Erkekte kotu gecmis

Oyle bir gecmisi olmussa,onun gibi gecmisi olan biriyle daha mutlu olacagini dusunuyorum. Cunku senin ilkin olacagi icin yasadiginiz hersey cok anlamli olacak senin icin. Ama o ayni seyleri hissedemeyecek. Bircok kisiyi kandirmis arkadaslarinin dedigine gore,sen de onlardan biri olmak istiyorsan iliskiye devam et

Bende yaşa cok takilan biriydim ama farkli duygular hissettim bilmiyorum ustelik benden bi cikarida yok kafam allak bullak oldu umudum yok benimde ama seviyorum

Yol yakınken dön derim arkadaşım, erkekler zaten çok geç olgunlaşıyorlar senden 6 yaş küçük. Henüz olgunluğa erişip ev geçindiremez. Sorumluluğu yok bana göre. Henüz büyüyememiş çocuksu tavırları var. 3 gün ağlarsın unutursun hiçkimse vazgeçilmez değildir unutma.

Eskileri ne diye konusursunuz hic anlamam. Yas farkina takilmayin diyecegim ama diyemiyorum cunku erkekler bize gore daha gec akillanir:) 3 kere gorustugunuz birine gel beni iste demenizi zaten hic anlayamadim.
Yani burdan da sizin buyuk olmaniz bir arti katmamis iliskiye belli ikinizin de yas seviyesi ayni. Kisacasi bu adam da olmaz bu iliski de yurumez ikiniz icin de zaman kaybi.

Azmettim okudum ama itiraf edeyim zor oldu. Bazı yerleri anlamamış olabilirim.

23 yaşında oldukça hızlı yaşamış. Ama kadının da erkeğin de geçmişinin karşı tarafı ilgilendirmediğini, şu an yanlış bir hareketi yoksa geçmişin kurcalanmaması ya da sorun edilmemesi gerektiğini savunurum ben.

Ancak 23 yaş bir erkeğin evlilik sorumluluğu alması için fazla erken. Ergenlikten henüz çıkmış hatta belki çıkamamış insanlar evlilik düşünmemeli. Sağlıklı olmaz.

Konu surekli ayriliga guvene geldigi icin napabilirm ciddiyetimi kanitlamak icin dediginde bunu demistim.

Senin benzer bir geçmişin olsa kabul eder miydi?
ona göre ölç tart..
erkeğe gelince aman eskide kalmış vs diyoruz da kadına gelince niye sorun sıkıntı oluyor?

Hakikaten yazarken biraz daha imla kurallarına dikkat etseydiniz daha iyi olurdu.

Karşınızda ergenliğini tamamlayamamış bir erkek profili var.
Bu adam ile bırak evlenmeyi, bence sevgili olarak bile ilişkinizi sürdürmeyi düşünmeyin.
Aileniz ile böyle bir adamı tanıştırmak ise ayrı bir hata.

Siz 28 yaşınızdasınız, biraz daha olgun düşünmenizi beklerdim doğrusu (yaşınıza istinaden).
Kendi kültürünüze, hayatınıza, ailenize ve çevrenize uygun bir eş adayı bulmanızda fayda var derim.
Böyle hala ergenliğini tamamlayamamış kişilerden uzak durun.

Evlenmek sadece laf olsun diye yapılacak birşey değil.
Evlilik güzel olmak ile birlikte, kendi hayatını ve geçimini idare etmek demektir.
Bir sürü sorumluluk demektir, ayaklarının üzerinde durmak demektir.
Karşınızdaki insanın sorumluluk ile uzaktan yakından bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Aklınızı başınıza toplayın ve düzgün, aklı başında kişiler ile ilişkiler kurun.

Evlenmeyin böyle bir hata yapmayın. Annemle babamı yazmışsınız resmen. Annem bin pişman. 5 yaş büyük babamdan ve gerçekten babam hiç düzelmedi. Biz cocukken nasılsa simdi de öyle. O evlendigine pisman olup sana ve çocuklarına hayatı zindan edecek. Cunku zaten aranizda güven de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…