Erkekte kirli sakal sevenler

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
ben erkekte kirli sakala bayılıyorum ya kızlar çok seviyorum benim sevgilim esmerdir kirli sakal çok yakışır o yüzden 2 yıldır beraberiz 2 yıldır da o sakalları bir kere bile tamamen kestirmedi çünkü ben kesmesini istemiyorum ama bir gün kesmesi gerekirse(iş meseleleri yüzünden) nasıl alışacam bilmiyorum eminim çoook garip gelir hiç kesmesini istemiyorum benim gibi kirli sakalı çok seven var mı?

ben sevmiyorum sakalsız daha yakılışlı oluyo benim aşkım

o daha iyi bir şey zaten işe vs. gidilirken sakal kesilmesi gerekiyor öyle güzel oluyorsa sorun da yoktur bizim gibi sakalı daha çok yakıştıranların işi zor

işinde sakal kestirme zorunluluğu yok kendi işi olduğu için ama bazen sakallıda oluyo bazen kestiriyo karışmıyorum çok ama sakalsız daha yakışıklı

Ben de erkekte kirli sakal sevenlerdenim hatta evlendiğimiz gün eşime sinekkaydı traş yaptırma demiştim, kirli sakaldı ve çok daha hoş olmuştu canım kocacığım

Ben de erkekte kirli sakal sevenlerdenim hatta evlendiğimiz gün eşime sinekkaydı traş yaptırma demiştim, kirli sakaldı ve çok daha hoş olmuştu canım kocacığım

bunu bende düşünüyorum bende sinekkaydı istemem kirli sakallı olsun ne güzel hem çok hoş duruyor bence damatlarda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…