- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
ben de top sakal çok seviyorum eşime yakışıyor.işe giderken kesiyor ama mecbur şeker oğlan gibi oluyor kesince ama saklallı tam bir karizma,çok fark ediyor.o da benim için en kısa tatilde bile bırakıyor
evet ya, ben de bu kadar kıskanç olduğumu bilmiyordum :44: fakat onu çok kıskanıyorumbelli etmiyorum ama bana kalsa onu saklayacam kimseye göstermeyecem hayır uzun bir aradan sonra aşık mı oluyorum ne oluyor anlamadım yani
bende çok seviyorum kirli sakalı hafif olucak ama. ben sevgilime diyodum kesme diye oda yanlış anlıyodu beni kızlar pürüzsüz yanak sevdikleri için mi uzat diyosun diyodu sürekli.halen daha değişmedi bu durum sanki kıskandığımdan kestirmiyomusum sakallarını güya. burayı okutucam ona
ıyy ben nefret ediyorum . . . çok mutluydum sakalsız bi erkek arkadşm var diye çok huzurluydum hep dua ettim sakalı çıkmasın nolurr diye ama çıkıyo artıkistemyorum çıkmasın bıyıktanda nefret ederim. sinir oluyordum bide sakal derdimz çıktı iyi mi
Ben de çok seviyorumm!! Çok tarz duruyor bence ama yakışana tabi
ne var canım sevmiyorsan kestirir bu kadar sinir olma
yüzünde kusur olana yakışıyor çünkü kusurlarını örtüyor ancak yüzü güzel olana hiç yakışmıyor[/QUOTE
hiç katılmıyorum.. tarz meselesidir. bazılarına nasıl uzun saç bazılarına kısa saç yakışır... aynen öyle birşey.
bendeee... sakalsız erkek erkek değilmiş gibi geliyo bana. sonçta benmm surtm zaten tüysüz o erkek sakalları olmalı bencede..
yüzünde kusur olana yakışıyor çünkü kusurlarını örtüyor ancak yüzü güzel olana hiç yakışmıyor
bende çook seviyorum eşime de yakışıyor oda çok seviyor işi yüzünden kesmek zorunda kalıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?