- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Onu bende sordum kendisinde sorun oldugu icin suan tabi bakire olmasanda seviyosam isterdm diyor
Çok teşekkür ederim gercekten usenmeden satirlarca yazdgnz icin.. duygusal bi bosluktaym suan hic bole biseyde yasamadm saskinm acikcasi ama tekrar tekrar okuyorum yazdklarniziHakikaten yazarken biraz daha imla kurallarına dikkat etseydiniz daha iyi olurdu.
Karşınızda ergenliğini tamamlayamamış bir erkek profili var.
Bu adam ile bırak evlenmeyi, bence sevgili olarak bile ilişkinizi sürdürmeyi düşünmeyin.
Aileniz ile böyle bir adamı tanıştırmak ise ayrı bir hata.
Siz 28 yaşınızdasınız, biraz daha olgun düşünmenizi beklerdim doğrusu (yaşınıza istinaden).
Kendi kültürünüze, hayatınıza, ailenize ve çevrenize uygun bir eş adayı bulmanızda fayda var derim.
Böyle hala ergenliğini tamamlayamamış kişilerden uzak durun.
Evlenmek sadece laf olsun diye yapılacak birşey değil.
Evlilik güzel olmak ile birlikte, kendi hayatını ve geçimini idare etmek demektir.
Bir sürü sorumluluk demektir, ayaklarının üzerinde durmak demektir.
Karşınızdaki insanın sorumluluk ile uzaktan yakından bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Aklınızı başınıza toplayın ve düzgün, aklı başında kişiler ile ilişkiler kurun.
Ben kadindada cinsellik yasayani yargilamam yanlis anlamayn ama benm aile kulturum boyle o kdr tecrubeliki insanlar uzernde bisi solememe gerek kalmadan anlio ztn hc bisi yasamadgmio zaman biraz hayali olaylardan bahsedin işte benim de şöyle sevgilim oldu böyle oldu vs diye bir tepkisini ölçün
Ben biriyle bisi yasamamsken onn bole olmasi kabullenemiyorum onu kesn derim cunku ztn dio bunu ben doydum kari kiza senden cinsel hic bi beklentm yk diyor bu bile cok kotu geliyorBence siz mutlu olamazsınız bu kişiyle,her şey tekrar yerine otursa bile siz hep ''acaba aynısını diğer kadınlara da söyledi mi'' diyeceksiniz,çünkü böyle olduğunu bizzat duymuşsunuz.Ayrıca 2 ay olmuş,çok uzun bir süre değil bence boşuna vaktinizi harcamayın.
Ben kadindada cinsellik yasayani yargilamam yanlis anlamayn ama benm aile kulturum boyle o kdr tecrubeliki insanlar uzernde bisi solememe gerek kalmadan anlio ztn hc bisi yasamadgmi
Suan hayatmda ilk kez kendmden kucuk biriyle birlikteym ve erkek belki bayanla bir olmaz ama yasina gore tecrubelerine sok oluyorm beynim yandi resmen dusunemiyorumHerşey bir yana sen ondan çok daha olgun düşünürsün yaş dolayısıyla. zaten erkekler geç olgunlasiyor kadınlara gore
Evlenince bitecekmis tum guven sorunu evlilik seffaf biseymis ne tutuyor beni bilemiyormWhatsApp mesajlarına, telefon görüşmelerine kadar kontrol altinda tutmak istediğiniz, guvenmediginiz adamla evlenip paranoyak bı hayat mı yaşamak istiyorsunuz?
Bir bilsem toplam 6aydir konusuyoruz. Hadi desem yasca buyuklerle cinsellik icin bende o yok bende neden? Ayrica kendi yasitlarndan o kdr cok kisiyle olmuski bilmiorm aklim almiyorbu adamin kendinden buyuklere takintisi var galiba 20 yas buyuk biriyle gecmisinden belli.sizide bu yuzden secti.daha sonra daha buyuk birini gorunce sizide unutur.ilginc bir insanmis.baska insanmi kalmadi neresini sevdiniz 2 ayda
Ben telefondan yaziyorum ve yeniyim uzun oldugu icin yazi sigmaz diye dusundum afedersin durum icin.Annesinin söylediklerinden sonrasını okuma gereği bile duymadım gerisini...
Aklını başına al arkadaşım diyebileceğim tek şey bu.
Birde ne olur güzel türkçemizi katletmeyelim, inan okurken çok sinirim bozuldu çok garip yazımların var, harfleri yutmuşsun sürekli bazen anlamakta güçlük çektim çoğu yeri.
Evlilik konusunu guvenmedigim icn kanitlamak icn dusunuyor temiz birisin yasicami erken yasta yasadm doydum diyor. Birde benim ailem tutucu bunuda biliyor benden bir beklentisi yokmus saf temiz seviyormus vsHenüz 23 yaşındaki bir erkek 2 ay tanıdığı ve kendinden 6 yaş büyük birine neden hemen evlenme vaadinde bulunur? Senin buna mantıklı bir cevabın varsa devam et.
Ancak bana sorarsan üzülerek söylüyorum, olgun hatun fantazisi var bence erkek arkadaşında ve en kısa yoldan birlikte olmak için de evlilik falan konuşuyor yalandan.
Kimse vazgecilmez degil bunun farkindayim basima ilk kez boyle bi durum geliyor anlam veremiyorum o yuzden yorum almak istedimKimse sormamış ama o meşhur soruyu sorayım...
Başka hiç mi erkek kalmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?