Erkekte cinsel istek neden bu kadar az olur

Şu keçiboynuzu kürünü de mi yapsam. :)

Bu sabah yine tartıştım istemeyerek, onu hasta olarak görmeliyim ama yok beni anlamıyor olarak görüyorum. Senin yerinde olsam kaç kere doktora gitmiştim, benim istek ve arzularımı hiç önemsemiyorsun dedim. Biraz bağrıştık, sonra telefon açtım özür dilerim üstüne geldim ağır sözler söyledim dedim. Önemli değil, sonra detaylı konuşuruz dedi. Bu duruma çok üzülüyorum, inşallah bu macunlar kürler vs.. işe yarar.

Dün aldım, bir kaşık yedirdim :) bakalım zaman içerisinde faydasını görebilecekmiyim, küçük tahta kaşığım evde yoktu bugün onu da temin edeceğim. Fiyatı 50 tl
afiyet olsun,yatmadan önce yesin arladaşım...sen yedirde faydasını görürsünüz canım:)

günaydın canım,ama böyle tartışarak vs..olmaz ki,macunu yedirdin sabahına moralini bozdun adamın..eeee sonra performans bekliyorsun arkadaşım.neden olmuyor neden yapamıyorsun neden dr gitmiyorsun...bunları yapma güzelim,macunu vermekle iş bitmiyor ki.hem senin hem onun morali yüksek olmalı ki birbirinizi mutlu edebilesiniz....

afiyet olsun,yatmadan önce yesin arladaşım...sen yedirde faydasını görürsünüz canım:)

ohhh yarasın dedim kaşığı ağzına sokuverdim :) o ne ya dedi yedikten sonra inceledi baktı, bu mu işe yarayacak dedi dalga geçer gibi.

Günaydın, haklısın true işte artık sabrım taştı, o da bir şeyler yapsın istiyorum, bana karşı görevleri var bunları artık farketsin istiyorum.

ohhh yarasın dedim kaşığı ağzına sokuverdim :) o ne ya dedi yedikten sonra inceledi baktı, bu mu işe yarayacak dedi dalga geçer gibi.

Boşver geçsin dalgasını,işe yaradığını görünce o aranmaya başlayacak"ya şu macun nerede??"diye :)))

Günaydın, haklısın true işte artık sabrım taştı, o da bir şeyler yapsın istiyorum, bana karşı görevleri var bunları artık farketsin istiyorum.

Sabır sabır sabır önemli olan bu arkadaşım...macunu ver ama sende bişeyler yap bu arada nasıl anlatılır burada bilemiyorum ki :)neyse anladın umarım.birde morali bozma lütfen,hem onun hem kendinin.

arkadaşım bunu bilmeden ona nasıl yedirebilirim. benim eşim asla kabul etmez de bunu yemeyi. yemeyeceği gibi birde dalga geçer benimle. bir de sadece akşamları mı? yediriyoruz. yemeğine falan katsak olmaz mı? ya da şöyle suyuna falan. ayrıca ben balık burcu eşimde akrep burcu. hiç de öyle eşim cinselliğe düşkün değil. tam tersi ben öyleyim. bizde ayda 1 kere oluyoruz. bir de düşünün daha yeni evliyiz. 3 aylık evliyiz ve daha 3 kere birlikte olduk

Son düzenleme:
Bence puding tarzı şeyler yap içine at, o da koyu renkte olduğu için farketmeyecektir. Dört kase pudinge Dört kaşık macun döktüğünde her gün de bir kase yedirirsen bu iş olur gibi geliyor bana :)

Aman aman benimki de boğa burcu şimdiki bahanesi "gay oldum ben" yapmayacak ya illa bahane arıyor. Benimki çocuk da düşünmüyor siz düşünün artık. burçla falan alakası yok ben de boğa burcuyum o da boğa. Ben sırf onu düşündüğümden, ihtiyacı vardır belki diye yaklaşıyorum onda da reddediyor oysa benim içimde ne romantik filmler ne hikayeler dönüyor ama zerre kadar romantik bir insan olmadığı için öyle beni de köreltti oturttu

Ay ne çok güldüm :90: Allah arttırsın bozmasın inşallah

valla süpersin deneyeceğim bunu. cevabı da yazarım :))

Ben Keçiboynuzu kürü de yaptım, içiriyorum :) Bu yönden şanslıyım galiba, hemen içip yiyor benim ki hayır demiyor, ki deseydi bende puding olayını denerdim.

Merakla cevabını bekliyorum.

Ben Keçiboynuzu kürü de yaptım, içiriyorum :) Bu yönden şanslıyım galiba, hemen içip yiyor benim ki hayır demiyor, ki deseydi bende puding olayını denerdim.

Merakla cevabını bekliyorum.

keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsun. yani şurup gibi bir şey mi oluyor. tadı nasıl.
ayy şu düştüğümüz hallere bakar mısınız:))))))))))

5-6 tane keçiboynuzu al, kaynamış suyu kırarak at 3-4 dakika kaynat 20 dakika demle, sonra içinden parçaları al. Suyunu dört gün içir suyu da 3 su bardağı olacak. Bunu da çayına karıştıabilirsin, tadı farklı falan derse, yeni bir çay deniyorum beğendin mi dersin.. ayyy çok fenayım :)))) bir de kendime yapsam. Şurup gibi değil, su gibi oluyor. Ama macunu özellikle tavsiye ederim, etkisi büyük.

Son düzenleme:

bunu okuyunca şaşırdım açıkcası benim eşimde balık burcu ama tam tersi .....kendi kendi kalmaktan hoşlanmaz gün asırı yada iki güne bir mutlaka eşli olarak arkadaşalarımızlayızdır...annesine de düşkündür iki üç günü geçirmez arar gönüllerini alır...duygusal ve ince düşüncelidir...burçla değil karakter ve yasayış tarzı alışkanlıkları bence

iktidarsızlığa iyi geliyormuş, Henüz etkisini görmedik bugün son bardağı içirdim. Macunun iyi geldiğini söylemişti, çok etkili dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…