Erkekte kotu gecmis

Cok fazla karisti hemde..

Evlilik konusunu guvenmedigim icn kanitlamak icn dusunuyor temiz birisin yasicami erken yasta yasadm doydum diyor. Birde benim ailem tutucu bunuda biliyor benden bir beklentisi yokmus saf temiz seviyormus vs

Erkek arkadaşlarıyla hala telefondan salak saçma cinsellik muhabbetleri yapan biri mi doymuş? Henüz 23 yaşında doymuş üstelik?

Evlilik herhangi birini ikna etmek için kullanılamayacak kadar ciddi ve kutsal birşeydir. Bu şekilde ağızlara olur olmaz pelesenk edilmesi de karşındakinin ciddiyetini gösteriyor zaten.

Dediğim gibi cinselliğe karşı değilim ancak senin yaşam biçiminle karşındakinin yaşam biçimi çok farklı. Ya ona ayak uyduracaksın ya da ayrılacaksın. Yarının kararını bugünden ver. Seni telli duvaklı gelin etmez bu adam kendine.

Şu yaştan sonra çoluk çocuk mu eğitelim moduna girdim direk.
Benim için bir erkeğin en çiğ olduğu yaşlar koşarak uzaklaş oradan.
dedim ya asla tasnif ettigim bir durum degildi beni zor ikna etti ama su bi gercek gecmisinde takilmadigi kalmamis

Evlilik konusunu guvenmedigim icn kanitlamak icn dusunuyor temiz birisin yasicami erken yasta yasadm doydum diyor. Birde benim ailem tutucu bunuda biliyor benden bir beklentisi yokmus saf temiz seviyormus vs
Böyleleri yüzünden etrafta saf temiz kız kalmayacak bu gidişle :))

Sen, seni ikna etmek için çaba gösteriyor olmasına mı aldanıyorsun acaba ? Daha önce kimse seni böyle sevmemiş de ondan bırakamıyorsun sanki.. Ben öyle algıladım durumu. Yoksa vazgeçmek için bir sürü nedenin var ortada. Kafanı kullan ve uzaklaş o çocuktan derim...

Benim ailem tutucu benimle yasayabilecegi hic birsey yok aklimi karistiranda bu

Düşünün işte o kadar kötü ki herşey güvenini kanıtlayabileceği başka bir şeyi yok. Dokunmaya kiyamayacak kadar masum yanimda ama olayin arka perdesi cok farkli

Benim ailem tutucu benimle yasayabilecegi hic birsey yok aklimi karistiranda bu

Lütfen beni yanlış anlama, senin kişiliğinden ziyade senden bağımsız olarak söylüyorum, “sapkın” cinsel fantazilere sahip bir erkek için sen ve yaşam biçimin çok cezbedici olabilir.

insan 7sinde neyse 70inde odur. Bu adam evlense de değişmez. Yönelim belli, tarz belli. İyi bir oyuncu işte. Ve bir sürü yalan var fark ettiğiniz. Durmadan uzaklaşın, önünüze bakın diyorum.

3 yıllık bir ilişkim oldu sevmeyi de sevilmeyi de yasadim aslinda aile kulturunden dolayi babam karsi geldi severek vazgectim ezip gecemedim.
Vicdan mi yapiyorum cabalarinami kaniyorum bilmiyorum bitmesi en dogrusu evet ama bu ruh halim neden?

Yani geçmişini bilemem de 4 ayda siz de neler yapmışsınız. Alışveriş geçmişine kadar inmişsiniz. İkiniz olmazsınız.

insan 7sinde neyse 70inde odur. Bu adam evlense de değişmez. Yönelim belli, tarz belli. İyi bir oyuncu işte. Ve bir sürü yalan var fark ettiğiniz. Durmadan uzaklaşın, önünüze bakın diyorum.
Arkadaşı konuşmalarimi duydugunu ögrendi akli sira toparlayacak durumu gercekten severse bi insan degisir tarzinda konusmalar yapiyor sanki kacmak istedikce geri geliyorum hic boyle bi olay gelmedi basima mantikli dusunemiyorum

dedim ya asla tasnif ettigim bir durum degildi beni zor ikna etti ama su bi gercek gecmisinde takilmadigi kalmamis
Ohoo sen ona takılıp kalırsan Bir yol katedemezsin zaten.
Gel sen benim eşimin geçmişine bir bak, o zaman ben hiç evlenmemeliydim.

Onu bende sordum kendisinde sorun oldugu icin suan tabi bakire olmasanda seviyosam isterdm diyor
Gercekten hala bunlara kanan kızlar var mı ya ooffff inanın ağlicam 23 yasinda bebeyle ne isiniz var sizin. Adamin beyni bel altinda hovarda biri bunu koca diye annenle mi tanistircan beynim yandı sonra noluyo cok pismanim diye yeni konu açılıyor bdv'de. Nolur terket şunu playboy'luga devam etsin ahlaksiz.

Lütfen sessiz harfleri atlayarak yazmayın rica ediyorum.
Adamın heryerinden güvenilmezlik akıyor. Ayrıca bence kendinden büyük kadınlardan hoşlanıyor sizi tercih etme sebebi bu olabilir. Adamın alışveriş geçmişine nasıl ulaştınız? Keşke sizi bu kadar yoran bir ilişki yaşamasanız. Sürekli şüphe, kurcalama isteği güvenmeme, sorgulama... Uzun vadede ikinizide yıpratır.

Ohoo sen ona takılıp kalırsan Bir yol katedemezsin zaten.
Gel sen benim eşimin geçmişine bir bak, o zaman ben hiç evlenmemeliydim.
Oda oyle diyor iste gecmisimde sen yoktun benim senden cikarim beklentim yok neden ugrasiyorum sence diyor

Yeni üyeyim sığmaz diye düsünmüstüm. Internetten alisveris yapmam gerekti üyeliğim yoktu düsünemedi o bunu ürünü sepete eklediğimde alinanlar cikti orada tesadüfen gördüm. Gercekten cok yorucu ama sürekli süphe güven duyan biri değilim sahit oluyorum veya önüme cikiyor ailesi ve arkadasiyla yaptigi konusmayi sözde güven kazanmak icin yapicakti elinde patladi

Oda oyle diyor iste gecmisimde sen yoktun benim senden cikarim beklentim yok neden ugrasiyorum sence diyor
Canım sorun geçmiş ile ilgili değil benim görüşüm. O daha çocuk beyinli sen onu büyütmeye çalışırken yaşlanırsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…