Kızlar merhaba,
Bir türlü ciddi ilişki yürütemiyorum. Baştan herşey çok güzel gidiyor. Şu zaman istemeye geleceğiz diyorlar sonra bir bakıyorum aldatmışlar gitmişler.
6,5 senelik sevgilim aşık olduğum insan güya geçen sene Ocak ayında geliyordu istemeye peki ne oldu yalanını yakaladım ayrıldım. 12 gün sonra başka iş yerinden kızla çıkmaya başladı, 2 ay sonra aralarında yüzük taktılar ve imam nikahı yapmışlar. Sonucu ne oldu şimdi kız 4 5 aylık hamileymiş ve resmi olarak evli değiller, isteme olmadı. Bunu öğrendikten sonra kızı tanıştırmaya getirmiş kız bornozuna çocuğunun eşyalarına varana kadar erkek tarafına isteklerini sıralamış bir de benim ailemin borcu var yatak odasını falan alamazlar demiş. Şaka gibi ama işte Allahın sopası yok o çocuğa böyle birisi lazımmış. Eninde sonunda anlayacak değerimi ama herşey için çok geç.
Bu konuda anlayamadığım şey kız nasıl başardı 2 ayda bunları yapmayı kendisine bağlamayı. Hiçbir sevgilimi böyle 2 ayda bağlayamadım kendime. Ki zaten en son ki sevgilimle de 2 ay çıktık ve aldattı ayrıldım oraya da gelicem şimdi. Bu hamile olan kız galiba büyü yapmış çocuğa. Eski sevgilimin annesi hocaya gitmiş hoca oğluna birşey yedirmiş kız demiş. Büyü yapmış yani ama nasıl neden yapsın onu anlayamadım sanmıyorum yapmamıştır herhalde. Kız şeytan gibiymiş aynı yapmıştır diyorlar. Kısacası eski sevgilim evleniyor ilk olarak böyle sınandım işte.
En son ki sevgilimle de Haziran ayından beri görüşüyorduk sevgili olup ayrılmıştık. 2 ay önce yine barıştık kuzenimin kaynı oluyor kendisi. Önümüzdeki sene Şubat ayında nişan yapacağız, ben diğer erkeklere benzemiyorum çok farklıyımlar, kuzenime aksimeleği üzmem demeler havada uçuşuyordu. 2 ay çok güzel sürdürdük. O farklı bir ilde oturuyor 2 kere ben kuzenime gittim 1'er gün kaldım, bir kere de o geldi 4 5 gün ablasında kaldı öyle görüştük. Düşünün senelik izninde başka bir yere gitmek gezmek varken yazın sıcağında o benim olduğum şehre geldi her gün benimle görüşmek istedi. Bunlara rağmen ne oldu peki beni eski sevgilisiyle aldattı. Tabi bana bir başkasıyla aldattığını fiziksel olarak birlikte olduğunu söyledi. Bence o eski sevgilisiydi önceden de birlikte olmuşlardı. Nereden eski sevgilisi olduğunu anladığımı sorarsanız eğer bu olay olmadan birkaç gün önce kız faceden mesaj atmıştı buna. Başka kızla buluştuğunu söylediğinde de 3 gün veya 1 hafta önceden sözleştiklerini söylemişti. Bir de faceden ekleşmişler biz ayrıldıktan sonra buralardan birleştirdim öyle bu kanıya vardım. Ve bunlara rağmen hala bana geri dönmesini bekliyorum. Salağım çünkü ben!
Kızlar ben nerede yanlış yapıyorum o kadar ümit veriyorlar sonra birisi yeni biriyle aldatıyor gidiyor kızı hamile bırakıp evlenecekler. Diğeri ise ümit veriyor ailesi beni biliyor söylüyor sonra eski sevgilisine dönüyor. Ben nerede yanlış yapıyorum ne olur birşey söyleyin bana.
Şeytan gibiymis, büyü yapmış, kötü biriymiş miş miş. Başkasının hayatı, hamileliği istedikleri sizi zerre kadar ilgilendirmez.
Ayrıca büyü ile ilgili konular yasak.
Evet büyü yapıyorlar ama bildiğiniz büyülerden değil. Seksin büyüsüne kapılıyorlar.
Herşeyi de büyüye bağlamayın bence.
erkeklerde skıntı var baksanasen bştan yanlıslarını göremıyorsn 6 yılla kdar beklemssn onu benı ıstemeye gelsn dıye ben bu kdr beklemeklehata yapmıssın maddı sorun yoksa eger bır erkegın bu kdr kadını bekletmesı zaten sııznle evlenmk ıstemedıgını gösterır bana göre.bana kalsa en fazla 3 yıl flört gerekmelı daha fazla uzun surmemelı.erkeklern sözlerıne pek kanmayın dıger erkeklerden farklıym tarzı cumlelere felan önemlı olan davranısları zaten o erkek arkdaşla başka şehırlerdesınız ve haftalık görusmuyorsnuz zaten sonucun böyle olmasına şaşrmamlyz ama bı arkdasm farklı sehrde olan bırsyle berabr ama mutlular tbı sans bırazda blkı gercekten seven bırıyle karsılasmak.size tavsyem bı ılıskıye baslamadan önce hemn duygularınızı kaptırmayın mantık duygudn önce olsun yanı kısılıgıne bakın sosyol eknmk kulturel ozllklerını kıyaslayn ne kdr yakn ıse bunlar o kdr iyi olr.duygusal olarak yogun bakarsan karsı tarafa kötu davranıslarını göremezsn belkı sana göstermesdır ıllakı nasl bırısı oldugunu ama senı aldatana kdr sen anlamams olblrsn
herkes layığını buluyor canım üzülme, eski sevgililerinin kalitesi de belliymiş, bundan sonraki ilişkilerinde illa evlilik olsun diye düşünme, çünkü insan ne kadar isterse o kadar olmuyor, akışına bırak, kafandan evliliği çıkar, yeni bir ilişkiye başladığında evliliği düşünme hemen, zaten olucaksa biranda oluyor, dediğim gibi ne kadar kafaya takarsan o kadar uzak oluyor
Zaten büyüye bağlamıyorum. Büyü yaptırdığına da inanmıyorum. Hocalar çoğunlukla para kazanmak için böyle şeyler söylüyorlar. Ama bence cinselliğin büyüsüne kapıldığını da sanmıyorum sonuçta dışarda o konuda kullanabileceği çok insan varken tek bir kişiye neden bağlı kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?