- 7 Şubat 2019
- 60
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi MerveCey94
-
Anladım ... Ne bileyim çok moralim bozuldu çocuğa sadece telefonumu yolladım engellemiş ... çok terbiyesizce ya. İş düşünce hemen Merve naber moduna giriyorlar kime neye nasıl güveneceğim şaşırdım psikolojim de bozuluyor .cevap olarak evet bakmıyorlar anca şimdiki neslin anneleri belki biraz eğitiyordur oğullarını.
valla öyle tipler de gelinim tübitakta çalışsın ama oğluma yemek yapsın donunu yıkasın kafasında bu ülkede. oğlan da şımarık oluyor sonuç olarak.
Ama çok saçma değil mi ? Kız arkadaşlarınız niye yapıyor ki ? Ben insan ilişkilerinde sınıfta kaldım.
Anladım ... Ne bileyim çok moralim bozuldu çocuğa sadece telefonumu yolladım engellemiş ... çok terbiyesizce ya. İş düşünce hemen Merve naber moduna giriyorlar kime neye nasıl güveneceğim şaşırdım psikolojim de bozuluyor .
İşte bende anlamadım gitti tüm dediklerine harfiyen katılmakla beraber ben fikrimi söylerim bir konuda mesela düşman olurlar. Fikrimde şuydu geçen gün bir yerde dile getirdim millet beni parçalayacaktı. Dedim ki herkese mavi boncuk dağıtan kadınlar el üstünde tutuluyor , millet hemen düşman oldu bana. Benim gözlemim bu dedim Yok öyle şey mi olur bilmem ne. Anlamadım, herhalde herkes herşeyi yapıp saklıyor o makbûlsaçma. artık dünya çıkar ilişkisi olmuş. düşene bir tekme modunda herkes. ben de iyi dostlarım var sanırdım ki çok şükür iş sevgili konusunda düştüm sadece sağlıkla sınanmadım aman olmasın da. ama işte kadın erkek herkes aynı mod. çıkarım yoksa sil hayatından salla kafası. ki ben senelerdir almadan veren bir insandım arkadaşlarıma sevgilime vs. bende verecek bir şey kalmayınca bi baktım herkes yok olmuş. şimdi ne kadar ekmek o kadar köfte takılıyorum bana iyi olana iyiyim kötüye kötüyüm benden çıkar isteyen varsa bakıyorum bana karşılığını vermiyorsa güle güle. böyle böyle yalnızlaşıyor insan işte. insan gibi insana denk gelmek çok zor ya da bende sorun var artık bilmiyorum
Yani bir kişi olsa neyse de 3 kişi de mi öyle kafam basmıyor ...Hayir böyle dusunmeyin.
Ve kendinizi dusurmeyin.
Siz degil, onlar problemli.
Yoksa neden dogru düzgün bir insana ters davransinlar ki.
Onlar kotu ve niyetleri iyi değil.
Allah allah çok saçma değil mi? Sevgi görünce hemen herkes mü sapıtıyor o zaman ? Birde bu çocuk normal erkek arkadaştı hani telefon numaramı yazdım beni engellemiş ana babası TÜBİTAKda çalışan okumuş ailenin çocuğu ... ben salağım herhalde ... Bu adamlar en sonunda çok gaddar kadınların elinde kalıyor ağlıyorlar da o zaman...Popolari kalkmis bence.
Benim de universitede cok ilgi gosteren bir cocuk vardi, tam ben de karsilik verdim o zaman poposu kalkti bir havalara girdi bir tersledi beni. Ben de ne hali varsa gorsun dedim.
İşte bende anlamadım gitti tüm dediklerine harfiyen katılmakla beraber ben fikrimi söylerim bir konuda mesela düşman olurlar. Fikrimde şuydu geçen gün bir yerde dile getirdim millet beni parçalayacaktı. Dedim ki herkese mavi boncuk dağıtan kadınlar el üstünde tutuluyor , millet hemen düşman oldu bana. Benim gözlemim bu dedim Yok öyle şey mi olur bilmem ne. Anlamadım, herhalde herkes herşeyi yapıp saklıyor o makbûl
Yok 2 tanesi benim arkadaşlarıma da dile getirmiş diğer kalan bir tanesini bilmiyorum da ben Merve’den hoşlanıyorum diye ama sonrasında çok manyakça davranışlar sergilediler görseniz... birde benle rekabet etmeye başladılar. Bir tanesi ben doktora bursu aldım güzel bir okuldan ondan sonra nasıl verirler sana ya diye kesti iletişimi hatta ahahahŞöyle olabilir mi? Siz belki onlardan gelen sinyali yanlış yorumluyorsunuzdur. Ya da doğru yorumlasanız bile çevre bu durumu çok abartıyor çok dile düşürüyordur. Karşı tarafa imalı laflar, imalı bakışlar gibi. Onlarda bu durumdan soğuyup sizden hoşlanmadıklarını ele güne belli etmek için ekstra ters davranıyorlardır. Bir dahaki sefere çevrenize 'yok ya ne alakası var' filan çekin. Davranışlarınızı değiştirmeyin sizden hoşlandığını düşündüğünüz kişiye karşı bie de öyle deneyin bakalım.
