haaahhhaaa valla motor mu bu her dediginde olsun dio))
yeterı kadar soyledım ben zaten..sımdlık susuyorum ve aksına bırakıyorum..ıstedıgı zamanda yok dıycem yanı...bakalaım zaman neyı gostercek
bence yapma derim sen inat et o etsin nereye varıcak bu işin sonu sen iste sen yaklaş ne olacakki sanki önemli olan senin istemen
canım incitmeden konuş yap türk kahveni al eşini karşına güzelce anlat kırmadan neden korkuyorsun ya seninde duyguların var sonuçta aaaaaa deli edecek bu erkekler bizleriiiiiiiKız küser müser bu sonra haftada biri de göremem diye korkuyorumYa da o istediğinde yapmazsak bir hafta daha bekletir eee iki haftada bir ayda iki olur iyice deli eder beni :131: Bir de telefon açtı şimdi canısını çok özlemişmiş beyefendi Parmagında oynatıgını sanıyo resmen
bizde bebek calismasindayiz esimde dio nezaman bbitcek diyo normalinde haftada 2 kez ama simdi baski olunca olmuyor diyor motormu bu dio))))
canım incitmeden konuş yap türk kahveni al eşini karşına güzelce anlat kırmadan neden korkuyorsun ya seninde duyguların var sonuçta aaaaaa deli edecek bu erkekler bizleriiiiiii
Aynen canım benim deli ediyor beni. Konuştum konuşmasına değişen bir şey olmadı bende artık sıkılıyorum aynı şeyi kaç kere söyleyebilir ki insan hele gene bunun gibi bir konu söz konusu olunca.
Gurur yapılacak bir durum değil bu, evlilik demek bir ömrü paylaşmak demek hesapsızca. Neden gurur olsun ki, içinizden ne geliyorsa öyle davranın, o şekilde yanaşın. Olmuyorsa konuşun. Birlikte çözüm yolları arayın. Yine olmuyorsa bir uzmanla görüşün. Psikolojik olabiliyor bu durum, psikolojik destek alın; uzmanlığını cinsellik üzerine yapan psikologlar var mesela. Velhasıl,
ertelemeyin. Geç olmadan durumu çözmeye çalışmak için harekete geçin.
canım incitmeden konuş yap türk kahveni al eşini karşına güzelce anlat kırmadan neden korkuyorsun ya seninde duyguların var sonuçta aaaaaa deli edecek bu erkekler bizleriiiiiii
kız çok güldüm ayşem sana motor olacak tabiki arada su kaynatmayacaktıkır tıkır çalışacak heheh şaka bir yana adamlarda haklı canım senin kız bebek için açtığın topiğine yazı yazmıştım baktın mı şekerim
Gurur yapılacak bir durum değil bu, evlilik demek bir ömrü paylaşmak demek hesapsızca. Neden gurur olsun ki, içinizden ne geliyorsa öyle davranın, o şekilde yanaşın. Olmuyorsa konuşun. Birlikte çözüm yolları arayın. Yine olmuyorsa bir uzmanla görüşün. Psikolojik olabiliyor bu durum, psikolojik destek alın; uzmanlığını cinsellik üzerine yapan psikologlar var mesela. Velhasıl,
ertelemeyin. Geç olmadan durumu çözmeye çalışmak için harekete geçin.
evet canım kime göre normal kime göre normal değil bilemeyiz
herkesin yaşam şekli, istekleri,huyu suyu ayrı oluyor,
dediğin gibi bebek isteyenler özellikle yumurtlama dönemlerinde
gün aşırı yani 1 gün arayla yapmaları gerekliymiş
bizde artık bebek istiyoruz,gerçi istemeden öncede aynıydık
ama şunu söylemeden geçemiycem bebek isterken insan daha stresli oluyormuş,
yapacağı varsada zorunlu gibi hissettiğinden sorun çıkabiliyormuş.
Bizde de tam tersi eşim akrep ben balık ama bizde de o sorun var malesef eşim çok isteksizbende sen gibi akrep burcuyum esimde balik :)
balik erkegi cok zordur bilirim
bence gün aşırı yedi yıllık evliyim benBen bekarım ve merak ettiğim bişi var:)
Normali nedir bunun? Yani haftada kaç defa olması normaldir?
Evet kızlar size bizzat denenmiş :))) bimacun öneririm ama eşinize vermeden iyice düşünün çünkü gece uykunuzdan uyandırılabilirsiniz))))) epimedyumlu bitkisel karışımlı macun yazıyor kutunun üzerinde..bi haftadır sakladım kutuyu çünkü pes ettim :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?