Erkekte kotu gecmis

Ya bu cocuk adam büyümemiş, yazik değil mi kendinize bunu yapıyorsunuz. Annesi ne demis kütahyadan o bu kızlara güven vermek icin annesiyle tanıştırıyor anlasaniza

Reactions: 000
Kaçınılmaz son diyorsun..

23 yasinda bebeyle mi evlenmeyi dusunuyorsun ?!! Adam normal degil beyni bel altinda takiliyor hala yanindasin. dunyada baska erkek kalmadi sanirim.
Hayır bittiği için suçlaniyorum suan nerde yanlis yaptim diye kendimden süphe ediyorum artik

İste ayrildim suan ki durum suclamalar benden hic bi cikari beklentisi olmamis gercekten sevmis hatada yapmamis benleyken ben gecmisinden dolayi yargilamisim hep hatam nerde onu ariyorum suan

Zaman ayirip yazdigin icin cok tesekkur ederim öncelikle yas konusunda bana ters geldi ama ona göre normaldi ikna etti beni buna e tabiki annesi de benim gibi düsünüyor. Gecmisini bilmekmi daha iyi bilmemek mi emin olamadim öğrendikce sarsildim. Evet belki takilmamam gerekiyor ama kendinden 20 yas bi kadinla 1 yil suren bir iliskisi var ve cok ozur dilerim yasamadigi sey kalmamis cinsellik konusunda sadece oda degil hayatindaki herkesle yasamis.. tamam gecmisi ama benim hic yasamadigim konular hakkinda bikmis durumda ayni heyecanlari yasamayacakmisiz gibiydi. Ustelik annesi ailesi cevresi ciddiyetine evlilik niyetine inanmiyor.. belki hakkatten seviyor cunku benimle hic bisi yasayamayacagini biliyor ama guvenim sarsildi.. suanda beni gercekten sevdigini benimleyken hic hata yapmadigini gecmisinden dolayi onu yargiladigimi dusunuyor sucluyor neye inanmam gerektigini bilemez haldeyim..

2 aylık sevgililikte Adamın sizden önceki sevgililerine aldıklarını alışveriş geçmişinden mi öğrendiniz

İnsan bunu neden merak edip araştırır ki
Tabi ki de hayir internet alisverisi yapmam icin uyelik gerekti benden gir dedi dusunemedi sepete urunu ekledigimde daha önce aldiklari cikti altta üstelik ayni seyler tamamen tesadüftü yoksa bunu kim yapar ki

askerde ve evlikil düşünüyor hemde 6 yaş büyük biriyle

askerliği bitince hepsi biter merak etme , hem çok güven hissi vermedi bana
Az güven hissi bile yok :) gecmisinden dolayi onu yargiladigim icin benleyken bana hic hata yapmadigi icin suclaniyorum suan da gelecege yansiyani goremiyor

Büyük ihtimal yaparım diyecek ama yapmayacak.
Sizi şu an elde etmek için her şeyi der her şeyi söyler.
Ben olsam annesinin bile güvenmediği, sözüne itimat etmediği birinden ayrılırdım.
Öyle yaptim evlenelim diyorum daha napayim inanman icin ne cikarim var senden diye bagriniyor telefonda gecmisi icin yargilamisim bana hic yanlis yapmamis..

Çok teşekkür ederim.. baksan evet çocuk ama yaptiklari pek çocukca değil dile getirince suclaniyor gecmisiyle yargiliyor oluyorum

YAni yas farkı evet fazla ve bu ilerde sorun olabilir . Ailesi cevresinin dediklerine kulak ver bu çok önemli .. benim eşim icin herkes bana aşırı sinirli sen bununla yapamazsın falan dediler en ufak seye sinirlenir huzursuz bi insandır dediler hep ama eşim bana evlenmeden önce hiçbir şekilde belli etmedi .ne zaman evlendik ayni evin icine girdik gördüm gerçek karakterini ayni söyledikleri gibi aşırı aşırı sinirli ben idare ediyorum hep . Çevre çok önemli yanı dikkate al derim özellikle annesi söylüyo yanı

Kimse inanmiyor ki.. tabiki önemli kimse kendi icin kotu demez ama cevresinden belli olur bende o mantiktayim annesi bile diyorum.. ben hatayi ailesindede ariyorum erkekte olsa cocugunun her dedigine evet dememeliydi.

Kimse inanmiyor ki.. tabiki önemli kimse kendi icin kotu demez ama cevresinden belli olur bende o mantiktayim annesi bile diyorum.. ben hatayi ailesindede ariyorum erkekte olsa cocugunun her dedigine evet dememeliydi.
Seni senden başkası anlamaz hayatında en önemli vericek olduğun karar otur düşün evlendikten sonra tek kaliyosun omur boyu üzülmeyi göze alabiliyomusun bunları düşün. Evlilik çok güzel doğru insanı buldukça .. güzel hayatını kendine rezil etme ziyan etme . Hakkında hayırlısı olsun canim

Haklisin canim cok tesekkurler

Bence sonu olmayan Bir ilişki yaş farkı çok biz yeri geliyor kendimizden 2-3 yaş büyük adamlarla bile anlasamiyorken saçma bence adam dediğin olgun olmalı kadın daha erken cokuyor Kendi yasiniza Uygun hatta 3-5 yaş büyük birini bulun bence size uygun yaş 34-35

Suçlamalarına karşı vicdanen acaba yanlis mi yaptim diyorum ayrilarak ona gore gecmisinden dolayi yargilamis oldum gelecege yansiyanlari goremiyor
Erkekler ve kadınlar farklı olur.. herkesin gecmisinde muhakkak iyi olmayan şeyler vardır elbette ama ne bileyim ailesiyle tanışmak olayında annesinin söylediği, arkadaşının o kız hala duruyor mu vs demesi... Bana pek olumlu gelmedi.. ileride hep mutsuz olacağınıza bir kere mutsuz olun derim. Zor böyle şeyler

Cok cok zor ve surdurmeme yolunda gidiyorum umut guven vs hic yok suan suriyede asker 3 yildir beni suclayinca gecmisime takiliyorsun diye hatami yapiyorum dedim ama hersey acik

Cok cok zor ve surdurmeme yolunda gidiyorum umut guven vs hic yok suan suriyede asker 3 yildir beni suclayinca gecmisime takiliyorsun diye hatami yapiyorum dedim ama hersey acik
Yani, hemen ayrılamam acı çekiyorum diyorsanız bir süre devam edin ama bu sefer de işte akılda soru işaretleri olacak. Uzaktaymista .. ne deseniz beni yargılama der, darlaniyorum falan da der. Erkek yapısında bu var çünkü. Allah doğru yolu bulmanıza yardım etsin..doğru kararı verirsiniz umarim

Insallah canim ya suan tek dusuncem bu durumdan cikmak kafami toparlamak.. soylediklernin aynisida oluyor bisileri ispat etme yoluna kendi giriyor kendi bunaliyor iyide ben sana iliskide bisey yapmadim neden kanitlamak zorundayim diyor gecmisimden yargiliyosun vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…