Erkeklerin Önyargıları

Gerçekten iyi diye tabir ettiğim erkekler de kadınlara karsı güvensiz bir ön yargı var. Çoğu yorgun mu desem ne çözemedim ama daha önceki kötü ilişki tecrübelerinin faturasını bütün kadınlara çıkartıyorlar
Kadınları genelliyorlar
30 yaş ve üzeri erkekler kendi yaşıtı olan kadınlarla evlilik düşünmüyor daha genclere bakıyorlar
Kadınları neden et parcası olarak görüyorlar ?

Bu bana göre toplumsal bir sorun, neden böyle oldu ? Çoğunda kadınlara karşı bir kin var hissediyorum.
Neden böyleler ? Sosyolojik açıdan degerlendirmeye çalışıyorum çözemiyorum ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

Merhabalar,

Öncelikle, gözleminizi ve tespitlerinizi beğendim. Biz kadınlar çok akıllı varlıklarız ☺️Ve ardından sorduğunuz sorularınız gayet isabetli bence. Sanırım sorularınızın cevapları çok yönlüdür, sosyoloji nin yanında sosyo-psikolojik olabilir.. Mesaj yazma sebebime gelince; bir yerde okumuştum, bazen hangi cevapların hangi sorulara cevap olduğunu bulmak, doğru soruları soruları sormayı başarmaktan zor olabilir ! Gözlemlemeye devam edin cevaplar çıkacaktır

Peki bundan bütün erkeklerin haberi var mi o_O

Ilişkilerinize benimle birlikte olmak istiyor ya da istemiyor diye baksanız her sey daha kolay, temiz ve net aslinda. Toplumsal sorun, sosyolojik inceleme vs vs bunlar biraz abartı değil mi ya😂

Önceki konunuzu biliyorum.
Yorum yapmıştım.
Yurtdışında konuştuğunuz kişiyle ne oldu?
Hala onu ikna etmeye çalışıyor musunuz?

Sanırım bu konuyu onun için açtınız öyle mı?

Benim etrafimda yok boyle bir durum.
Daha cok bunun tersi var.

Surekli erkeklerden ne fayda gördük ki, erkek degil mi en duzgununun bile icinde pislik var, erkekler evle ilgilenmiyor, eslerini cocuklarini ihmal ediyor falan seklinde.

Teyzemin esi 5 yas kucuk
Erkek kuzenimin esi 2 yas buyuk
Ablam da boşanıp 2 cocukla hic evlenmemis bir adamla evlendi.

Sizin cevrenize gercekten belli tip ornekler toplanmis.
Yoksa kadinin da erkegin de iyisi kötüsü var.

Bunların hepsi ataerkil toplum olmamızdan kaynaklanıyor. Ne alaka diyeceksiniz ama kökenine indikçe öyle. Kadını hep mal olarak gördüler yıllardır. Zaman içinde kadında buna bir savunma mekanizması geliştirdi.Böyle böyle buralara geldi. Şimdi o genç arayan erkeklere de o taze kızlar kara kaşına kara gözüne gelmiyor. Emin olun.

Çünkü artık günlük sevgili değiştirilen bir çağdayız, 30 yaşının üstündeki kadin defalarca iliski yaşamıştır diye düşünüyorlar. Akılları onlara göre "daha fazla bakire" olan gençlere gidiyor.

Çünkü toplumumuzda erkekler cocuklugundan beri şımartılıp sen her seyin en iyisini hakediyorsun daha azina razı olma deniyor. Bence kadınların en güzel yaslari 30lu yaşlar çünkü kendine bakanla bakmayan bu yaşlarda belli oluyor.Spor yapan bakim yapanla yüzünü yıkamaya üşenene bir olmuyor.
Kimse kadınlara ya da erkeklere güvensiz değildir. Daldan dala atlamak daha iyi geliyordu. Bence bu yanlış değil herkesin kendi tercihi ama bunu güvensizlik adı altında yapmaları şımarıklıktan

Back
X