledi. Ama benim ona söylediğim hayatımın erkegi sen degilsin su an laflarını bana söyledi sadece
tatlım sevgım azaldı falan dıyor demişsin.. benım de eskı erkek arkadasım heycanım azaldı ama sevıyorum dıye gırmıstı lafa ..bence sevgım azaldı ..olumsuz bir yaklasım ve bunu soylemek cesaret ıster, nitekim söyluyorsa senı kaybetmekten korkmuyordur..benım eskıde heycanım azaldı dıye gırısmıstı ayrılıga
tatlım sevgım azaldı falan dıyor demişsin.. benım de eskı erkek arkadasım heycanım azaldı ama sevıyorum dıye gırmıstı lafa ..bence sevgım azaldı ..olumsuz bir yaklasım ve bunu soylemek cesaret ıster, nitekim söyluyorsa senı kaybetmekten korkmuyordur..benım eskıde heycanım azaldı dıye gırısmıstı ayrılıga
katılıyorum.
diger konundaki yoruma yazdım az once, niyeti ne olursa olsun cok gozu kara bir cumle kurmus erkek arkadasın.
yo dedikten sonra sen sıkıstırınca icimden yazmak gelmedi cunku yazısmayı okudum deseydi baska. ama acıklama olarak sevgim azaldı demek gercekten hissediyorsa hos degil, intikam amaclı diyorsa da fazla hesapçı.
bu konuyu ona tekrar acmak istemiyorum diyorsun ama yuzyuze konustugunuzda senin kız arkadasınla ozel yazısmalarını okumaktan tut, bu tavrına kadar... madem ki hesap yapmayı seviyor, simdi hesap versin bakalım.
Diger konumda yazdığınızı da okudum. Cok teşekkür ederim. Şifrem vardı onda ama bana haber vermeden girip bakmazdi hic. Bende face te cok takılan biri olmadığım icin önemsememiştim unutmusum orayı komple. Kızlada yeni degil bir ay once konuşmuştum.
Ikinci olarakta o kadar kırıldığımı farkettim ki yazıyor mesela su anda da. Ama cevap veresim gelmiyor. O kadar kırıldım o kadar üzüldüm ki dun. Belli de etmek istemiyorum. Ama cok kirginmisim ben. Su an anlıyorum. Cunku haketmedim. Hic ummadığım birseydi söylediği.
ilk işim sifre degistirmek olurdu. sehir dısına cıktıgında can sıkıntısını sizin konusmalarınızı okuyarak geciriyor herhalde... iyi ki arkadasınız onun baktıgını sifreden dolayı kontrol ettigini bilmeyip size özel birseyini anlatmamıs... eger ki bu olayı ilk yazıldıgı an okuduysa 1ay icinde tutup yeni patlak vermesi kinci oldugunu dusundurttu bana.
dolayısıyla bu sevip sevmemeden ziyade cok daha temel sorunları konusup cozume ulastırmanız gerek.
cunku şu an çırpınması, once ısrarı sonra kırılmıstım diye duygu somurusune girişmesi -iliskilere oyun gibi bakmayan biri oldugu ve su an evlenme arifesinde oldugunuz icin- sizi geri kazanmaya ugrastıgını ve bu durum sizi sevdigini gosteriyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?