Valla 24 yaşındayım henüz de küçük de değilim ama kafam basmıyor ilişkilere o net :) aynen farklı görüşe direkt iletişim kesiyorlar. Dobra olmazsak nasıl olacak ki ?ehehe tabi ki doğru bu lafın. ama şöyle bir şey var biriyle aynı görüşte olmazsın tartışırsın ve biter o muhabbet arkadaşlığına zarar gelmez. senin bu şahıslar hem ikiyüzlüler hem de olgunlaşmamışlar kanımca. biriyle zıt görüşlerin olsa bile arkadaş olabilirsin.
bi de insanlar ahlaksızlık yapıp yapıp kabul etmez ahlak timsali kesilirler yaşın küçük mü acaba bunu iyi gör kendini dobra dobra atma ortaya. ben de yaptım yanlışmış ondan diyorum. kimse aa ne kadar dobra iyi kız diyip madalya takmıyor sırf ahlak yarışı için bile o lafına tepki verirler buraaa böyle bi ülke.
Ama hepsi mi öyleFazla alttan alıp tepene çıkarma. Yine de ters davranıyorsa karaktersizliğindendir, yol ver gitsin.
Hepsi öyle değil işte, eleye eleye doğruyu bulacaksın. Üniversitede doğru kişiyi bulanlar çok şanslı bence, çok zor bir ihtimal.Ama hepsi mi öyleÜniversiredeyken birini bulmak lazımmış sonradan denk geldiklerim hep aynı tip
İşte o da doğru. Bilmiyorum da benim psikolojim çok hırpalandıHepsi öyle değil işte, eleye eleye doğruyu bulacaksın. Üniversitede doğru kişiyi bulanlar çok şanslı bence, çok zor bir ihtimal.
Yok 2 tanesi benim arkadaşlarıma da dile getirmiş diğer kalan bir tanesini bilmiyorum da ben Merve’den hoşlanıyorum diye ama sonrasında çok manyakça davranışlar sergilediler görseniz... birde benle rekabet etmeye başladılar. Bir tanesi ben doktora bursu aldım güzel bir okuldan ondan sonra nasıl verirler sana ya diye kesti iletişimi hatta ahahah
İhtiyacın varmış iç dökmeye demek ki iyi oldu :) Ya ama ben bu erkekleri ayırt edemiyorum. Niye burs aldın diyen çocuk benden katbekat zengin bir çocuk nasıl bozuldu anlatamam. Senin örneklerdeki gibi. Kim nasıl yetiştiriyor bunları anlamadım ki ? Benim erkek kuzenimlerimi azarlaya azarlaya yetiştirdiler paşam lafını duymadım ben hiç bunlar hep prens...bak bu rekabet olayını ben bilirim eski sevgilim bana yaptı.
başarılıysan çevrendeki erkekler de başarılıysa komplekse giriyorlar bu dediğimi her kadın anlamıyor ama var böyle tipler. muhtemelen narsist bu erkekler. ne yazık ki başarılıların içinde oranları çok fazla. sen güzel başarılı sosyalsin diye sana gelirler sonra sırf öyle olduğun için senle rekabet ederler.
benim ex diyeyim sen öküz anla. telefonum bozuldu yeni tel aldım of bu telefondan da sıkıldım diyip çat diye masaya vurup kırdı yeni tel aldı kendine. ailem doğum günümde araba aldı adam borç harç kendi arabasını değiştirdi altta kalmayayım diye.
var böyle erkekler ve artık gözünden anlıyorum o erkekleri. biraz araştır sen de anla seni düşüremesinler inan bana dua edersin ilişki yaşamadan bir narsisti tanıcak hale gelirsen çooook zaman kazancın olur hem.
bak sonrasında başka bir hoşlandığım çocuk vardı koşuda denk geldik ne kadar koştun falan dedi azdı kilometrem ay o kadar mı koştun blabla küçümsedi beni neden haspam benden çok koşuyor o süper erkek bense koca g.t neyse adamı sildim olmaz bunla diye. artık katlanamıyorum poposu kalkık beni küçümsemeye çalışan erkeğe. bulamıcam da heralde hem başarılı olup hem kompleksli olmayan erkek
ay gece gece içimi döktüm puahaha
Valla 24 yaşındayım henüz de küçük de değilim ama kafam basmıyor ilişkilere o net :) aynen farklı görüşe direkt iletişim kesiyorlar. Dobra olmazsak nasıl olacak ki ?
Ama diğer türlü nasıl olacağız ? Politik doğruculuk gibi mi olmak lazım ?asıl dobra olunca olmuyor be cancazım. hani ben dürüstlüğümden kaybettim derler ya ben onu yaşadım neyse. abla tavsiyesi olsun sana.
İhtiyacın varmış iç dökmeye demek ki iyi oldu :) Ya ama ben bu erkekleri ayırt edemiyorum. Niye burs aldın diyen çocuk benden katbekat zengin bir çocuk nasıl bozuldu anlatamam. Senin örneklerdeki gibi. Kim nasıl yetiştiriyor bunları anlamadım ki ? Benim erkek kuzenimlerimi azarlaya azarlaya yetiştirdiler paşam lafını duymadım ben hiç bunlar hep prens...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?