Erkekte cinsel istek neden bu kadar az olur

yeterı kadar soyledım ben zaten..sımdlık susuyorum ve aksına bırakıyorum..ıstedıgı zamanda yok dıycem yanı...bakalaım zaman neyı gostercek

bence yapma derim sen inat et o etsin nereye varıcak bu işin sonu sen iste sen yaklaş ne olacakki sanki önemli olan senin istemen

bence yapma derim sen inat et o etsin nereye varıcak bu işin sonu sen iste sen yaklaş ne olacakki sanki önemli olan senin istemen

Canim oylede hep onlarin istedigi zaman mi yapicaz yani. Inat eder de yaklasmaz diye firsati firsat bilip te yapmak zorundamiyiz biz simdi sonra ne zaman istekleri olacak yine belli olmaz diye? Bende ayni seyden korkuyorum iste ben bir kere simdi olmaz hep senin istedigin zaman mi yapicaz demek istiyorum ama inat edip de daha da arayi sogutmaktan korkuyorum. Offf Allah yardimcimiz olsun cok zor bi durum gercekten.

Son düzenleme:
canım incitmeden konuş yap türk kahveni al eşini karşına güzelce anlat kırmadan neden korkuyorsun ya seninde duyguların var sonuçta aaaaaa deli edecek bu erkekler bizleriiiiiii
bizde bebek calismasindayiz esimde dio nezaman bbitcek diyo normalinde haftada 2 kez ama simdi baski olunca olmuyor diyor motormu bu dio ))))

kız çok güldüm ayşem sana motor olacak tabiki arada su kaynatmayacaktıkır tıkır çalışacak hehehşaka bir yana adamlarda haklı canım senin kız bebek için açtığın topiğine yazı yazmıştım baktın mı şekerim

Gurur yapılacak bir durum değil bu, evlilik demek bir ömrü paylaşmak demek hesapsızca. Neden gurur olsun ki, içinizden ne geliyorsa öyle davranın, o şekilde yanaşın. Olmuyorsa konuşun. Birlikte çözüm yolları arayın. Yine olmuyorsa bir uzmanla görüşün. Psikolojik olabiliyor bu durum, psikolojik destek alın; uzmanlığını cinsellik üzerine yapan psikologlar var mesela. Velhasıl,
ertelemeyin. Geç olmadan durumu çözmeye çalışmak için harekete geçin.

Canım ona bakarsan bir sorun yok ki ortada. Canı istediğinde yanaşıyor tabi de ben hep onun canı istesin de olsun mu beklemek zorundayım. Kendimi mecbur hissediyorum yapmaya çünkü bir dahaki sefere haftalar geçebiliyor bende de o kadar bekliyecek sabır olmuyor. Konuştum tabi dedim ki ben artık yapmaya mecbur hissediyorum böyle ne sen ne ben aynı zevki alırız diyorum o da mecbur değilsin tabi diyo ama yapmadan da bırakmıyor peşimi. Kendimi seks objesi gibi hissediyorum yani artık.

ben evli değilim yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum üstelemeyin derim erkekler çocuk gibidir her zaman ilgi beklerler hadi kadınlar çiçektir ilgi ister derler ya külliyen yalan evet biz ilgi bekleriz ama veren olursa erkekler bizden daha beterdir onlara sevginizi gösterin ilk zamanlarda olduğu gibi güler yüzlü olun küçük şakalar yapmaya çalışın burdan konuşması kolay belkide bilmiyorum ama erkekler sevildiklerini bilmek isterler arada eşinize onun iyiki var olduğunu söyleyin sizi siz yapanın o olduğunu onu sevdiğinizi her ne olursa olsun nasıl bi eş olursa olsun onu çok seveceğinizi söyleyin gözlerine bakın bunu söylerken belkide gece yatarken omzuna koyn kafanızı onunla evlendiğiniz için onunla gurur duyduğunuzu ilerde yaşlı mızmız inatçı bir ihtiyar olsa bile sizinde ondan aşağı kalır ihtiyar bi kadın olmayacağınızı ama onu o mızmız haliylele bile seveceiğinizi söyleyin ama bunları sırf bi çocuk için değil içinizden geldiği için söyleyin ve eşinizi en çok siz bilirsiniz. yanlış bişey söylediysem özür dilerim burdan konuşması belki size göre kolaydır olayın içinde olan çünkü sizsiniz ama bende korkuyorum benimde ilerde eşim böyle olursa sonuçta şu an evli değiliz ama her ne kadar ilişkiye girmemiş olsakta ki asla taraftarı değilimdir evliyken bazı şeyler yaşanmalı ama kıpır kıpır hiç rahat durmaz böyle şeyleri konuşmayı çok sevmem aslında ama ilerde yatakodasında ilgisiz olmasından korkuyorum acaba sizin ilişkinizin başında nasıldı eşleriniz.

baktim canim kiz olsun oglan olsun eli ayagi düz olsun saol canimmmmmmm

bencede bende öyle düşünüyorum ama iyi bir uzman olmalı gidecekleri uzman tabi bide erkeği ikna etmek gerekir

bende sen gibi akrep burcuyum esimde balik :)

balik erkegi cok zordur bilirim

aynen. biz üç aydır deniyoruz, yani çocuk yapmayı düşünüyoruz artık. resmen onun stresini yaşıyorum. Allahım bu sefer olsun artı diye herseferinde... 2 güne bir sorunsuz oluyo bizde şükür:)) ama benim stresim nereye kadar devam eder bilmem

son zamanlarda bu sorun ne kadar çoğaldı kk de eşinin isteksizliğinden şikayetçi çok kadın var
tek çare bence alanında uzman birinden yardım almak ama erkekleri buna ikna etmekte zordur
umarım sen ikna edbilirsin canım

geçen senelerde tvde çıkan uzman bir doktorun söylediği erkeğin cinsel isteğinin azlığı çinko eksikliğinden de kaynaklanır.mutlaka tahlil yaptırılması ona göre çinko takviyesi yapılması gerekir demişti..neden bu da olabilir...

Bende bu konuda çok dertliyim maalesef Ayda bir seferciyiz. Dün eşimle ciddi ciddi konuştum, sence normal mi dedim normal değil dedi. Birazda senden kaynaklanıyor çekmiyorsun dedi, çekmek için elimden geleni yapıyorum ama yok adamda tık yok benimde sabrım taştı... Ne yapsam ki, cinko eksikliğinden kaynaklanabilir, keçiboynuzu pekmezi alayım bakalım işe yarayacakmı, onu da yer mi bilmiyorum ama bu konuda gerçekten sabrım taştı... ve henüz 1,5 yıllık evliyiz eşim 31 yaşında

Son düzenleme:
Evet kızlar size bizzat denenmiş :))) bimacun öneririm ama eşinize vermeden iyice düşünün çünkü gece uykunuzdan uyandırılabilirsiniz ))))) epimedyumlu bitkisel karışımlı macun yazıyor kutunun üzerinde..bi haftadır sakladım kutuyu çünkü pes ettim :)))))))

1 aylık evliyim simdilik hergün,bazen günde 2 -3 defa

bunun hep böyle olmayacagı kesin ,hergün oluyor ama bazen 1 gün olmuyor

o zamanlar alla alla istemiyor mu diye düsünüyorum ee bu normal düzene girince nasıl olacak ya da ne zamana girer?

nerden alıyorsunuz zararlı birsey olmasın,bu bitkisel ürünlerden korkuyorumda uyarayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…