Erkekte isteksizlik

Bi de duygusal sanirsam seviyor musun beni vs deyince olumsuz cvp alinca ya da kus oldugumzdq da uzerime atlamiyor.. Erkekler durabilr mi ki iste hep ayni syler kafamda.. Demek istedigim evliyken kocalar eslerini sık sık arzular mi her gun vs yoksa alistiktan sonra durtuler azalir mi etkisi var mi .. Bilemiyorum ya

Gerçekten çok garip, bu işte bir terslik var şöyleki,
1-sağlık problemi, (madde kullanıyor olabilir, yada kullandığı bir ilaç ),
2-Psikolojik geçmişte yaşadığı travmalar,
3-Eşiniz sizden hoşlanmıyor olabilir,
4-maddi sorunlarınız varsa,

Normalde hiç bir sağlıklı erkek partnerini boşta bırakmaz.. Bizim ki banyo problemi olmasa her bulgu fırsatta yapmak ister..

Gerçekten çok garip, bu işte bir terslik var şöyleki,
1-sağlık problemi, (madde kullanıyor olabilir, yada kullandığı bir ilaç ),
2-Psikolojik geçmişte yaşadığı travmalar,
3-Eşiniz sizden hoşlanmıyor olabilir,
4-maddi sorunlarınız varsa,

Normalde hiç bir sağlıklı erkek partnerini boşta bırakmaz.. Bizim ki banyo problemi olmasa her bulgu fırsatta yapmak ister..
ya da tamamen tembellik olabilir, adam ereksiyon oluyor ama yapmıyor, efor sarfetmek istemiyor,
eşim çoğu zaman öyledir, yarın erken işe gidecekse yapmak istemez,ya da gece vardiyasından gelmiştir yorgundur ereksiyon olsa bile yapmaz, çabuk ereksiyon olur ama sonuca ulaştırmaz

ya da tamamen tembellik olabilir, adam ereksiyon oluyor ama yapmıyor, efor sarfetmek istemiyor,
eşim çoğu zaman öyledir, yarın erken işe gidecekse yapmak istemez,ya da gece vardiyasından gelmiştir yorgundur ereksiyon olsa bile yapmaz, çabuk ereksiyon olur ama sonuca ulaştırmaz
Bu da dogru cunku dun boyle bi durum oldu yapmayacagiz dedim bi iki isrardan sonra birakti sonra e nasil duruyosun dedim beyin one geciyor yapmicaz in diyor dedi 😂 Hey Allahim ya.. 😄

Banyo olayi bizi de etkiliyor.. Vucuttaki ağrılar yorgunluk uykusuzluk vs etkisi olabilir mi cunku gunde en fazla 4 5 saat uyuyabiliyor hic dinlenecek vakti yok.
Her aksam bacak agrisi var misal..
Reddetmek degil tam olarak istememek de degil ama o coskuyu hissedemiyorum her zaman. Bekledigim sık olarak erekte olabilmesi cogu durumu uyaran olarak algilayabilmesi bu yok her zaman bazen var

Bence hayat bizleri nasıl yoruyorsa erkekleri de yoruyor.. Bütün gün isyerinde kimbilir nelerle ugrasiyorlar ve surekli emir altindalar.. Stres, psikolojik faktorler bana çok etkili geliyor bu durumda.. Ve gercekten banyo meselesi bile o iş için uzaklasmaya sebep bi sey bile olabilir.. Yeri geliyo ben evde kadin halimle usendigim cok oldu banyo yapmaya.. Ki bekarken calisirken duş almak eziyet gibi geliyordu.. Kendimi erkeklerin yerine koyuyorum da bende usenirdim.. Erkek demek sürekli bu işi yapmaya hevesli bir makine gibi de dusunulmemeli bence.. Ama bu durum sürekli her seferinde ayni sekilde isteksizlik varsa bencede bi sorun vardir.. Nacizane görüşlerim bunlardır 😅

Her ne kadar yorgulukla olsa, tabi her zaman olmaz ama(yorgunluk durumununa bağlı), karşı tarafı boş çevirmemek lazım. Biz kadınlar olarak erkeklerimizi başkalarına bakmasın ve gitmesin diye boş bırakmıyorsak, onlarda dikkat etmesi lazım. Her ne kadar yapılan iğrenç bir durumda olsa, çevrelerimizde hem duyuyoruz, kadın evli başka erkeklerle birşeyler yaşıyor, duyulunca da olanları tvlerde hepbirlikte izliyoruz... Bu durumdaki erkekler neden evli kalmaya devam ediyor aklım almıyor..

Ben8 yıllık evliyim bu formda ki cinsellik konulari bakinca sukrediyorum hic bizim boyle sikayetlerimiz yok

Her zaman hazır olunmayabiliyor. Bu 2 taraf içinde geçerli. Ama sorun sürekli ve sıklıkla devam ediyorsa altında farklı seyler arayabilirsin.

Her ne kadar yorgulukla olsa, tabi her zaman olmaz ama(yorgunluk durumununa bağlı), karşı tarafı boş çevirmemek lazım. Biz kadınlar olarak erkeklerimizi başkalarına bakmasın ve gitmesin diye boş bırakmıyorsak, onlarda dikkat etmesi lazım. Her ne kadar yapılan iğrenç bir durumda olsa, çevrelerimizde hem duyuyoruz, kadın evli başka erkeklerle birşeyler yaşıyor, duyulunca da olanları tvlerde hepbirlikte izliyoruz... Bu durumdaki erkekler neden evli kalmaya devam ediyor aklım almıyor..
Erkekler ilişki sırasında efor sarf ediyor ve daha cok enerjiye ihtiyaçları oluyor, çok yorgunsa anlayışlı olmak lazım, keyfi yere eşini reddediyorsa durum farklı tabi,

Banyo olayi bizi de etkiliyor.. Vucuttaki ağrılar yorgunluk uykusuzluk vs etkisi olabilir mi cunku gunde en fazla 4 5 saat uyuyabiliyor hic dinlenecek vakti yok.
Reddetmek degil tam olarak istememek de degil ama o coskuyu hissedemiyorum her zaman. Bekledigim sık olarak erekte olabilmesi cogu durumu uyaran olarak algilayabilmesi bu yok her zaman bazen var
Her gün 4-5 saat uyku az ya,adam haklı o zaman,
Biximki öyle uyusa bir ömür kardeş kardeş geciniriz her halde 😂

Yorgunluk ve uykusuzluk en büyük etken, şartlar farklı olsanız istediğiniz koca tipi olurdu bence

Back
X