Erkeksız hayat

kadincaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
542
4
46
Almanya
EAranizda erkeksizde bal gibi yasarim-yasiyorum diyebilenler lütfen yazin düsüncelerinizi.

Dün annemle bu konuyu konustum,diyor ki tabi yas ilerledikce yalniz olmak zor,cocuksuz olmak zor.

uzun senelerce yaşadım,yaşanıyor hayatıma kimseleri sokmadım ama bir çift görsem her zaman olmasada arada içim burkulurdu,annenin o dediği yalnızlığı derinden hissederdim..

Allah insanları çift olarak,birbirlerine eş olsunlar diye yaratmıştır..bu dürtü biz istesekde istemesekde oluşuyor..

herşeyin herkesin yeri ayrı,arkadaşla paylaşılan,anneyle aileyle paylaşılan,sevgiliyle paylaşılan..o yüzden onlarsız olsada bi yere kadar..benceee

ben de b ugun bu konuyu düşündum neredeyse 30 yasımdayım, su an nsanlandım evlenmöek uzereyım ama ayrılık yasadık ve ıcım burkuk devam edıyorum hala her an ayrlabılırız dye dusunuyorum kötu ıyı gıtmıyor ılıskım acıkcası ve bır hayat boyu yalnızdım dogru erkek aradım kah aramadm degısık ama genelde yalnızdım hep, bundan sonra da yalnız kalabılırım tabıkı yalnızlık cok kötu sımdıye kadar da kötuydu bekarlık da kötuydu yasayabılcegım kdar yasadım daha da olursa mecbur yasarım bekar olarak
hayat ınsanlar cıft denıyor ılla kı evlenıcek denıyor bılmıyorum bosansam ne yapıcam yıne mı es arıcam hayr duzgun olan bırıne bakıcam buluncaya kadar denıcem olmazsa mecbur yalnız kalıcam
cok ısteklı olarak da yalnız yasadıgım oldu ısteksız olarak mecburen de yalnz brakıldgım oldu.
kısmet işte hepsi, bıraz da ıstegıne baglı degısıyor.

ben güya nişanlıydım ama ne zaman yanımda oldu hiç. ben her yere tek başıma koşturup durdum. kendi ayaklarım üstünde dururken manen zerre desteği olmadı. o yüzden eskidende şimdide söylüyorum tam gaz erkeksiz hayat yaşasın......

yani diyorsun yasayabilirimde ömür boyu...?

Hayır yaşayamam, Allah yaşatmasın, ruhumuz bir sevdiceğe göre yaratılmış, insan bunu reddedecek güçte değil ama kısmet işte, istediğinde değil, oluru geldiğinde oluyor.

Son düzenleme:
Bende belirli bir süre dayanılacak durum olarak görüyorum insan bir eş bir nişanlı bir sevgili ne olursa olsun bir erkeğin varlığına ihtiyaç duyuyor ne onlarla oluyor ne onlarsız oluyor.Ama hayat bir ömür yalnız çekilmez diye düşünüyorum..

kişinin eğer bir sevdiği kimse yoksa erkeksiz her zaman yaşar gibi gelio insana ama uğruna ölebilecek kadar çok sevdiği onsuz bi saniye bile nefes alamadığı biri varsaaa onsuz asla olmuo bence ne erkesiz kadın olur ne kadınsız erkek kadın ve erkek birbirlerini tamamlayan iki yappoz parçası gibidir bence birinden biri olmadı mı yapboz eksik kalır istisna durumlar hariç tabiki

üzüldüm,Allah bundan sonrası için gönlünüze göre versin..

egerki karsiniza yasanabilir hayirli biri cikmiyosa yalniz kalmim diye hiiiicc oylesine evlenmeyin.. hayatta sadece evliik yok.. insan kendini yalniz birakmak istemiyos asla yalniz kalmaz. hersye bizim elimizde.. Allah dagina gore kar veriyo.. evliligin asil amaci haramlardan uzak durup hep birlikte Allaha yurumek.. kac kisinin evliligi bu biicmde oluyo..yalniz dogduk yalniz can vericez..

Ben zaten bana hayatı kolaylaştıran bir erkek görmedim henüz. Onlardan daha iyi yapıyorum her şeyi. Üstüne bir de sorun çıkarıyorlar ve o zamanlarda anlıyorsun ki zaten yalnızsın. Tek fark onun yükünü de hamallık etmişsin.

Burda ne demek istediniz?

ilerisinde belki keske olsaydı diyebilcegi anlar olur insanın neticede doga kanunu erkek kadın evlenir cocuklar olur vs vs olmuyorsa zorlamıycan veya istemiyorsan sadece evleniym diye evlenmiycen ama yinede zamanı geldigi zaman olması gereken birsey bence yanlız kalmak Allaha mahsus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…