Evetvücudun sportif duruyor denmesinde ne var ki ?
gösteride dediğiniz birilerini izlemeye mi gittiniz işinizin bir parçası mı ?
İşte benim kankam değiller sorun o gayet resmiyiz hatta sizli bixli konuşuyoruz taciz olarak düşünmüyorum da lan bu benim orama mi bakıyor diyorum sadeceEe bu yorumlara bakarsak benim erkek kankaların dediklerine siz taciz olarak nitelendirirsiniz herhalde. Oldukca normal altında bir sey aramaya gerek yok.
İş gereği böyle gösteriler oluyorevet hangisineydi acaba :)
İş gereği böyle gösteriler oluyor
İşim bunun üzerine değil tabii hele vücut geliştirmeyle hiç alakası yoko zaman şöyle, işiniz zaten bununla alakalıysa ve siz samimi olmadığınız insanların bu yorumlarından rahatsız oluyorsanız bence yanlış iş seçmişsiniz :)
belki de bunu değerlendirmeniz lazım
söylenenler de abes bir şey yok çünkü.
muhtemelen iş gereği akla gelinip söylenmişler :)
İsiniz ne? Ne isle mesgulsunuz merak ettim?İşte benim kankam değiller sorun o gayet resmiyiz hatta sizli bixli konuşuyoruz taciz olarak düşünmüyorum da lan bu benim orama mi bakıyor diyorum sadece
Öğretmenİsiniz ne? Ne isle mesgulsunuz merak ettim?
Benim bikinili fotoğraflarım var açık giyinirim genelde ee 9 senedir de fitness yaparım. Çok tanımadığım kisi fiziğin güzel, nasıl geliştin vs der.
Anladım bence normal abartılacak bisey yok. Hayatın gerçekleri kapalı bile olsan erkek bakıyor.Öğretmençocuğun yaptığı gösteriye demişti arkadas
Abarttığını düşünüyorum. Bunlar normal şeyler. Bi tepki vermenede gerek yok bence.Selam
Bu aralar beni rahatsız eden durumu arka arkaya yaşadım.Cok da harika bir fiziğim yok hatta standartin altında bir boya sahibim.Birkac aydır spor yapıyorum vücudum şekle girdi ve kaslandi ama karşıdan anlasilan bir şey değil yani ben ciplakken fark ediyorumBir arkadaş bir konuyu konuşurken senin de vücudun çok sportif duruyor dedi.Kizardim bir şey de diyemedim.Yine bir gosteride yandaki arkadaş eğilip sen de yaparsın vücudun esnektir dedi.Bana yine bir kal geldi.Yani bunu diyen kadın olsa veya sevgilim olsa hoşuma gider ama pek samimiyetim olmadığı erkeklerden duyunca tuhafıma gidiyor yani teşekkür etsen iltifat değil ne munasabet sen vücuduma mi bakıyorsun desen siz yanlış anladıniz diyecek bir de kendini bir şey zannediyor diyecek.Nasil tepki vermeyelim bana kendimi kötü hissettiriyor bu tarz söylemler yoksa ben mi bagnazca düşünüyorum normal mi yani bir erkegin buna yorum yapması?
İşim bunun üzerine değil tabii hele vücut geliştirmeyle hiç alakası yoksanırım mutasip ailede yetişmekten kaynaklı bana abes geldi
Söyleyenler o tarz insanlar değiller ondan şaşırdım biraz dabence siz benim sorumu anlamamışsınız :)
işiniz gereği mi derken işiniz çıkıp gösteride oynamak vs mi anlamında sormuştum ben.
evet dediğiniz gibi olabilir, kapalı çevrelerde yetiştiyseniz insanların özelliklede erkeklerin bir kadının görünümü hakkında yorum yapması tuhaf gelebilir yada amacı sadece cinsellik olarak düşünebilirsiniz.
ne kadar çok gerilirseniz bu yorumlara o kadar rahatsızlığınız artar.
taciz gibi bir şey sezmiyorsanız he deyip geçin derim.
Söyleyenler o tarz insanlar değiller ondan şaşırdım biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?