A
AyazGunes
böyle bir durum var ne yazık ki. gerçekten krizden mi oldu devir mi kötüleşti bilmiyorum. ben açıkçası kendime denk görmediklerimle görüşmüyorum ne kadar doğru yanlış bilemem ama sen tevazu göstersen bile adam sonra senin özgüvenini indirmeye çalışıyor kendi komplekslerinden dolayı.
ya da görüşürsem de arkadaşvari görüşüyorum flört olarak bakmıyorum direkt.
ve ben biraz maddi durumumu gizliyorum açıkçası yeni insanlara. yani ne kadar gizlenebilirse artık. ailemin durumunu vs belli etmem mal varlığı muhabbeti etmem bana da genelde erkekler palavra atıyor maddi konularında ona sinir oluyorum
para dediğin şey gün gelir toz olur uçar gider o yüzden bence buna bel bağlamak mantıklı değil iki taraf için de. önemli olan çalışkan ve akıllı olmak öyle insanlar her daim ayakta durur.
her neyse günümüz erkekleri çok akıllı herşeyin en iyisini istiyor ben o kafada değildim dürüst sadık çalışkan olsun paraya muhtaç kalmayacak bi geliri olsun eli yüzü düzgün olsun kafi der geçerdim şimdi adamlar herşeyin en mükemmelini istiyor. yok bacağın biraz kalınmış yok dişin sarıymış efendim mesleğin varmış amaaaaa daha kariyerli olabilirsinmiş ailen varmış ammmaaaa efendim ailen neden içgüveysi modu değil yok kolunun tüyü varmış ama saç tellerin inceymiş saçın uzunmuş?? wtf.
yani onlar bunları istiyorsa ben de beyaz atlı prens isteyebilirim bence bir megan markledan neyim eksik
bu yaşımda prens bekler oldum seyisler sinirimi bozdu
bence çok takılma sinirini de bozma. erkek milleti kafasında bir kadına puan verir ona göre muhattap olur senden bir konuda eksik olanlar sana aşık olur ayılır bayılır yüksek olanlar sana bakmaz bu gelmiş geçmiş kural. kendini geliştirmeye odaklan gelenlere de arkadaş gözüyle bak olur da vicdanlı insan gibi birine denk gelirsen bir gün güzel bir ilişkin de olur evlilik de olur benim kafam bu yönde artık valla
baya yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir biraz