Erkekte kotu gecmis

Hersey bu kadar açık ve netken bize soruyorsanız burdan aldığınız cevaplar da tatmin etmez sizi maalesef ..
Bence en önemlisi annesinin söylediği, arkadaşlar birbirine takılır ama annesi bile öyle diyorsa durum tahmin ettiğinizden daha vahimdir.. Yol yakınken ayrılın..

Azmettim okudum ama itiraf edeyim zor oldu. Bazı yerleri anlamamış olabilirim.

23 yaşında oldukça hızlı yaşamış. Ama kadının da erkeğin de geçmişinin karşı tarafı ilgilendirmediğini, şu an yanlış bir hareketi yoksa geçmişin kurcalanmaması ya da sorun edilmemesi gerektiğini savunurum ben.

Ancak 23 yaş bir erkeğin evlilik sorumluluğu alması için fazla erken. Ergenlikten henüz çıkmış hatta belki çıkamamış insanlar evlilik düşünmemeli. Sağlıklı olmaz.

Ona kıyamayıp kendinize mi kıyacaksınız?!
Yapmayın.
Adamın her dediği yalan dolan.Adama kendi annesi, kendi arkadaşları bile güvenmiyor.
Yol yakınken bitirin.
Zaten siz de güvenmiyorsunuz.

Güvenmeden evlenilir mi yapmayın.

Hem tutulacak yeri olmadığının fatkindasiniz hem çok da sevmiyorum zaten diyosunuz. Sonra ben napicam diyosunuz???????

23 yaşındayım ben bile kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum bana çocuk gibi geliyorlar erkekler geç olgunlaşıyor çünkü

Arkana bakmadan uzaklaş.4 aydır tanıdığın üstelik bu kadar açığını gördüğün birini ne kadar sevebilirsin? 23 yaş zaten evlilik için erkek açısından çok çok erken.evlense bile sizi yüzde yüz aldatır.belli güven vermeyen biri.zorlamanin ve daha sonra çok daha fazla pişman olmanın anlamı yok.

Reactions: 000
Kafam artik almiyor saatlerce telefon konusmasi duygusal durumlar net olan kararlarimi bile degistiriyor bu durumda oldgm icin dusunemiyormda saglikli

Bende ona saskinm benm hayatmda hic yasamadgm tecrubeleri var hatta bikmis

Tabiki de evlilik oyle kolay bisey degil ben ona inanmadgm yapamicani dusundgm icin oyle bisey dedm ama yaparim diyor

Kisaca eger karakteri oturmamış yada oturacak gibi biri degilse napiyorsun asik oluyorsun. Evleniyor sun sonra adam büyüyor yanında tüm vizyonu al aşağı oluyor.5 yada 7 sene icinde çocuklu çocuksuz bosaniyorsun.adami büyüttüğün ile kaliyorsun.

Çocuk büyütmeyin bence, aklı başında olgun oturaklı iş güç sahibi 30lu yaşlarda bir beyefendi ile birleştirmeniz gerekir yollarınızı. Bu daha çocuk, arkadaşları ile diyaloglarından belli. Ergen muhabbetleri.
En güzel yaşınız kendinizi yormayın.

Tabiki de evlilik oyle kolay bisey degil ben ona inanmadgm yapamicani dusundgm icin oyle bisey dedm ama yaparim diyor
Büyük ihtimal yaparım diyecek ama yapmayacak.
Sizi şu an elde etmek için her şeyi der her şeyi söyler.
Ben olsam annesinin bile güvenmediği, sözüne itimat etmediği birinden ayrılırdım.

askerde ve evlikil düşünüyor hemde 6 yaş büyük biriyle

askerliği bitince hepsi biter merak etme , hem çok güven hissi vermedi bana

2 aylık sevgililikte Adamın sizden önceki sevgililerine aldıklarını alışveriş geçmişinden mi öğrendiniz

İnsan bunu neden merak edip araştırır ki

Bunun masallah yasamdigi kalmamis bende ztn ona saskinim benm hic yasamadgm seylerden bikmis bile
Canım yazdıklarını okudum yas farkı annesinin dedikleri falan tamam ama biriyle biseyler yaşamış sana anlatmış anlatmasa yine sorun yapicaktin hem yaşamadım öyle bisey dese inanicakmiydin. Benimde eşim ilk buluştuğumuz gün geçmişim fazla hareketliydi fazla kisiyle günü birlik iliskim oldu demişti bende sok oldum bitirmek istedim ama bak suan evliyim :) bunu yasamayan erkek yoktur yaşamadım diyende yalan konusuyodur diğer sorunlara bisey demiyorum ama başkasıyla yattı kalktı diye biseylerden bıkmış falan böyle düşünme . Yanı bu haricinde digerlerini sorun yapabilirsin ama geçmişindeki hızlı yaşantısı yaşandı ve bitti senle beraberken gözünün dışarda olmadığına emin ol seni kullanmayacağından emin ol ve en önemlisi sevgisinden .. seni anlıyorum bende başta çok sarsıldım acaba bana dokununca aklına başkası gelicekmi düşüncesi beni yedi bitirdi . Sen yas farkını göz önünde bulundur eziklik duyarmi küçük olduğu icin ilerde sorun olabilir çok örnek var benim çevremde bu tarzda . Ben ailenle paylaş fikirlerini al bence .

23 yasinda bebeyle mi evlenmeyi dusunuyorsun ?!! Adam normal degil beyni bel altinda takiliyor hala yanindasin. dunyada baska erkek kalmadi sanirim.

Herşey ortada bence mantıklı olanın ne olduğunu siz de biliyorsunuz

Reactions: 000
Bu arkadaş karşısındaki kadınları resmen av olarak görüyor yeni avı da sizsiniz bunu nasıl goremiyorsunuz?
Annesi söylemiş her kızı getiriyorsun diye, arkadaşı söylemiş her kızla evlilik düşünüyorum diyorsun diye.
Daha neyi anlamiyorsunuz siz. Askerse asker kendinizi yakmaniz daha mı iyi? Böyle adama aciyacaginiza kendinize aciyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…