Erkekte Kayganlaştırıcı Sıvı Salgılanması_?

:bbo: :bbo:kafamçokkarıştı şimdi bunca kişi, evliler filan da dahil yanlış biliyo yani :uhm:

canımmm bende şunu söylüyoruuum mezi gelmiiiyyyooooooooorrrr benim bildiğim bu mezinin geldiği erkekte gözle görülür bişeydir yani erekte oılduktan bir süre sonra boşalma olmasada erekte heldeyken bir damla en azından penisin başında görürsün ama yoook canım ben bu güne kadar hiç görmedim böyle bir şey mümkün mü_?

Son düzenleme:
Maşallah bekar hanımlar ne çok bilgiye sahipler ..
Arkadaşlar bir kısmınızında dediği gibi erkekte kayganlaştırıcı sıvı gelmez.. asıl adı mezi halk diline ise zevk suyu olarak bilinen
şeffaf su gibi ama sudan daha yoğun yapışkanımsı bir sıvı gelir...
bu sıvının kayganlaştırmak gibi bir amacı yoktur sadece erkeğin erekte oluyor olmasıyla alakalıdır..
Bunu illaki görmeniz gerekmez görememenizde normaldir..
onu görebilmek iin elinize alıp sürekli onu takip etmeniz gerekmektedir ki bunu görmek içinde böyle bir eylem yaparsanız psikolojik olarak gelmeyebilirde..
Henüz kıyafetini çıkartmamışken gelmiş olabilir kıyafetine sürünür görmezsiniz
yada ilişki başladığına da olur içeri akar görmezsiniz..
sürtünme esnasında vücudunuza değer görmezsiniz
vajina salgısıyla karışır görmezsiniz v.s...

evli olmayan,bilen,uygulayan,ayıp oldugunu da düşünmeyen biri olarak
senin bahsettiğinin zevk suyu oldugunu,öyle kadındaki gibi çok gelmediğini söyleyebilirim
yani gelse de birkaç damla oldugu için görmeyebilirsiniz
sen kendi sıvılarını salgıladıgın sürece no problemsengözlerimebaksanab

sağol canım zaten hani bir rahatsızlık olabilir mi diye endişelenmiştik yine de bir doktora danışıcaz inşaAllah a.s.

Hıımm
bir erkek asla bir sıvı yada layganlaştırcı madde salgılamaz

Bu işi Allah tamamen kadınlara bırakmıştır.

Ne kadar enteresan değilmi kadın ile erkeğin birbirini bu kadar net tamamllası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…