ERKEKTEN DAHA FAZLA PARA KAZANMAK

Kesinlikle problem oluyor. Kardeşmin eski sevgilisi sorun etmiyor gibi gözüküyordu. Meğer inanılmaz kafasına takıyormuş sonradan itiraf etti. Ve kardeşimi bir şekilde ezmeye çalışıyordu aşağılık kompleksi oldu bende diye itiraf etmişti.

Konu sahibi bence bu iş olmaz üstelik baştan belli etmiş kendini

Bence sorun sadece maas degil. Yani belki maasi erkekten dusuktur , ama diplomasi veya meslegi itibari daha yuksek olan bi meslektir.. Bunu da kafaya takarlar bence.

Bence sorun sadece maas degil. Yani belki maasi erkekten dusuktur , ama diplomasi veya meslegi itibari daha yuksek olan bi meslektir.. Bunu da kafaya takarlar bence.

Tabiki meslekte yükselme durumu hepsi etkili. Ama hani maaşı fazla olsa bi yerden olabilir deriz ama o da olmayınca sorun kaçınılmaz

kompleksli insanlarla anlasmak cok zor ..kim daha cok kazaniyor konusundan baslar cok farkli yerlere gider.. birdaha düsünün

Benim eşim trilyon kazansam sorun etmez valla,ben daha çok kazanmiyorum hemen hemen aynı ama kazansam hoşuna gider bundan eminim.

Kesinlikle sıkıntı ben de bi öğretmenim mesleği küçümseme k değil amacım
ama bi erkek az kazanıyorsa bu er ya da geç sorun olacaktır

Öğretmenlik kutsal bir meslek yahu çok da az almazlar heralde . sen işi gücü bıraksan okumasan evlenecek mi yani kısmetinde yazıyorsa olur sen akışına bırak kafana takma. Ayrıca hanı lise mezunu esnaf falan vs olsa belki derim de o da okumuş kültürlü birisi abartmış bnce

bunu çok sorun yapıyorsa eğitim sistemimizdeki bu çılgın rekabet ortamında ne öğretmeni olursa olsun çokkk para kazanabilir
Çevremden gördüm biliyorum
Keşke öğretmenlere hak ettikleri maaş verilebilse ama nerde, daha olanı atayamıyoruz
Konuyu saptırdım ama aslında biraz daha bekle ve gör demek istedim,daha hiçbir şey belli değil. Daha da tanıyın birbirinizi, hayırlısıysa olur

Iste bu kafa degismedikce hayat müsterek demesinler. Sirf bir erkeginbir kadini ezememesi komplexe sokuyor bu insanlari

erkekler bu konuyu çok takar.
sonra başka yollarla seni bastırmaya çalışır, sen üzülürsün.
dengini bul.

Başa kalkılmasa bile erkek kendini zamanla sindirilmiş hissedecektir. Bu fazla kazanmaktan ziyade iş koşullarının farklı olmasından kaynaklıdır bence. Kaldı ki çevre baskısı da bu yönde olacaktır.

Üzülerek belirtmeliyim ki erkek arkadaşın akıllı bir çocukmuş. Evet canım, maalesef sen ne kadar alttan alsan da erkek egosu bunu hazmedemez. Aranızdaki farkın kapanması çok zor. Sen yarın hakim, savcı olacaksın..hadi en kötü ihtimal müfettiş falan olacaksın. İster istemez havan değişecek; hadi değişmedin diyelim, ama bu her zaman sorun olacak aranızda..davul dengi dengine canım. Çocuğa aferin. Vizyon sahibi imiş; geleceği görmüş

sen başına kakmasan da adam hazmedemezse
sürekli onun üstün olacağını hissettirmek için ters düşünceler arasına girebilir...
mesela geçen burda bir konuda kadın fazla kazanıyordu eşi fazla para kazandığın için böyle herşeye cevap veriyorsun deyip duruyormuş kadın maaş kartını vermiş adam istediği gibi harcayıp kadına gıdım gıdım veriyormuş kadın para olması lazım niye vermiyorsun dediğinde paranın hesabını soruyorsun demiş.. ve kadın ne yapacağını şaşırmıştı

bu geminin yürümesi için iki ihtiyaç var:

kadın : kendi kazancını başa kakmayacak, sürekli dillendirmeyecek, özellikle buna takık kişilerden mümkünse maaş farkını gizleyecek.
erkek : bunu özgüven problemi haline getirmeyecek, eşini destekleyecek. Yüksek lisans mı yapıyorsunuz, doktora için teşvik edecek. sizin başarınızı kendi başarısı işe eşdeğer kabul edecek.

şimdi kendinize ve sevgilinize bakın bakalım, yapabilecek misiniz?

Adam baştan sindiremem demiş açıkça helal olsun.

Çoğu erkek kaldıramaz ama bu adam kadar açıkça söylemez.

Adam şimdi laf etmeyip ilerde tırı vırı da çekebilirdi ki genelde böyle oluyor. Hukukçu kadın-öğretmen erkek duosunu aynı parayı kazansanız bile adamın sindirmesi zor, senin mesleğin daha iyi.

Adam istemiyorsa yapacak bir şey yok.

Benim genel tavsiyem kendinden az kazananları aday bile yapma. Neden dersen Türk erkeği kendinden daha iyi eğitimli ya da daha çok kazanan adamı kaldıramıyor. Başta düzgün davranıp sonra tatava yapıyorlar, saçmalayıp baş ağrıtıyorlar. En iyisi hiç girmemek.

kadın : kendi kazancını başa kakmayacak, sürekli dillendirmeyecek, özellikle buna takık kişilerden mümkünse maaş farkını gizleyecek.

Sonradan öğrenirse güven problemi olmaz mı bu da. Riskli bir konu bence

yok eşten değil kastım, çevrede akraba falan olur, böyle saçma saçma konuşurlar kadın-erkek maaşına takıntılı kişiler , işte o kişilerden gizlemekte fayda var.

hımmmm tamam şimdi oldu
Ama bizim milletimiz pek iyi bilir, takip eder, öğretmen ne kazanır, doktor ne kazanır, vs.

Pratikte zor ama denemeye değer...

hımmmm tamam şimdi oldu
Ama bizim milletimiz pek iyi bilir, takip eder, öğretmen ne kazanır, doktor ne kazanır, vs.

Pratikte zor ama denemeye değer...

maalesef.
yine de dillendirmeyince belki açıktan kimse bir şey diyemez.

ya bilemiyorum ki. bazen ben mi farklı bir dünyada yaşıyorum diyorum.
çözülemeyecek sorunlar değil bunlar iki gönül bir olunca.

artık iki gönül mü bir olmuyor, yoksa sorunlar mı gerçekten çözülemeyecek kadar büyük, ben küçük görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…