Erkekte kirli sakal sevenler

ben de sevgilime çok yakıştırıyorum
ama sakalsız halini de seviyorum
o yüzden bazen sakallı bazen sakalsız geliyor yanıma
evlenince de işe giderken kesicek hafta sonları kesmicek öyle anlaştık:81:

ben de çok seviyorum kirli sakalı nişanlıma da çok yakışıyor

fakat maalesef işinden dolayı kesmek zorunda....neyse kessin fazla da yakışıklı olmasın yoksa kan çıkar mazaallah

annaammm kıskançlığa bak

evet ya, ben de bu kadar kıskanç olduğumu bilmiyordum :44: fakat onu çok kıskanıyorum belli etmiyorum ama bana kalsa onu saklayacam kimseye göstermeyecem hayır uzun bir aradan sonra aşık mı oluyorum ne oluyor anlamadım yani

ben de top sakal çok seviyorum eşime yakışıyor.işe giderken kesiyor ama mecbur şeker oğlan gibi oluyor kesince ama saklallı tam bir karizma,çok fark ediyor.o da benim için en kısa tatilde bile bırakıyor

traş hiç sevmiyorum eşimde.yüzü parlayınca falan ciddi bir adam gibi duruyo gıcık oluyorum...hafta sonu dışarı çıkcagımız için benim için her hafta sonuna sakalını uzatıyo yazık

bende çok seviyorum kirli sakalı hafif olucak ama. ben sevgilime diyodum kesme diye oda yanlış anlıyodu beni kızlar pürüzsüz yanak sevdikleri için mi uzat diyosun diyodu sürekli. halen daha değişmedi bu durum sanki kıskandığımdan kestirmiyomusum sakallarını güya. burayı okutucam ona

ıyy ben nefret ediyorum . . . çok mutluydum sakalsız bi erkek arkadşm var diye çok huzurluydum hep dua ettim sakalı çıkmasın nolurr diye ama çıkıyo artık istemyorum çıkmasın bıyıktanda nefret ederim. sinir oluyordum bide sakal derdimz çıktı iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…