Erkeleri kıskandırma taktikleri nelerdir??

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
konuyu editledim arkadaşlar ben birini çok seviyorum daha öncedende açmıştım bi konu..onu çok sevdiğimi bilior ama net bi cevap vermedi..bende onu kıskandırma yoluyla kendime çekmek istiyorum..kız arkadaşı da yok eminim ÖNERıLERıNıZı BEKLıORUM CANLARIM süprizzzzz

Son düzenleme:
kıskandırıp ne yapıcaksın ki? kıskanması değil bana değer vermesi, saygı duyması, güvenmesi önemli olan..

niye kıskandırayım ki ...beni seviyorsa kafi ...kıskanmayan adamı ne etsen nafile zaten ..boşuna uğraşırsın :))

ben öyle düşünmüorum kıskandırarak aşık edebileceğimi düşünüyorum ben sadece taktik istiyorum sizden..konu farklı yere gidio

aklını başka şeylerle meşgull edersen kendine iyilik yapmış olursun.

ne eski sevgiliden ne de kuzeninden sana fayda yok malesef.

birilerini kıskandırarak kendine aşık edemezsin. severse zaten kıskanır artı bir şey yapmana gerek kalmaz

iki düşünceden de sıyrılıp gerçek hayata dönmelisin kendin için

yoksa çok hırpalanırsın. ileride de gereksiz insanlar için zamanını harcadığından dolayı üzülürsün

kararlarınla mutluluklar dilerim

birini kıskandırarak kendine bağlamak,onu elde ederim..vs...sevgi saf bişiydir,kendiliğinden olursa olur..içine yapay şeyler girdiği zaman ömrü kısalır,anlamsızlaşır..seni sevecek olan,yalon sevebilmeli...sen onu kıskadırarak sadece kendini kandırmış olursun..

kaydirigubbakcemile3 hay allah aslında tamamen onun için değil ama içinde oda var diebilirim :jeyyar:

enterasan kaç kişiyi bir arada kıskandırıp kendine aşık edicen? :delphin:
ya da kıskandırınca aşık olunacağı fikrine nerden kapıldın:delphin:

Back
X