• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin niyetini anlamaya çalışmak

sevgilisi varken yakın arkadaşlarına alıp nasıl beğenebiliyor aklım almıyor. asla sevgili olayına girmeyeceğim bir de bu çocuk namazında niyazında dışarıdan gayet düzgün görünen bir çocuk. ilk kendimi sorguladım acaba yanlış bişi mi yaptım diye
Bunu yapma işte, asla. Iletişim bile olmamış, ne yapmış olabilirsin ki?

Yakın arkadaşlara almasına fazla anlam yüklemişsiniz. Ben de bazen akrabalarla paylaşmak istemeyip arkadaşlarla paylaşmak istediğim durumlarda onları yakın arkadaşlara alıyorum.
çevremdeki herkes de benimle aynı fikirdeydi işte saba yazar yakın zamanda falan diyorlardı. ortada bişi olmasa gelin güvey olmam da şimdi siz öyle söyleyince kendimi kötü hissettim ya yanlış düşündüysem diye. çocuk bu ezik ne yapıyor demiştir

İnan bana ilerde bunlar çok önemsiz olacak senin için. Şu an ne hissettiğini anlayabiliyorum o yüzden tecrübelerimize güven. Sen de başka erkeklerle iletişim kur, sanatla ilgilen, hobilerin olsun, okulunu oku. Erkekleri de donunda salla geç mis gibi bir gençliğin var önünde 🙏🏻
ilgileniyorum ana artık daha fazla üstünde duracağım. her şey zamanı gelince güzel demek ki. zamanını bekleyeceğim. bugün de kitaplar aldım kendime, ayrıca piyanoyu devam ettirmek için kursa yazılmayı düşünüyorum. ya da spora. kimsenin dengesiz çocuğuna analık yapacak değilim ahshahsjsj

çevremdeki herkes de benimle aynı fikirdeydi işte saba yazar yakın zamanda falan diyorlardı. ortada bişi olmasa gelin güvey olmam da şimdi siz öyle söyleyince kendimi kötü hissettim ya yanlış düşündüysem diye. çocuk bu ezik ne yapıyor demiştir
Amaan bosver hayatta daha önemli dertler var. Koy dötüne rahvan gitsin

ilgileniyorum ana artık daha fazla üstünde duracağım. her şey zamanı gelince güzel demek ki. zamanını bekleyeceğim. bugün de kitaplar aldım kendime, ayrıca piyanoyu devam ettirmek için kursa yazılmayı düşünüyorum. ya da spora. kimsenin dengesiz çocuğuna analık yapacak değilim ahshahsjsj
Erkekleri tanımaya başlıyorsun,arkadaşların olduğu guruba eklemek ne ki anasıyla babasıyla tanıştırıp 2 ay sonra başka kızla evlenen adamları okudu bu gözler.Bir yere alması,birileriyle tanıştırması sevgi göstergesi değildir.Hormonlara düşünür bir kızı atar diyer kızı tutarlar.Kadınlar daha akıllı olmalı ilişkilerde Pembe gözlükleri çıkarıp akıl gözüyle bakmalı....Başka türlü kendini koruyamazsın etraf çakal dolu ...

dışarıdan sanatla ilgilenen kendi halinde biri gibi gözüküyordu. bende okey olmuştum bu yüzden bir anda çıkartılınca şoka girdim
Sizin paylaştığınız bir şey onun dünya görüşüne ters gelmiş olabilir veya erkek arkadaşınız var sanmış olabilir. Aklıma bunlar geldi. Sevgilisi olsa eklemezdi bence yakın arkadaşlarına.

Sizin paylaştığınız bir şey onun dünya görüşüne ters gelmiş olabilir veya erkek arkadaşınız var sanmış olabilir. Aklıma bunlar geldi. Sevgilisi olsa eklemezdi bence yakın arkadaşlarına.
erkek arkadaşım olsa bende onu yakın arkadaşlara eklemezdim ki. gidip gönderisini de beğendim işte adım atmak olsun diye. sonra pat baktım çıkarılmışım ahshajzbsjsb

erkek arkadaşım olsa bende onu yakın arkadaşlara eklemezdim ki. gidip gönderisini de beğendim işte adım atmak olsun diye. sonra pat baktım çıkarılmışım ahshajzbsjsb
Bu şekilde takipleştiği bir sürü kız vardır. Kafasına göre ekleyip siliyordur, denk gelenle de sohbet, muhabbet, buluşma vs takılıyordur diye düşünüyorum.

sevgilisi varken yakın arkadaşlarına alıp nasıl beğenebiliyor aklım almıyor. asla sevgili olayına girmeyeceğim bir de bu çocuk namazında niyazında dışarıdan gayet düzgün görünen bir çocuk. ilk kendimi sorguladım acaba yanlış bişi mi yaptım diye
Canım benim neden ilk kendini sorguluyorsun yanlış mı yaptım diye ya. O senin düşündüğün kadar iyi niyetli değilmiş demek ki. Üzerine düşünüp üzülmeye bile değmez.
Valla o namazında niyazında olan, temiz aile çocuklarını da gördük zamanında. Bırak yakın arkadaşa almayı neler neler yapıyorlar😅 Anneler Allah iyilerle karşılaştırsın derler ya tam olarak öyle cidden ortam.

Oltalama taktiği yapmış, birini yakalamış ve adaya veda etmiş

Canım benim neden ilk kendini sorguluyorsun yanlış mı yaptım diye ya. O senin düşündüğün kadar iyi niyetli değilmiş demek ki. Üzerine düşünüp üzülmeye bile değmez.
Valla o namazında niyazında olan, temiz aile çocuklarını da gördük zamanında. Bırak yakın arkadaşa almayı neler neler yapıyorlar😅 Anneler Allah iyilerle karşılaştırsın derler ya tam olarak öyle cidden ortam.
bende aramızda birşey olur sanıp arkadaşlarıma anlattım ve o kadar pişman oldumki anlattığıma. şu an içim içimi yiyor hani. bir şey olacak gibi oluyor anlatıyorum ve pat yine adaya veda ediyorlar hani. asla ağzımı tutamıyorum. mutlu olduysam paylaşmak istiyorum. ama kendimi çok kötü hissediyorum da

Siz yanlış bir şey yapmadınız kendisi prenses erkek sizin mesaj atmanızı beklemiştir, atmayınca da çıkarmıştır. Başkalarını ekleyip ona yazan biriyle sohbet ediyordur. bu tip erkekler çok yoruyor gelse de kabul etmeyin derim erkek olan naza çekmez ve ilk adımı atar sonuçta o ekledi. Anti parantez reelde tanıyor da olsan instagram ortamında ekleyen erkeklere hiç güvenim yok...

bende aramızda birşey olur sanıp arkadaşlarıma anlattım ve o kadar pişman oldumki anlattığıma. şu an içim içimi yiyor hani. bir şey olacak gibi oluyor anlatıyorum ve pat yine adaya veda ediyorlar hani. asla ağzımı tutamıyorum. mutlu olduysam paylaşmak istiyorum. ama kendimi çok kötü hissediyorum da
Ya valla yaşla biraz ketum olmak öğreniliyor merak etmeyin. Ay hem arkadaşlarınıza anlatsanız ne olacak yani. Gerçek arkadaşlar böyle hayal kırıklıklarında sizi sarıp sarmalayanlar zaten.
Yani ben 20’li yaşların başındaki kızların yanlış erkeklerde, yanlış arkadaşlıklarda kendini heba etmesine çok üzülüyorum.

Back
X