Erkeklerin Şu Lanet Egosu...

Kendi hayatımdan örnek verim benimde başıma çok geldi ve bende sadistlik yapıyorum :27::27: yani kapımda köpek ediyorum en ufak tatışmada çok sert olabiliyorum oda kedi gibi oluyo.

çok iyi yapıyorsun bir de o benim kapımda köpek olsa keşke 1 yıldır neler çektim allah biliyor ne ağladım neler yaptı melek gibi davrandım gık demedim ama yine üzdü yine üzdü

mesela ben şimdi engelini kaldırdım bunu tatlım engelli tutmam bile umursadığımı gösterir o zaman engeli kaldırınca da bir baktım ki o yazıyı kaldırmış ben onca hakaret edip engelleyince dank etti sanırım yazmıyor tabi kesinlikle o ayrı ben de yazmıyorum ama ben kapattığımda kapıyor sence ben sürekli online falan kalayım mı kimle konuşuyor bu bu kadar moduna mı geçsin yoksa orda gayet mutlu imajı çizip hani bir şeyler yazıp hiç umursamayayım ve abartmadan mı açık kalayım ne diyorsun?

benm fiikrim çok abatmadan açık kal öle imalı iletilrde yazma bu sefer sureklı açık kalırsan beni beklio die düşünebilir

benımkısıde ben onlıne oldugum halde 2 gunden beri yazmıorr anlamıorum amacı nee yaaa :((((((((((( sabahtan beri onlineız ama kımle konusuor o bılmıorumm.. bende onlıneım ama hıc bişi yapmıorum .. bende yemın ettm ıcımden tabı onun haberı yok :) 1 mayıs (dogum gunum oluor) a kadar konusmucam bakalm bişi yapıcakmıııııııı yaaa

tatlım seninkii biriyle konuşuyor olabilir ama benimki nasıl biliyor musun bana ayrıyken whatsapptan çıkmıyordun diye ağzından kaçırmıştı bir gün takip ettiğini ben bu adamı çözemiyoruuuuum yok yani olmuyor onca şey yapıyor yapıyor ama benden de vazgeçmiyor ayrı olsak bile hayatımı kontrol etmek istiyor onun için üzüleyim hep onu bekleyeyim istiyor bakın bir ay önceki kavgadan bahsedeyim param vardı konuları bilen bilir onu vereceğini söyledi kavga moduna geçtik bana ne yüzsüzsün vs yazıyorsun hala dedi o yazmıştı ama ilk neyse bende tamam öyle mi numaramı sil bir daha karşıma çıkma dedim sildim zaten çoktan salak demişti ben de bir şey yazdım unuttum şimdi allah aşkına kuran hakkı için yazma nolur istemiyorum dedi son bir mesaj attım cevap olarak ama bir daha asla asla yazmadım bunları diyen herif nomu sildiğini söyleyen adam 3 gün sonra kendi yazdı sınav nasıldı diye yok çözemiyorum yani sonra 2,3 hafta geçti barştık şimdi de arkadaşım anlattığım gibi dayım vefat etti yalanlar söyledi ihtiyacım varken gelmedi üste çıktı özür dilemedi ayrılma yolunu seçti ağır laflar döndü işte whatsapp olayı şu ben açınca onlinesam kapamaz ben kapıyorum sonra açıyorum hemen bakıyorum hemen kapamış böyle yani ben kapadıkça kapıyor açık oldukça açık.Numaramı silmiyor annemin nosu bile duruyor telinde her ayrılıktan sonra baktığımda gördüm tc kimlik nom bile telinde kayıtlı nasııl bir heriftir bu ego tatminini sevdiği kızın üstünde deniyor çünkü gitmeyeceğimi zannediyor ama öyle yanılıyor ki şuan dayanamaz diye düşünüyor ama dayanacağım elbet kapıma gelir allah büyük yaptıkları kalmaz yanına çektirdi çok whatsappı da kapadım uygulamayı da sildim bakalım nerden takip edecek artık hayatımı...

Peki ayrıldınız mı canım ?

bahsetmiştim tatlım tekrar söyleyeyim onun için yapmadığım iyilik kalmadı gömleklerine kadar yıkardım iş gömlekleri annem ailesinden uzak der kıyamazdı yemek yapardı arada yesin çocuk diye ben de canı bir şey çeksin hemen yapardım işten çıkardı yemek götürürdüm isterdi diye neyse anneannem öldü aldattı beni kısa süre sonra pişman oldu bunu bile affettim sonra yaptığım bir sürü şey var çok iyiydim ona karşı o da pişman olmuştu yaptıklarına sonra neyse iyilik yaptıkça yaptıkça tepeme çıktı beni kaybetmekten korkuyordu sen gitmezsin demeye başladı sonra en son dayım öldü sana sarılmaya ihtiyacım var dedim üzülme yanındayım dedi bırakmam seni asla hep yanındayım kalbim her zaman seninle dedi neyse eğitimde kızlardan biri o yüzden geç çıkıyorum dedi bu doğruydu geç çıkıyordu ama daha da geç söylemeye başladı beni aramasını sesini duymak istediğimi söyleyince 11,12 de gece eve geldiğini yazıyordu yok toplantı var yok şarjım az arayamayacağım yok bilmem ne cuma kız eğitimden geldi erken çıkması gerekirdi geç çıktım dedi o gün teli kapalıydı cumartesi söyledi sonra pazar izinli değilim maalesef dedi izinliymiş düşün ya bu durumda da yalnız bıraktı beni bir de bana güvenmiyorsun deyip üste çıktı utanmadan insan özür diler yalnız bıraktım der nerde ayrılmaya kadar getirdi işi ayrıldıkk olay bu canım bahanesiydi belki de nasıl olsa beni el altında görüyor ya ama allah büyük kapıma geleceği pişman olacağı günler de olacak çektiklerim çok acı bu sadece bir kısmı ona tek sahip çıkan insandım ailesi hor gördü ben sahiplendim ama onun yaptıklarına bak eğleniyordur şuan kızlarla bilmem nelerle bakalım nereye kadar? sonu nolcak merak ediyorum bana yaptıklarıyla nereye kadar mutlu olcak insan ona karşı böyle davranan bir kıza da kötü davranıyorsa dencek ne var ki? ben olmasam çoktan ölmüş olacağını derdi ben hayatını güzelleştirmiştim ne istese yaptım nazı bana geçti ama boşmuş dilerim bir gün beni arar ayaklarıma kapanır dilerim ahım bu mutlu olamasın bana geri dön diye yalvarsın inşallah

kızlar yeni bir durum var hani biliyorsunuz kavgamızın büyüklüğünü ağır şeyler söyledim haklı olarak ama beni whatsappta takip ettiğini falan biliyorsunuz durum paylaşmasını sonra benim ona haklıymış gibi sen neler paylaşıyorsun özür dilemeden vs deyip kırıcı sözler söyleyip engellediğimi sonra açtığımı engeli ve bildiğiniz gibi kapadım ben günlerce whatsapp hesabımı sildim ve uygulamayı da sildim dün bir 2 dakikalığına yükleyip bakayım dedim akşam 22:00de bir baktm sadece sabah 8de girmiş ben açmıyorum diye açmıyor yani şaşırdım tabi

Back
X