afiyet olsun,yatmadan önce yesin arladaşım...sen yedirde faydasını görürsünüz canım:)Dün aldım, bir kaşık yedirdim :) bakalım zaman içerisinde faydasını görebilecekmiyim, küçük tahta kaşığım evde yoktu bugün onu da temin edeceğim. Fiyatı 50 tl
günaydın canım,ama böyle tartışarak vs..olmaz ki,macunu yedirdin sabahına moralini bozdun adamın..eeee sonra performans bekliyorsun arkadaşım.neden olmuyor neden yapamıyorsun neden dr gitmiyorsun...bunları yapma güzelim,macunu vermekle iş bitmiyor ki.hem senin hem onun morali yüksek olmalı ki birbirinizi mutlu edebilesiniz....Şu keçiboynuzu kürünü de mi yapsam. :)
Bu sabah yine tartıştım istemeyerek, onu hasta olarak görmeliyim ama yok beni anlamıyor olarak görüyorum. Senin yerinde olsam kaç kere doktora gitmiştim, benim istek ve arzularımı hiç önemsemiyorsun dedim. Biraz bağrıştık, sonra telefon açtım özür dilerim üstüne geldim ağır sözler söyledim dedim. Önemli değil, sonra detaylı konuşuruz dedi. Bu duruma çok üzülüyorum, inşallah bu macunlar kürler vs.. işe yarar.
afiyet olsun,yatmadan önce yesin arladaşım...sen yedirde faydasını görürsünüz canım:)
günaydın canım,ama böyle tartışarak vs..olmaz ki,macunu yedirdin sabahına moralini bozdun adamın..eeee sonra performans bekliyorsun arkadaşım.neden olmuyor neden yapamıyorsun neden dr gitmiyorsun...bunları yapma güzelim,macunu vermekle iş bitmiyor ki.hem senin hem onun morali yüksek olmalı ki birbirinizi mutlu edebilesiniz....
ohhh yarasın dedim kaşığı ağzına sokuverdim :) o ne ya dedi yedikten sonra inceledi baktı, bu mu işe yarayacak dedi dalga geçer gibi.
Günaydın, haklısın true işte artık sabrım taştı, o da bir şeyler yapsın istiyorum, bana karşı görevleri var bunları artık farketsin istiyorum.
Günaydın, haklısın true işte artık sabrım taştı, o da bir şeyler yapsın istiyorum, bana karşı görevleri var bunları artık farketsin istiyorum.
afiyet olsun,yatmadan önce yesin arladaşım...sen yedirde faydasını görürsünüz canım:)
walla bizimki balık burcu ...Bulabilirsen boğa burcu bul :) Balık burcu sadece kendi kendine vakit geçirmeyi seviyor.
eş sohbetleri için bile davetlere gitmiyoruz... Arkadaşlarına,annesine babasına olan bağlılığından anlayabilirsin canım ..Annesini bile senede 3 kere ya arar ya aramaz....
:) ben akrep eşim boğa maşallahımız vardır o yüzden ben dert edinmedim hiç hatta off bıktım bile dedim bezen boş bulduğu an sokulur yanımaama size tavsiyem kuruyemiş fındık,tatlı yedirin enerji veren meyveler yada reklamlarda gördüm gergedan ürünü var eczanelerde bile var ondan alın eşinizin suyuna yada çayına çaktırmadan damlatıverin
eğer bunlar işe yaramazsa doktor en iisi ve misir macunu yadir yada yemeğe kat
maşallah ben de baya bilgi varmış bu konuda ama ihtiyaç yok adamın maşallahı var umarım eşinizle mutlu olursunuz bu sorununuz ortadan kalkar
Bence puding tarzı şeyler yap içine at, o da koyu renkte olduğu için farketmeyecektir. Dört kase pudinge Dört kaşık macun döktüğünde her gün de bir kase yedirirsen bu iş olur gibi geliyor bana :)
valla süpersin deneyeceğim bunu. cevabı da yazarım :))
Ben Keçiboynuzu kürü de yaptım, içiriyorum :) Bu yönden şanslıyım galiba, hemen içip yiyor benim ki hayır demiyor, ki deseydi bende puding olayını denerdim.
Merakla cevabını bekliyorum.
walla bizimki balık burcu ...Bulabilirsen boğa burcu bul :) Balık burcu sadece kendi kendine vakit geçirmeyi seviyor.
eş sohbetleri için bile davetlere gitmiyoruz... Arkadaşlarına,annesine babasına olan bağlılığından anlayabilirsin canım ..Annesini bile senede 3 kere ya arar ya aramaz....
5-6 tane keçiboynuzu al, kaynamış suyu kırarak at 3-4 dakika kaynat 20 dakika demle, sonra içinden parçaları al. Suyunu dört gün içir suyu da 3 su bardağı olacak. Bunu da çayına karıştıabilirsin, tadı farklı falan derse, yeni bir çay deniyorum beğendin mi dersin.. ayyy çok fenayım :)))) bir de kendime yapsam. Şurup gibi değil, su gibi oluyor. Ama macunu özellikle tavsiye ederim, etkisi büyük.[/
peki keçiboynuzu kürü istek yapıyormu.
5-6 tane keçiboynuzu al, kaynamış suyu kırarak at 3-4 dakika kaynat 20 dakika demle, sonra içinden parçaları al. Suyunu dört gün içir suyu da 3 su bardağı olacak. Bunu da çayına karıştıabilirsin, tadı farklı falan derse, yeni bir çay deniyorum beğendin mi dersin.. ayyy çok fenayım :)))) bir de kendime yapsam. Şurup gibi değil, su gibi oluyor. Ama macunu özellikle tavsiye ederim, etkisi büyük.[/
peki keçiboynuzu kürü istek yapıyormu.
iktidarsızlığa iyi geliyormuş, Macunun iyi geldiğini söylemişti, çok etkili dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?