• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin niyetini anlamaya çalışmak

İnan bana ilerde bunlar çok önemsiz olacak senin için. Şu an ne hissettiğini anlayabiliyorum o yüzden tecrübelerimize güven. Sen de başka erkeklerle iletişim kur, sanatla ilgilen, hobilerin olsun, okulunu oku. Erkekleri de donunda salla geç mis gibi bir gençliğin var önünde 🙏🏻
Ben de hiç erkeklere ihtiyaç duymak istemem de çocuk olayı ne olacak yaş geçtikçe seçenek de azalıyor zamaan da:(

dışarıdan sanatla ilgilenen kendi halinde biri gibi gözüküyordu. bende okey olmuştum bu yüzden bir anda çıkartılınca şoka girdim

Çocuk sevgili yapmış, tek seni takipten çıkarmamıştır.

Bunun haricinde ortada bir konuşma, edilmiş herhangi bir söz de yok. Alalede davranışlarına fazla anlam yüklemişsiniz. Bundan sonra da erkeklerin yaptıkları zahmetsiz davranışları anlamlandırmaya çalışmayın, hoşlanıyorsa gelsin konuşsun mesela. İlgilensin mesaj atsın tanışmak buluşmak istesin de bir anlamı olsun. İnstagramdan eklemek hikayelere bakmak o kadar basit şeyler ki. Aynı bunları yaptıgı gibi bir anda da çıkarabiliyor instagramdan işte.

ergen gibi geldi
boş ver üstüne düşünme

Back
X