• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin Zeki Kadınlara Tahammül Edememeleri

mutlufosil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
939
158
88
Öncelikle söylemeliyim aşırı feminist bir kadın değilim. Çevremde sürekli gördüğüm durumlar neticesinde erkeklerin zeki kadınlara tahammül edemedikleri sonucuna vardım. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz merak ediyorum o_O

Kimisinin egosu eziliyor kendinden zeki bi kadinin yaninda...iliskisini bitireninide duydum..

adamına göre değişiyor bence, akıllı adamlar yanında akıllı kadınlar taşımaktan hoşlanıyorlar her daim bana göre.

Öncelikle söylemeliyim aşırı feminist bir kadın değilim. Çevremde sürekli gördüğüm durumlar neticesinde erkeklerin zeki kadınlara tahammül edemedikleri sonucuna vardım. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz merak ediyorum o_O

benim adım boşunamı "çekilmez bir kız " :) hep ben demiştim demek zorunda kalıyorum dilime yapıştı artık :D
kocama artık " bu evde düşünmekk senin işin değil ben senin düşünemediğin şeyleri düşünüyorum , sen ssadece benim gücümün yetemediği şeyleri yapıyosun:KK50: " diye takılıyorum bazen :D

Benim cevremdeki bütün erkekler hep zeki kadinlarla evlenmek, onlarla olmak isterler. Hic zeki kadin istemeyen bir erkek görmedim acikcasi...

Back
X