- 17 Mart 2023
- 403
- 114
- 23
- 30
Burcun ne kız seninKizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcun ne kız seninKizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Kadın yokluğu okeyde erkek yoklugu diye bişey olduguna inanmam :)
Yakışıklı kibar zeki erkek kriteriniz ne merak ediyorum. Kimler için bu sıfatları layık görüyorsunuz? Türkiye içinde bu nitelikleri taşıyan erkek sayısının cidden az bir oranda olduğunu düşünüyorum da.Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Senin erkeklerle ilgili olmayan konun yok zaten başlığın gereksiz olmuş. Psikolojik tedaviye yatmıyorsun rainyycim ondan. Ama konuya eksik yazmışsın senin birisinden hoşlanman için profil fotoğrafı bile olmayan hesaptan istek alman yetiyor aslında.Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Dua et ki erkeklere yükseliyorsun. Kadınlara da yükseliyor olabilirdinKizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Yas kaç? Hangi sehirdesinKizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Nişan pastasimiPasta yiyordum püskürdüm![]()
Hayatında biri yoksa boşluktandirKizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Kız herkesten hoşlanıyormuşSurda binlerce kadiniz kimsenin yok mu bi kardesi kuzeni kayni reyniye ayarlasak. Biz de rahatlasak kizcagiz da rahatlasa.
Yapma bacım iyi bir şey değil, harcarlar seni. Sen uğraşma doğru kişi bulur seni.Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Ben bunun psikolojik bir durum olabileceğini düşünüyorum aynı şeyi bende doktoruma anlatmıştım ve öyle söylemişti kuduruklukla azmışlıkla bir ilgisi yok benceKizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Bende senin gibiyim. Yakışıklı erkek görmemle listem dolup taşıyor. En sevdiğim hayali karakterlere aşık olmam fjjfkfkdKizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?