Cok fazla karisti hemde..hayatta kimse vazgeçilmez değil ki, bir ömür göz yaşı dökeceğine iki gün ağlarsın unutursun. belli senin kafan karışmış şöyle örnek vereyim kendi evladının böyle biriyle evlenmesini ister misin? kendine bir iyilik yap canım dön arkana bile bakmadan kaç.
Evlilik konusunu guvenmedigim icn kanitlamak icn dusunuyor temiz birisin yasicami erken yasta yasadm doydum diyor. Birde benim ailem tutucu bunuda biliyor benden bir beklentisi yokmus saf temiz seviyormus vs
Şu yaştan sonra çoluk çocuk mu eğitelim moduna girdim direk.
Benim için bir erkeğin en çiğ olduğu yaşlar koşarak uzaklaş oradan.
Böyleleri yüzünden etrafta saf temiz kız kalmayacak bu gidişle :))Evlilik konusunu guvenmedigim icn kanitlamak icn dusunuyor temiz birisin yasicami erken yasta yasadm doydum diyor. Birde benim ailem tutucu bunuda biliyor benden bir beklentisi yokmus saf temiz seviyormus vs
Benim ailem tutucu benimle yasayabilecegi hic birsey yok aklimi karistiranda buHenüz 23 yaşındaki bir erkek 2 ay tanıdığı ve kendinden 6 yaş büyük birine neden hemen evlenme vaadinde bulunur? Senin buna mantıklı bir cevabın varsa devam et.
Ancak bana sorarsan üzülerek söylüyorum, olgun hatun fantazisi var bence erkek arkadaşında ve en kısa yoldan birlikte olmak için de evlilik falan konuşuyor yalandan.
Düşünün işte o kadar kötü ki herşey güvenini kanıtlayabileceği başka bir şeyi yok. Dokunmaya kiyamayacak kadar masum yanimda ama olayin arka perdesi cok farkliErkek arkadaşlarıyla hala telefondan salak saçma cinsellik muhabbetleri yapan biri mi doymuş? Henüz 23 yaşında doymuş üstelik?
Evlilik herhangi birini ikna etmek için kullanılamayacak kadar ciddi ve kutsal birşeydir. Bu şekilde ağızlara olur olmaz pelesenk edilmesi de karşındakinin ciddiyetini gösteriyor zaten.
Dediğim gibi cinselliğe karşı değilim ancak senin yaşam biçiminle karşındakinin yaşam biçimi çok farklı. Ya ona ayak uyduracaksın ya da ayrılacaksın. Yarının kararını bugünden ver. Seni telli duvaklı gelin etmez bu adam kendine.
Benim ailem tutucu benimle yasayabilecegi hic birsey yok aklimi karistiranda bu
3 yıllık bir ilişkim oldu sevmeyi de sevilmeyi de yasadim aslinda aile kulturunden dolayi babam karsi geldi severek vazgectim ezip gecemedim.Böyleleri yüzünden etrafta saf temiz kız kalmayacak bu gidişle :))
Sen, seni ikna etmek için çaba gösteriyor olmasına mı aldanıyorsun acaba ? Daha önce kimse seni böyle sevmemiş de ondan bırakamıyorsun sanki.. Ben öyle algıladım durumu. Yoksa vazgeçmek için bir sürü nedenin var ortada. Kafanı kullan ve uzaklaş o çocuktan derim...
Arkadaşı konuşmalarimi duydugunu ögrendi akli sira toparlayacak durumu gercekten severse bi insan degisir tarzinda konusmalar yapiyor sanki kacmak istedikce geri geliyorum hic boyle bi olay gelmedi basima mantikli dusunemiyoruminsan 7sinde neyse 70inde odur. Bu adam evlense de değişmez. Yönelim belli, tarz belli. İyi bir oyuncu işte. Ve bir sürü yalan var fark ettiğiniz. Durmadan uzaklaşın, önünüze bakın diyorum.
Ohoo sen ona takılıp kalırsan Bir yol katedemezsin zaten.dedim ya asla tasnif ettigim bir durum degildi beni zor ikna etti ama su bi gercek gecmisinde takilmadigi kalmamis
Gercekten hala bunlara kanan kızlar var mı ya ooffff inanın ağlicam 23 yasinda bebeyle ne isiniz var sizin. Adamin beyni bel altinda hovarda biri bunu koca diye annenle mi tanistircan beynim yandı sonra noluyo cok pismanim diye yeni konu açılıyor bdv'de. Nolur terket şunu playboy'luga devam etsin ahlaksiz.Onu bende sordum kendisinde sorun oldugu icin suan tabi bakire olmasanda seviyosam isterdm diyor
Tesadüfen oldu üyeliğiyle alisveris yapacaktim mailimi acamamistim dusunemedi boyle olacagini bunu gormek iyimi kotumu bilemiyorumYani geçmişini bilemem de 4 ayda siz de neler yapmışsınız. Alışveriş geçmişine kadar inmişsiniz. İkiniz olmazsınız.
Oda oyle diyor iste gecmisimde sen yoktun benim senden cikarim beklentim yok neden ugrasiyorum sence diyorOhoo sen ona takılıp kalırsan Bir yol katedemezsin zaten.
Gel sen benim eşimin geçmişine bir bak, o zaman ben hiç evlenmemeliydim.
15 yaşında mısınız da bunlara kanıyorsunuz Allah aşkına?! Ömrünüzü bebeyi takip etmekle mi geçireceksiniz.Oda oyle diyor iste gecmisimde sen yoktun benim senden cikarim beklentim yok neden ugrasiyorum sence diyor
Yeni üyeyim sığmaz diye düsünmüstüm. Internetten alisveris yapmam gerekti üyeliğim yoktu düsünemedi o bunu ürünü sepete eklediğimde alinanlar cikti orada tesadüfen gördüm. Gercekten cok yorucu ama sürekli süphe güven duyan biri değilim sahit oluyorum veya önüme cikiyor ailesi ve arkadasiyla yaptigi konusmayi sözde güven kazanmak icin yapicakti elinde patladiLütfen sessiz harfleri atlayarak yazmayın rica ediyorum.
Adamın heryerinden güvenilmezlik akıyor. Ayrıca bence kendinden büyük kadınlardan hoşlanıyor sizi tercih etme sebebi bu olabilir. Adamın alışveriş geçmişine nasıl ulaştınız? Keşke sizi bu kadar yoran bir ilişki yaşamasanız. Sürekli şüphe, kurcalama isteği güvenmeme, sorgulama... Uzun vadede ikinizide yıpratır.
Haklısınız..15 yaşında mısınız da bunlara kanıyorsunuz Allah aşkına?! Ömrünüzü bebeyi takip etmekle mi geçireceksiniz.
Canım sorun geçmiş ile ilgili değil benim görüşüm. O daha çocuk beyinli sen onu büyütmeye çalışırken yaşlanırsın vallaOda oyle diyor iste gecmisimde sen yoktun benim senden cikarim beklentim yok neden ugrasiyorum sence diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?