Erkekte kotu gecmis

Bence siz mutlu olamazsınız bu kişiyle,her şey tekrar yerine otursa bile siz hep ''acaba aynısını diğer kadınlara da söyledi mi'' diyeceksiniz,çünkü böyle olduğunu bizzat duymuşsunuz.Ayrıca 2 ay olmuş,çok uzun bir süre değil bence boşuna vaktinizi harcamayın.

Çok teşekkür ederim gercekten usenmeden satirlarca yazdgnz icin.. duygusal bi bosluktaym suan hic bole biseyde yasamadm saskinm acikcasi ama tekrar tekrar okuyorum yazdklarnizi

erkekleri zorla nikah masasına oturtup sonra eşim beni sevmiyor, evliliğimiz çok kötü diye sızlanıyorsunuz. 28 değil de 15 yaşında gibi davranışlarınız.
bir de yazarken biraz özen gösterin allah aşkına gözlerimiz şaşı oldu.

Herşey bir yana sen ondan çok daha olgun düşünürsün yaş dolayısıyla. zaten erkekler geç olgunlasiyor kadınlara gore

hayatta kimse vazgeçilmez değil ki, bir ömür göz yaşı dökeceğine iki gün ağlarsın unutursun. belli senin kafan karışmış şöyle örnek vereyim kendi evladının böyle biriyle evlenmesini ister misin? kendine bir iyilik yap canım dön arkana bile bakmadan kaç.

o zaman biraz hayali olaylardan bahsedin işte benim de şöyle sevgilim oldu böyle oldu vs diye bir tepkisini ölçün
Ben kadindada cinsellik yasayani yargilamam yanlis anlamayn ama benm aile kulturum boyle o kdr tecrubeliki insanlar uzernde bisi solememe gerek kalmadan anlio ztn hc bisi yasamadgmi

Ben biriyle bisi yasamamsken onn bole olmasi kabullenemiyorum onu kesn derim cunku ztn dio bunu ben doydum kari kiza senden cinsel hic bi beklentm yk diyor bu bile cok kotu geliyor

Ben kadindada cinsellik yasayani yargilamam yanlis anlamayn ama benm aile kulturum boyle o kdr tecrubeliki insanlar uzernde bisi solememe gerek kalmadan anlio ztn hc bisi yasamadgmi

yahu 23 yaşında velet nereye ne anlayacak.
sen bahset benim de şöyle sevgilim oldu vs diye inanmasa da aklında şüphe kalsın :)
ya da zaten yolları ayıracaksın. zorlanırsın bu tiplerle.

bu adamin kendinden buyuklere takintisi var galiba 20 yas buyuk biriyle gecmisinden belli.sizide bu yuzden secti.daha sonra daha buyuk birini gorunce sizide unutur.ilginc bir insanmis.baska insanmi kalmadi neresini sevdiniz 2 ayda

Herşey bir yana sen ondan çok daha olgun düşünürsün yaş dolayısıyla. zaten erkekler geç olgunlasiyor kadınlara gore
Suan hayatmda ilk kez kendmden kucuk biriyle birlikteym ve erkek belki bayanla bir olmaz ama yasina gore tecrubelerine sok oluyorm beynim yandi resmen dusunemiyorum

WhatsApp mesajlarına, telefon görüşmelerine kadar kontrol altinda tutmak istediğiniz, guvenmediginiz adamla evlenip paranoyak bı hayat mı yaşamak istiyorsunuz?
Evlenince bitecekmis tum guven sorunu evlilik seffaf biseymis ne tutuyor beni bilemiyorm

Annesinin söylediklerinden sonrasını okuma gereği bile duymadım gerisini...
Aklını başına al arkadaşım diyebileceğim tek şey bu.
Birde ne olur güzel türkçemizi katletmeyelim, inan okurken çok sinirim bozuldu çok garip yazımların var, harfleri yutmuşsun sürekli bazen anlamakta güçlük çektim çoğu yeri.

bu adamin kendinden buyuklere takintisi var galiba 20 yas buyuk biriyle gecmisinden belli.sizide bu yuzden secti.daha sonra daha buyuk birini gorunce sizide unutur.ilginc bir insanmis.baska insanmi kalmadi neresini sevdiniz 2 ayda
Bir bilsem toplam 6aydir konusuyoruz. Hadi desem yasca buyuklerle cinsellik icin bende o yok bende neden? Ayrica kendi yasitlarndan o kdr cok kisiyle olmuski bilmiorm aklim almiyor

Henüz 23 yaşındaki bir erkek 2 ay tanıdığı ve kendinden 6 yaş büyük birine neden hemen evlenme vaadinde bulunur? Senin buna mantıklı bir cevabın varsa devam et.

Ancak bana sorarsan üzülerek söylüyorum, olgun hatun fantazisi var bence erkek arkadaşında ve en kısa yoldan birlikte olmak için de evlilik falan konuşuyor yalandan.

Ben telefondan yaziyorum ve yeniyim uzun oldugu icin yazi sigmaz diye dusundum afedersin durum icin.

Evlilik konusunu guvenmedigim icn kanitlamak icn dusunuyor temiz birisin yasicami erken yasta yasadm doydum diyor. Birde benim ailem tutucu bunuda biliyor benden bir beklentisi yokmus saf temiz seviyormus vs

Şu yaştan sonra çoluk çocuk mu eğitelim moduna girdim direk.
Benim için bir erkeğin en çiğ olduğu yaşlar koşarak uzaklaş oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…